User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
151 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: TECHTURKEY SPEEDWEEKEND Yapalım

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayın ama 106 devri bitiyo artık typer devri baslıyo nedemek?????
    x ve y araclarına 20.000 doalr harcarsanız 2 arac nerdeyse aynı sn. koşarlar.
    boyle bi olaymı var yada cipli egzozlu araba yarısmıcakmı??????
    tmm herkez 80.000 dolara supra getirsin, boyle bi imkan olsa zaten herkez 500 dolar katılım parası verirdi, kluplerde 10 aracla start alırdı.
    Allah askına mantıklı olunsun.
    drag ilk yaptıgımızda 98-99 du bakın kac sene gecmiş, butun sorunlar yokluktan ortaya cıkıyo.
    herkezi zenginlestirelim kavga gurultu bitsin.........................
    burda amac zamanına gore aracları ayırmak herkezin eylenmeye hakkı var.
    cok prof işlerden bahsediyosunuz amerikan 280 gitmez 400 gider yok oyle bişey, okadar prof olan adam 280mt. settinglerini yapar 400mt rede ayrı setup ile gelir ozman.

1adet critmastree alına, pistin etrafına tel cekile. guvenlik, calısan ıvır zıvır parası kalksın, araclar zamanlarına gore bolunsun 2sponsor ile katılım 20 ytl ye bu iş olur.

yukarda yazdiklarina katiliorum ama siyah olan yerlere katilmiorum oncelikle ..

yani simdi sole dusun , turbo civic aracim var , lastigimde var e pistlerdeki asfalt kaliteside az cok belli . 280 metrede nekadar tutunup kendini gostericek bu adam ? orneginide gorduk nif le amerikanlar bi 100 metre daha olsa yuruyebilirdi o arac .yahut rwd cidden guclu araclar napicak adam sararken sen yuruyeceksin geciceksin , bu hakli bi galibiyetmi sence . tarafsiz gusel herkese esit bi yaris istiosak o mesafe 400 metre olmali. 280 de yarisan araclar 400 de de yarisir 300.metreden sona palamio ya motorlari .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukarda yazdiklarina katiliorum ama siyah olan yerlere katilmiorum oncelikle ..

yani simdi sole dusun , turbo civic aracim var , lastigimde var e pistlerdeki asfalt kaliteside az cok belli . 280 metrede nekadar tutunup kendini gostericek bu adam ? orneginide gorduk nif le amerikanlar bi 100 metre daha olsa yuruyebilirdi o arac .yahut rwd cidden guclu araclar napicak adam sararken sen yuruyeceksin geciceksin , bu hakli bi galibiyetmi sence . tarafsiz gusel herkese esit bi yaris istiosak o mesafe 400 metre olmali. 280 de yarisan araclar 400 de de yarisir 300.metreden sona palamio ya motorlari .
    Sorun pistin uzunluğu değilki Piste giden yolun uzunluğu 280 pist hemen dibimizde. 400 lük baya bi yol var
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m-project'e +106
    Experience is what you get when you don't get what you want.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun pistin uzunluğu değilki Piste giden yolun uzunluğu 280 pist hemen dibimizde. 400 lük baya bi yol var

drag 400mdir ne uzun ne kısa 280mde geçtiğinizde yada geçildiğinizde bunun gerçek bi zafer yada yenilgi olduğunu savunabilirmisiniz? eğer bi iş ypaılıcaksa tam yapılsın

Msupra izmiti nerdeyse komple spinle geçiyo pist sonuna doğru daha yeni tutunma sağlayabiliyo en basit örneği
    körler sağırlar

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu iş dünyada 400mt olarak yapılıo daha neyin savaşını veirosunuz adam yok şu setup ı yapar bilmemne eder, 106 devride kapandı derken arkadaş artık eskisi kadar katılan yok demek istemiştir nie hemen gaza geliosunuz ki? gerçekten de öyle bi ara ipini koparan 106 yüklüyordu ve kimse o dönemlere iyi demesin ben şahsen üzülüyordum. Bence yapılacak organizasyonda amaç bi sürü insan yarıştırmak yerine gerçekten bu işi hakkıyla yapacak tırı vırı bahaneler üretmeden 400mt de yarışabilecek (yani aslen olması gerektiği şekilde) insanlarla bu organızasyonu yapmak gerek diye düşünüyorum, ileride belki büyük bir sponsorla veya devlet sayesinde büyük şehirlerden birine bir tane drag pisti yapılsa adam gibi herşey yoluna girer süre tartışmaları hilesi vs olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    drag 400mdir ne uzun ne kısa 280mde geçtiğinizde yada geçildiğinizde bunun gerçek bi zafer yada yenilgi olduğunu savunabilirmisiniz? eğer bi iş ypaılıcaksa tam yapılsın

Msupra izmiti nerdeyse komple spinle geçiyo pist sonuna doğru daha yeni tutunma sağlayabiliyo en basit örneği
    280 de yarisan araclar 400 de de yarisir 300.metreden sona palamio ya motorlari .
    Elbetteki bu durumun farkındayım. Ben sorun yok yazısını şunun için yazmıştım. Şimdi burda çok saçma birşeyi tartışıyoruz. Burda 1000 kişi olsak. Aynı mahallede yada yanı şehirde birisi 280 diğeri 400 hatta 500 mt olan bir pist olsa hangimiz gidip 280 mt olanı seçeriz. Biz burda hangi mt daha iyi yarış çıkartırı konuşmuyoruz. Adrenalin atmak zevk almak aracını denemek isteyecen insanları ulusala katılamayanları manisa yollarına sürmelimiyiz. Yoksa biraz sonuçtan feragat edip körfezemi gideriz. Olay budur. Spinle yarış bitirmiş öle olmuş böle olmuş teknik konuları herkez biliyo ama olay bu değil. O tarz araçlar zaten ulusallarda mahallilerde yarışıyo.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu iş dünyada 400mt olarak yapılıo daha neyin savaşını veirosunuz adam yok şu setup ı yapar bilmemne eder, 106 devride kapandı derken arkadaş artık eskisi kadar katılan yok demek istemiştir nie hemen gaza geliosunuz ki? gerçekten de öyle bi ara ipini koparan 106 yüklüyordu ve kimse o dönemlere iyi demesin ben şahsen üzülüyordum. Bence yapılacak organizasyonda amaç bi sürü insan yarıştırmak yerine gerçekten bu işi hakkıyla yapacak tırı vırı bahaneler üretmeden 400mt de yarışabilecek (yani aslen olması gerektiği şekilde) insanlarla bu organızasyonu yapmak gerek diye düşünüyorum, ileride belki büyük bir sponsorla veya devlet sayesinde büyük şehirlerden birine bir tane drag pisti yapılsa adam gibi herşey yoluna girer süre tartışmaları hilesi vs olmaz
    İşte anlaşılamayan nokta bu. Mantalite farkı var. Sen hakkı ile yapıcaklar gırlat yapsın makinayı 400 de yarışsın dersin. Bende millet otursun youtube tan izlesin derim. Ama bana kalırsa bu iş bir weekend olucaksa herkeze açık olmalı herkezin ortak imkanları gözetilmeli
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbetteki bu durumun farkındayım. Ben sorun yok yazısını şunun için yazmıştım. Şimdi burda çok saçma birşeyi tartışıyoruz. Burda 1000 kişi olsak. Aynı mahallede yada yanı şehirde birisi 280 diğeri 400 hatta 500 mt olan bir pist olsa hangimiz gidip 280 mt olanı seçeriz. Biz burda hangi mt daha iyi yarış çıkartırı konuşmuyoruz. Adrenalin atmak zevk almak aracını denemek isteyecen insanları ulusala katılamayanları manisa yollarına sürmelimiyiz. Yoksa biraz sonuçtan feragat edip körfezemi gideriz. Olay budur. Spinle yarış bitirmiş öle olmuş böle olmuş teknik konuları herkez biliyo ama olay bu değil. O tarz araçlar zaten ulusallarda mahallilerde yarışıyo.

olay ne acaba spin yada otomobilin tam potansiyelini piste verememkten başka

bu işi gerçekten isteyenler kovalayanlar zaten gidiyo

zzaten 280mt falan olucaksa boşuna bi organizasyon yapmaya gerek yok mahallı ulusal kovalanır en basiti
    körler sağırlar

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte anlaşılamayan nokta bu. Mantalite farkı var. Sen hakkı ile yapıcaklar gırlat yapsın makinayı 400 de yarışsın dersin. Bende millet otursun youtube tan izlesin derim. Ama bana kalırsa bu iş bir weekend olucaksa herkeze açık olmalı herkezin ortak imkanları gözetilmeli
    yok diil işte hakkıyla yapıcak adam dediğin 400mt de yarışır 280 diyen bana göre kıvırıodur isterse 150hp ile girsin bu işin kuralı 400mt dir onu demek istedim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay ne acaba spin yada otomobilin tam potansiyelini piste verememkten başka

bu işi gerçekten isteyenler kovalayanlar zaten gidiyo

zzaten 280mt falan olucaksa boşuna bi organizasyon yapmaya gerek yok mahallı ulusal kovalanır en basiti
    Adrenalin atmak zevk almak aracını denemek isteyecen insanları ulusala katılamayanları manisa yollarına sürmelimiyiz
    Bence olay budur. 30-40 Araç katılım olucak ama 5 araba gerçekten güçlü gücünü yere iletemiyor diye bu araçları manisa yollarına sürelim. O zaman önce yapıcaz neyi tartışıyoruz ona bakmalıyız.

Biz ne yapıcaz demelisiniz = Drag Organizasyonu
    Hedef Kitle Nedir = ?? Profesyoneller - Yarı Amatör / Amatör
    Sponsor = ?? Var / Yok

Bunlar ortada varsa. İnsanlar neye girecek nasıl girecek diğerlerin durumu ne ortaya koyulur. Katılım şartı budur denir. Ondan sonra herkez gider manisaya Ama ben şu an kendi aracımın stock halinin 2 katına bile yüklesem 200 üstülerde kilit ile bile dolaşsam kalkıp buradan manisaya gitmem. Hitap ediceğiniz kitleyi belirledikten sonra ortada tartışacak bir konu kalmaz.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok diil işte hakkıyla yapıcak adam dediğin 400mt de yarışır 280 diyen bana göre kıvırıodur isterse 150hp ile girsin bu işin kuralı 400mt dir onu demek istedim ben
    İmkan derken beni yanlış anladın. Ben o adama 400 mt uzun gelir imkanlar yetmez demiyorumki Manisa uzak diyorum. Maddi imkan işin zorlukları. Kırınca çekicisi. Arıza yapıcan derdi rezilliği. Yoksa İzmite 400 mt pist yapılsın izmitte yapalım
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence olay budur. 30-40 Araç katılım olucak ama 5 araba gerçekten güçlü gücünü yere iletemiyor diye bu araçları manisa yollarına sürelim. O zaman önce yapıcaz neyi tartışıyoruz ona bakmalıyız.

Biz ne yapıcaz demelisiniz = Drag Organizasyonu
    Hedef Kitle Nedir = ?? Profesyoneller - Yarı Amatör / Amatör
    Sponsor = ?? Var / Yok

Bunlar ortada varsa. İnsanlar neye girecek nasıl girecek diğerlerin durumu ne ortaya koyulur. Katılım şartı budur denir. Ondan sonra herkez gider manisaya Ama ben şu an kendi aracımın stock halinin 2 katına bile yüklesem 200 üstülerde kilit ile bile dolaşsam kalkıp buradan manisaya gitmem. Hitap ediceğiniz kitleyi belirledikten sonra ortada tartışacak bir konu kalmaz.

bu düşünülüp mahalli drag sezonu denen bi organizasyon var isteyen giriyo zevkini alıyo

bırak drag denen sporun gereklerine daha uygun olsun azıcık olsada, otomobillerin potansiyeline uygun yerlerde yapılsın, 5 otomobil 1 olmuş önemli değil, 280m drag olmaz mahalle arası yarışı olur o
    körler sağırlar

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence kesinlikle 400mt olmali.

Artik bizde Avrupa standartlarinda arabalar yapiosak, bu iside o standartlara gore yapalim.

Bizimde bu oyunu gercek kurallarina gore oynama waktimiz geldi de gecio bile.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu düşünülüp mahalli drag sezonu denen bi organizasyon var isteyen giriyo zevkini alıyo

bırak drag denen sporun gereklerine daha uygun olsun azıcık olsada, otomobillerin potansiyeline uygun yerlerde yapılsın, 5 otomobil 1 olmuş önemli değil, 280m drag olmaz mahalle arası yarışı olur o
    Senede 2 tane oda birisi iptal edilirek toplam olarak 1 mahalli yeterli diyorsanız eywallah. Size 400 mt de hayırlı yarışlar.
    Schumi.Projects

MaG
    Misafir
    Alıntı Redpunk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence kesinlikle 400mt olmali.

Artik bizde Avrupa standartlarinda arabalar yapiosak, bu iside o standartlara gore yapalim.

Bizimde bu oyunu gercek kurallarina gore oynama waktimiz geldi de gecio bile.
    +5900

Ankara' da bi çare düşünün ama

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada sorun arsa ! Biz muteahhitlik firmasiyiz,irak dahil heryerde is yapiyoruz,patronumla detayli konustum,hemen atladi,arsa oldugu taktirde prb.yok ..

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok iyi bi fikir bence ama bu işe gönül vermiş birisi olarak alt sınıflarında olması taraftarıyım
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

madi
    Misafir
    walla ben tunıng ve motor sporların dernegın uyesı olrak www.tum-der.org kurucuları konusmanızı ısterım b20vtec(erollabi) tam35gny (günayabi) c.m.e (cem abi)ve ismim daha kısıler falan konusrsanız daha ıyı olabılır bence tabıkıde sızın dusuncelerınız ...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladık arkadaşım tümder üyesisin
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)