abi bak donucaz demedi deme:D:D
Printable View
Ekecim sirf senin icin gelicem sag koltukta yerimi on siralara yazarsan mutlu olurum :)
tabi Melii abi, senin dediğinde bi yöntem:D
İptal olma durumu yok arkadaşlar.
yarın olimpiyata gelenler kar maskelerini unutmasınlar fena soğuk var:((
Kar durdu don't sikinti :D
Bende subyi getrym siz yapamazsiniz kzr yagarsa simdi
bu güzel drift antremanına gelemeyeceğim ... :(
organizasyondaki her kişiye bol eğlenceli , lastik yakmalı bir aktivite dilerim :)
alışkınız sikinti yok :D :D
yarın dolmuş gibi olcam beee. melii abi bunu okuduysan sabah 10 da ya ayaktayım yada evden çıkmış olcam:D
ortam nasıl olu acaba esımle gelsem sorun yasarmıyım daha önceden gıden arkadas varsa bılgılendırse ne ıyı olur
Yarın yanlamayan E21'imle ordayım.. :D
Kismetse bende yarin orada olucam cok uzun zaman oldu oradaki arkadaslari gormeyeli:)
yarın bızde ordayız bol bol resım cekecegım guzel bı gun olması dıleklerımle =)
Siki giyinin arkadaslar soguk ciddi:)
burada güneş var :D
ya arkadaş yine iştemim yine işteyim bunedir ya :(
bende çalışıyorum maalesef gidemiyorum güzel foto ve videolar bekliyorumm..
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle çok sıkı giyinin.. :D
biraz soguk ama güneşin faydaları vardı ben erken kaçtım ilgi her zaman ki gibi yogundu gelenlerin ayaklarına sağlık, teneke bol bol spin attı gibi :D
teneke teneke teneke bildiğin canavar :)
çok güzel bi gündü doyamadk ama ***** hava şartları şimdi geldik:)
Ben bayağı usudugum için erken kaçtım.araçların hepsinin maşallahi vardı ama m5 ler beni benden aldı bidaha bana getirdi :D
bayagı soguktu ama ıyı bı antreman oldu :) M5 ler fenaydı :D
güneş olmasına ragmen bayagı soguktu tenekenin maşallahı var:D
Güzel bir gündü :) demirlerin üzerine çıkıp ortamama hakim olmak bizim için ayrıca bir zevkliydi :D :D:D
Böyle bi soğuk yok :D Eray abinin spinlerine doyamadık :D Ama inanıyorum Eray abi sen kendini geliştirirsen Drift yaparken makas bile atarsın abi CBE ile gidişlerin onu gösterdi bana :D Mert abilerin VE M3 ciddi anlamda çok güzel olmuş Araç gerçek anlamda bittiğinde can yakar :)