teşekkürler fazla kalmadım kalabalığa karıştım felan :D görüşşek iyi olurdu
Printable View
İlk baslarda her cikisim spindi gaz teli takili kaliyodu kac kere spin attim sayamadim ztn :D sonlara dogru teli biraz duzelttimde tam tur bitirebildim eglenceliydi herkeze tesekkurler
Eray yümsel
11.45 gibi ordaydık.....soğuk havaya rağmen bi ara baya kalabalık vardı..fakat sıkınıtı şu ki kimse birbirini tanımıyo.....ama olumlu olarakta çok kişi ailevi olarak gelmiş.....
Iyi eglendik valla basta Eray abi olmak uzere herkese tesekkurler :D
Yeni atabildim pc'ye buyrun Teneke30'un lastik bitirme calismalari :)
Teneke30 | Facebook
Süper bi gündü bizi izlemeye gelen seyirci arkadaşlarımıza çok çok teşekkürler..
walla tebrik ediyorum taktir ediyorum sizleri ellerinize emeğinize sağlık çok güzel bir organizasyondu. yalnız bir tane s13 yoktu be :( bir s13 sahibi olarak gözlerim hep aradı nerdeee s13 sahipleriii :) !!!!
gayet güzel geçti:D
Çok güzel bi gündü saat 1 de geldik gelir gelmez zaten eray abinin tenekeyi aradım buldm :D
alet çok güzel gidiyor maşallah :) daha mıncıklanıcak belliki 35 plaka bmw de motor sorunu oldu snrm inşallah çok önemli bişy yokdur
yeni hazırlanan gri bmw çok güzeldi hatta sesi olsun gidişi olsun beni benden aldı :) teşekkürler arkadaşlar oraya geldim abilerimle eray abi ile tanışabildm bitek dier arkadaşlarlada tanışmak isterdm :)
,
bu ara Eray abiye fotoğrafında niye çakal var diye soran abimiz kimdi? sorucaktım o an ama unuttum:D
ahhh o arkadaşlarr keşke orada olsaydınız da fikir alıp arabalarınzı görebilseydim. ama çok başka bir zevkmiş onu anladım. benim bam garajda yatıyordu ellemiyordum motorunu ama bugünden sonra gıdıklıyacağım motoru :)) bende drift yapmak istiyorumm :))
evet kardesım ıs geregı karsıya tasındım aılesel sıkıntılarda var kardesım kullanıyor ve son gordugumde anasını aglatmıstı =) emınım sen benden cok gorursun arasıra yaz bılgı ver =)
Çok güzel vakit geçirdik herkezin ayağına sağlık, teşekkürler drift academy..
Eray abide benden oldukça memnun kalmıştır hahahahhahaha
olm arda göğüs kafesim ağrıyo üstüme nası düştün hala anlayamadım ne contar vurmuşum bea :D
oolm hala şokundayım :D neyse koltukları dediğim fiyata bitir hemen alak :D
yalnız geldiğim için başlarda foto. çekmeye sardım sonra sıkıldım, gezinirken serkan ı buldum arenimo baran la tanıştık. bikaç foto. da bende var bu başlığa mı atıyım foto.ları?
bide teneke ağırlıklı bi videom var :)
bugun yaklasık 5-6 antreman sonra erayı izlemek için drifte gittim, yeni yer seyirci olarak çok kötüydü bilmiyorm benle aynı fikrde olanlar varmı
yeri zor bulduk, otoparkda araçlar peşpeşe park edildiğinden bazıları cıkarken sıkıntı cekti, hava soğuk oldugundan arabayı eski alanın kenarına dizip araç içinden izleyebiliyorduk fakat bu alanda bu imkan kalmamıs. eğer diğer yerde bilmediğimiz bir şey yoksa orasının tercih edilmesi bizler için iyi olur.
araçlardabenim için gkc m5 sanrım en iyiydimi diyim en tribunu costuranmıydı diyim bilemedm cok zevkliydi izlemesi.
CBE herzamanki gibiydi, yeni yapılan tamponsz gri bmw de süperdi :)
mx5 sitedenmidir bilmiyorumda arac cok spin attı aklıma sitede açılan drifte uygun araçlar konusu gelmisti orda yazılanların hakkını veriyordu :)
Erayı tam anlamıyla izleyememek can sıkıcıydı :)
arenl tanısma fırsatımz oldu okadar yakınız teee oralarda kısmet oldu tanısmak barışda saolsn buldu bizi sohbet muhabbet güzeldi
herkesn ayağına sağlık
Erdem İlkay Aymutlu klasiği yakalamış gene hırbo :D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...17447605_n.jpg
Eray tam bir apaci herzaman olduğu gibi insanların üstüne sürdü arabayı dubaların arasından geçti illa belli etti kendini, Araba bildiğin çöp zaten 3 antreman sonra dağılır ama ilerletiyor tekniğini sonunda okullu driftçi olacak,
Siyah M5 favorimdi maşallah ,
olm lastigin biri anyada biri konyada :D
coil varmiydi bu cesette haci.ayrica senin ilk izlenimlerin nasil resmi olarak ilk cikişindan sora :D
Gerçekten Serkan yakın yerlerde değil uzak yerlerde tanışmak kısmet oldu hava güzldi izleyici kitlesi güzeldi dirfte çıkan araçlar güzeldi GKC 87 çok eskiden beri bildiğim bir araçtı driftte görünce şaşırdım yeni sahibine hayırlı olsun :) hakkını çok fazlasıyla verdi Eray Yümseli hiç tanımıyorum ama çok merak ediyodum tenekE30 uyla neler yapabilicek diye gol makinesi diye transfer ettiler çamaşır makinesi çıktı:D şaka bir yana sanırım araçta başlarda bir sorun oluşmuş ilerleyen dakikalarda pisti kusursuz bitridiğide var bi ara göbekten içeri bi fotoğrafçılara dalsada günün neşeli ismiydi:D
ya tayfun bi fucking go lütfen :D dışı senı içi benı yakar raad ol bidahaki antrenmana gaz telimi değiştirip geldimmi sıkıntı kalmaz mekanik spor yapacak bişi yok
yok kanka araba tam istediğim gibi olmuş başlarda sıçmamın sebebi 1.si ve en zorlandıgım gaz telinin takılı kalmasıydı harbi azıma sıçtı düzeltemedim ama biraz iyi oldu toparlamaya başladım 2.side koltuktu bitaraftan tutunup diğer taraftan tek elle contra vermek zor oldu haliyle zamanla geliştircez hem kendimizi hemde aracı kimse en iyi değildir. ilk izlenimimi söyliyim tek çıkışlar çok sıkıcı ali ile 2li çıkışlar çok zevkliydi eğlendim tam drift yapamasamda gün güzeldi morukcum
valla işin doğrusu onları hedeflememiştim ama baktım vurmuyorum asıldm gaza devam ettim günlük karşılaştığım durumlar bunlar :D sıkıntı yok inşallah ilerde daha güzel görüntüler vericez çalışmaya devam
eray coilover düzgün kilitsiz işin çok zor kanka... en azından 2 sini halletsen baya yaparsın...
eray abi alide diyo niye bana çok taktı bu kadar:D:D
Hic resim falan ceken olmadi mi bu arada:)?
buyur aren.sx de satılıkmış hayırlısı olsun.
http://www.techturkey.com/forum/foto...ft-to-day.html