pisti kiralarsında yarış alanında itfaiye ve güvenlik nasıl olcak acaba ama güsel fikirrr ambulancee felann
pisti kiralarsında yarış alanında itfaiye ve güvenlik nasıl olcak acaba ama güsel fikirrr ambulancee felann
neden olmasın techturkey izmitte tt düzenlemedimi yada bmwpassion yada turkeycarclub neden olmasın bal gibi olur sadece bana göre bu sene giricek kişilerin bir araya gelmesi gerekiyor site üsnden yada telefon ile irtibatın kopuk olucağı düşüncesindeyim.
PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR FEDERASYONDA DÜNDEN RAZI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BUNLARDAN NASIL KURTULURUZ DİE
yaw bız kendı drag federasyonumuzu kursak ne dersınız?nyapamayacakmıyız? nede olsa pıstı kıralamak dıye bısıy var. ıllakı tosfede baglı olmak dıye bısıy yokkı.TTUDFED olurtechturkeydragfederasyou :9 nıye olmasınkı bızdne ıyı kım yapabılır bu ısı
Nerde Bu Millet Yaw Hade Beyler Konuşsun Drag Yarişlarina Gönül Verenler Hop Size Sesleniyorum Ne Diyorsunuz ???
fikir güzel,ama bence bide bu işin resmi ve hukuksal kısmını araştırmak lazım,körfez pistin
i kıralayacağınıza akhisar pistini kiralayın,problem zaten izmit ve izmir pistinin kısa olmasıydı,
bi fikir daha var,izmir mahalli şampiyonasını akhisarda yapmak,devam ettirmek,bu işlerin mutlaka prosedürleri vardır,belki fedarasyon taş koyar ama yinede bi fikir işte,sitede tosfede yakın arkadaşlar vardır,bilgi alışverişi yapılababilir....
selcuk bu dedigini 3 4 sene once antli Baris Turkkusu denedi hatta ankaraya gelip bi cok kkisiyle gorustugunude biliorum , bende ordaydim . sonrasinad ne oldu emin diilim ama ant da kendi clublerini kurdular die duymustum . olmayacam sey deil . yeterki herkesin ayni fikirde olmasi lazim . Ankarada ise herzmaan Erkan Erdali ( soyadi yanlis yazmis olabilirm tam emin diilim ) hep bi club kurma projesi icindeydi , en son duydugumda pist icin temel felan atmisalardi . ama bu is zahmetli yani ole klub gibi kurmak kolay diil , birilerinin surekli basinda durmasi lazim , sponsor lazim bunun icin baglanti kurup birebir gorusmeler yapicak insanlar lazimda lazim ..
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ne gibi çıkarabilir pisti vermemek gibi hiç zanetmiyorum para kazanıcaklar sonuşta hoş ulusal die tabir ettikleri yarıştan çok az kazanıcakları kesin benimki sadece bi fikir
bide ben hep izmit diorum arkadaşlar oraya takılmayın ben izmit pistinde daha çok bulundugum için oranın koşullarını biliyorum dier pistler hakkında bilgim yok onlarıda diğer saygıdeğer arkadaşlar sölesin.
iyi fikir ama he kendımız toplanalım bi dernek acalım daha iyi olur bu durumda tosfed düşüncesi deişiri baktıki yarıscılar kendı derneklerini kuruyo o zamanda opet feLan kararını deişir..
kaba taslak bi fiyat çıkardım
lisans ücreti :250ytl x 30 = 7500 ytl
yenilemek için bile aynı fiyat diorum.
kayıt ücretleri : 350ytl x 30 = 10500ytl
yerine göre değişmesine rağmen
7 etap sonunda toplanıcak para
73.500 ytl (73 milyar)
karar verilen pistleri 6 milyardan kiralasan 7 etapda 42 milyar yapar geriye 31 milyar para kalır bu geriye kalan para her yarışta bütün katılanlara kupa hediye ve sezon sonunda para hediyesi verilmesini bile karşılar...
bence federasyona gerek yok
yanlışım varsa düzeltin..
NOT : katılan araç sayısını 30 olarak düşündüm..
ulusal drag olmayacagı ıcın opet sponsorlugu bırkacak.bız sponsor alırız opetı
sponsor flan bulunsa pıstı kıralasa.
bı ozel hastane sponsor olup ambulans yollasa.
yarısın yapıldıgı beledıyede bı ıtfaıye polıs verır herhalde essk deıller ya.
ama bu ıslerın bır prseduru var.turkıye burası herseye bı kulp bulurlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)