ben varım bu işe sürekli manisada da olur yarış USA de bile hep aynı pistte yapıolar nerdeyse yarışları bizim de hangi pistimiz uygunsa kriterlere orda yapalım yarışlarımızı sürekli ne gerekiyosa yapalım
Printable View
ben varım bu işe sürekli manisada da olur yarış USA de bile hep aynı pistte yapıolar nerdeyse yarışları bizim de hangi pistimiz uygunsa kriterlere orda yapalım yarışlarımızı sürekli ne gerekiyosa yapalım
surekli manisada olmasi belki bazilarinin gozune carparda yeni pistlerede vesile olur , gerci su yazdigim seye ben bile inanmiorum ama umut iste :D
federasyon kafasina gore herseyi belirlerken kimseyi dusunmuyor , bukadar zorluk icinde cani gonulden yarismak isteyen kisiler olarak bence birlik olmaniz lazim . tek tek diilde toplu kararlar alindiktan sonra federasyonun gebeligi baslar artik yarismacilara die dusunuyorum . hem fikir senelerdir yarisan kisilerin bir araya gelip bole bir istegi dile getirmesi dikkate alincaktir die tahmin ediorum , alinmazsa zaten uvey evlat sifatindaki bu yarisin nekadar hor goruldugu bi kere daha ortaya cikar.
kesinlikle katılıyorum arkadaşlara... dünyadaki drag 402 ve bunu türkiyede yapabilebilecek tek pist manisa da ise hep orda olsun her dilekçeye varıs diorum ben ve antalyadan yarışan arkadaşlarım adına
e hadi yazın bi dilekçe gezdirin :)
isterseniz bi dilekçe örneği hazırlayım altında katılacak tüm yarışmacılarım adı ve telefonu olan bir mail olarak atalım bu dilekçemizi,ardından dilekçeyi posta yoluyla tüm yarışçılara yollayalım imzalansın
hadı abıler yapın su ısıde adam gıbı drag ızleyelım...sızde adam gıbı yaptıgınız karsılıgını alın...zevkını alın.
tamam biz yazalım ıstersenız. burda bır ornegını yayınlayalım tum katılımcılar onay versın yazlıana sonra sunalım tomsfed e.
uyarsa tum draga katılanlarda uyar mesajı alabılır mıyım? bu konu altında
arkadaşlar cengiz kardeşime katılıyorum birlik olalım
ben varım dilekçeyi hazırlayın sunalım
kabul etmeyende olursa yarışacak adam bulamayınca oda vaz geçer eminim
Üstüme vazife olmayarak ben de 1-2 birşey eklemek istiyorum:
Söylenilenler kesinlikle doğru, şuanda belki tek düzgün 400-402m drag pisti Manisa-Akhisar'daki pist. Bence de gerekirse bütün sezon bu pistte yapılsın, en azndan ADİL olsun...
Ama zorluklara gelince;
Federasyon belirliyor herşeyi evet ama onlar pist sahipleri,yöneticilerle bir bütün. Tamam drag çok sık yapılan bir organizasyon değil ama pistler para kazanıyor bu organizasyonlardan. Biz şimdi dilekçe yazıp federasyona yollarsak ilk önce red cevabı gelecektir bu sebepten dolayı, bu yüzden hazırlıklı olmakta ve akabinde direkt yarışmama protestosuna hazırlanmakta fayda var... Geriye de federasyonun en azından diğer pistlerin 400metre + fren mesafesi ve kaliteli zemin hazırlamalarıına vakit vermek amacıyla 1-2 sezonu Akhisar'da yapmaya da niyetli olması lazım, belki bu süreçten sonra Ulusal Drag Şampiyonası'nın her ayağı farklı bir keyif, lezzet bırakabilir, çünkü heryer eşit olur...
Tabiki ilk başta ne pistler böyle bir masrafa ne de federasyon böyle bir değişikliğe yanaşmıyacaktır ama azimli olup, birlikteliği bozmayıp, sonuna kadar diretip bu savaşı kazanmak da BENCE bizim borcumuz çünkü siz değerli abilerimin, kardeşlerimin arabalarına yatırdıkları paralar ve daha da önemlisi EMEKLER devasa boyutlarda ve doğal olarak düzgün bir pistte de yarışmak en doğal hakkınız...
Kısacası bu biraz psikolojik bir savaş olacak ama bence bir yerlerden başlanmalı, bu dilekçe ve protesto ile en azından... Gerisinin çorap söküğü gibi geleceğinden eminim...
Saygılarımla,...
Uğur
ben öncede yazmıştım bugün arkadaşlarla da konuşduk
hepimizin ortak isteği bu gibi örnek bir dilekçe hazırlansın herkes imzalayıp tosfede faxlasın bence.sonuçda aynı tip dilekçe ile başvurursak onlarda bazı şeylerin farkına varır ve daha etkili olur.
Sayın TOSFED yetkilisi;
Türkiye de en az değer verilen ve en fazla izleyiciye sahip olan Drag yarışlarının 400 metre de koşulmasını ve ayrica Dünya standartlarında pistlerimiz olmasını istiyoruz.
Eger yeni pist yapıcak kadar Motor sporları federasyonunun gücü yok ise bizim tutkunu oldugumuz Drag yarışları için sezonu en uygun pistte yarışarak geçirmek istiyoruz.
Bunun için geçerli sebeplerimiz;
1.Pistlerimizin çok kısa olması
2.Her geçen yıl da araçların çok daha fazla güçlenmeleri ve hızlanmaları
3.Kalkışa hazırlanmak için ayrılan bölümün kısıtlı olması
4.Finish ten sonra fren mesafesinin olmaması bu sebepten dolayı kazaların olması
5.Her pistte zamanlarımızı tutan fotosellerin bulunmaması
6.
7.
Bu sebeplerden dolayı bizlerin kriterlerine en uygun olan Manisa / Akhisar daki pistin geliştirilmesini ve bütün bir sezonun o pistte ya da DİĞER PİSTLERİN MANİSA / AKHİSAR'DAKİ PİSTİN STANDARTLARINA ULAŞTIRILMASINI sizden talep ediyoruz.
Aksi takdirde hepimizin kendi can güvenliklerimizi düşünerek hareket edip bu organizasyona katılmama kararı alıcagımızı bilgilerinize arz ederiz.
Drag severler :):)
ben bir örnek hazırladım burdan devam edelim bu yazıyı brda şekillendirelim herkes istedigi maddeyi eklesin mantıklı olanı tabi :)
Bence Fotosellerin kullanımı ve doğru kullanımı konusunda da bir istekte bulunulmalı. hem çizgiyi ilk geçenin hemde yapılan derecelerin tutulması gerekli gerçek bir şampiyona için.
kanka altı çizili ibareyi değiştirmenizi öneririm, yoksa "akhisardaki pistin şartlarına en uygun izmit pisti(örneğin izmit pisti illa orası değil :)) var. aynı şartlarda hiçbirşeyi değiştirmeden o zaman izmit ve akhisar pistinde düzenliyelim" tarzında bir cevap gelebilir, yani adamların eline koz vermemek lazım her türlü kıvırabilirler :)
tarzında bir değişiklik yaparsak daha yararlı olabilir bence...
Saygılarımla,...
hımmmmmmm aynen ugur öle degiştiriyorum zaten herkes bişiler katıcak ki güsel bir dilekçe ile adamların karşısına cıkıcaz
hatta o maddeye time slipte eklenebilir ama bunu gerceklestirebilirlermi bilemiorm .
Arkadaşlar Türkiye'de yaşıyoruz, bu dilekçe ne yazık ki Türkiye'de bir işe yaramaz. Dilekçenin başında da yazmışsınız, en az değer verilen motorsporları uygulaması diye. Bu dilekçeleri alır Tosfed, hepsini güzelce kağıt imha makinesinden geçirirler, bize de soğuk su içmek kalır.
Eskisi gibi büyük bir sponsorun kanatları altında olmadıkça, bu organizasyondan bir cacık olmaz. Sadece her gelenden 4 lira izleyici parası ve ön tarafta (hipodrom için konuşuyorum) sergilenecek arabalardan 50 şer ytl almak peşindeler (artı lisans parası).
Antalyadaki o elim kaza sonucu başlarını ellerinin arasına alıp biz nerede ne yanlış yaptık diye düşüneceklerine yarışları iptal etmişlerdi hatırlatırım.
Ben en azından Ankara ayaklarında arkadaşlarımla aynı grupta aynı havayı koklamak için gireceğim yarışa. Dilekçenin altına da imzamı atıyorum. İnşallah bu dilekçe bir işe yarar da ben amiyane tabir ile mor olurum
Vermeyi Düşündüğümüz Dilekçe Tek Tek Mi Kişilerin Imzasi Alionarak Verilecek Yoksa, Bir Dilekçe üzerine Kişelirn Imzalarimi Eklenecek??