bakalım bu yıl degişik araclar görebilcezmi:D inşallah bu yıl antalyadan 4 şampiyon çıkarrr:D
Printable View
bakalım bu yıl degişik araclar görebilcezmi:D inşallah bu yıl antalyadan 4 şampiyon çıkarrr:D
bu gruplar neye gore duzenlenecek bılen yokmu.
0-2500 cc olayı varmıydı daha once?
dıger gruplar aynımı gene
önceden böle bir şey yokdu 1.grup 0-1800 cc 2.grup ise 1800-2500 cc arasıydı ama geçen sezon 2.gruba katılım olmadığı için bu yıl böle bir düzenleme yapıb 1.ve 2. grubu birleştirip yapacakları hakkında bilgimiz oldu ama belkide eskisi gibi yaparlar ama kesin olarak kurallar kitapçığında görcez.diğer gruplar aynı ama grup eksildiği için isimleri değişecek sadece 3.grup 2 olacak yane 2000+aşırı beslemelerin yarışdığı grup mesela
kesin bişey yok yanı anladım.
teşekkurler.
biz 3 sampiyon dragları bırakıyoruz arkadaşlar drag işinin cılkını cıkardı tosfed kuralar kitabı acıklanıcak her sene oldugu gibi ama sonradan bir sürü ek yönetmelik cıkarıp allak bullak edecekler ortalıgı yarıslar 400 metreye cıkmadan drag yapılmaz dünyanın neresinde var 300 metre drag yarısı oda 300 mtere bile varsa yani katılacak akdaşlara şimdiden basarılar.
yarışan izleyen herkes 400mt olmasını istiyor,, toplu bi çekilme kararıyla baskı yapsanız belki işe yarar,, 2-3 kişinin yapacağı protestoyu dikkate alacaklarını sanmıyorum
katılıyorum abı suan kıbrısa yenı drag pıstı yapılıyo asfaltı falanda dokuldu dendı haftaya bı gıdıp bakıcam 700 metre uzunlugunda yarıs gene 400-420 metre olcak gerı kalanda bos mesafe fren mesafesı falan 25mt de genıslıgı varmıs yanı tamamen butun standartlara uygun yapılıyo.. bızım ulkemızde malesef 300mt kadar ındırmısler uzerıne saglıklı fren mesafesı bıle yok.. uzulmemek elde deıl...
drag da en zevklı yer 300 mt den sonrası bence.
ama 300-400 olayından daha onemlı bısey varsa o da pıslerın asvalt durumudur.
dunyanın hıc bır yerınde drag pıstınden toz kalktıgını gormedım ben.
400 metre yapılması için yarışa katılanların tamamı protesto edip kayıt yaptırmazsa dikkate alınır.bence federasyona tüm yarışmacıların imzası olan bir dilekçe yollayalım
300den sonrakı 100 metre herseyın bellı olacagı yer zaten. 400 metre olursa zevkıne 2 3 hyarıs gırerım
bence ahmet abı cok mantıklı bısey soluyor...kımse kayıt yaptırmasın....ayrıca ankara cok rahat 400 mt kosulur...hatta durulurda:) belkı bı ıkı kısı duramaz e artık o kadar da olur...bıde manısa galıba ordada 400 oluyo sanrım....ıstedıkten sonra yapılmayacak sey degıl...
ankarada 400 bıter durursun bı 400 daha gıdersın.
type-r ın bırı kaza yapmıs galıba gormedın hala cok merak edıyorum nasıl oldu.
http://www.techturkey.com/forum/show...6&postcount=53
Bu msjı okursan detaylı açıklamayı görebilirsin.
arkadaşlar madem yazdık bunları butun yarışıcaklar dılekçe yazalım verelım yarışlar 400 metre olsun ve adam gıbı pıstlerde olsun dıye ızmırde yarışmayalım mesela ankarada asfalt kotu ..bence dılekçe ışı kesın olsun olursa mantıkllı olur bızı dınlerler ..400 metre olsun sadece ızmıt extra olsun hatta çoğu yarışları manısaya versınler .mantıklı değilmi emrah.ismail abi .murat abı .ahmet hılmı hadı bu konuyu konuşalım yarış yerlerı belırlenmeden yapalım .dılekçeye de ortak karar verelım eğer bu pıstle rolmazsa yarışmayalım dıye hadı artık guruplaşalım