User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
151 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: TECHTURKEY SPEEDWEEKEND Yapalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drag 400 metre olmalı dünyada böyleyse böyle olsun çok düz mantıkla kırmızı ışıkta arkadaşımın 1.5dci'si ve benim s2k ile makarasına bile kalksak eger arac ilk anda sararsa 100 metreyi önde geçiyor yani kısa mesafede hatalar nedeni ile garip şeyler olabiliyor.
    bide şu mu var 400 metre yarışmak için 400 metreyi 10 sn. veya altında mı almak lazım!!

sülüman
    Misafir
    Peki Autodrom Ne Durumda ??? Yapilamazmi Orada ??daha Halen Izin Verilmiyomu Yarişlaraa

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Autodrom olmaz orası tamamen ticarethane haline geldi şirketlere toplu egitimden başka hiç. bir şey yapmıyorlar
    zaten orası 230 metre olması lazım daha da kısa yani hiç bir işimize yaramaz

istanbul park ın bir bölümüne pisti yaparken düşünmeleri lazımdı adamların
    cünkü orda sadece F1" degil bir sürü yarış yapğılıyor her türlü bir bölümüne de drag pisti yapabilirlerdi diye düşünüyorum

ama önemli olan sesimizi nasıl duyurucagımız
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Grs91
    Misafir
    valla ben bu konuyu babamla yaz vakti konusmustum, bana arsa bul araştır bu iş nasıl yapılıyor nerelere başvuruluyor ne izni lazım falan gibi soruları yoneltti.. arsa araştırdım ama yok abi malesef istanbulda. Olsa biz bu işe giricez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben bu konuyu babamla yaz vakti konusmustum, bana arsa bul araştır bu iş nasıl yapılıyor nerelere başvuruluyor ne izni lazım falan gibi soruları yoneltti.. arsa araştırdım ama yok abi malesef istanbulda. Olsa biz bu işe giricez...
    iyi de kanka bu iş zaten istanbul içinde olmazki istanbul dışı ama tem otoyolu ile rahat ulaşımın olucagı bir yerde olması lazım m esela adapazarına dogru bir yerlerde olablir hem ulaşım kolay olucak hemde şehir içi olmucak cünkü okadr arabanın gürültüsü falan şehir içi yalan
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denildiği gibi istanbul dışı yakın mevkiilerde bi yerler olabilir.. bu arsanın parasını vericek brileri olduktan sonra aranır taranır yer bulunur öyle yada böyle..

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lütfen nisanda olsun =) işim var benim nisana kadar :P
    AyB

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi gelin antalyada yapın arsada verelim
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işin istanbul içinde olması zaten mümkün deil yani en ufak bir olasılığı bile yok kesinlikle şehir dışı biryerlerde olcak yani hea ama yine istanbula yakın yerler seçilmeye çalışır istanbuldada yerler var mesala beylikdüzünden aşşa iniyosun kıraç var full sanayi bölgesi ama orda bile arsalar felan çok ciddi paralar tutar

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu hakkında geçen mangal kadrosu uzun uzadıya konuşmuştuk. Ben istanbul içi olur dedim ama olmayacağı konusunda mutabık kaldık.

Grs91
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi de kanka bu iş zaten istanbul içinde olmazki istanbul dışı ama tem otoyolu ile rahat ulaşımın olucagı bir yerde olması lazım m esela adapazarına dogru bir yerlerde olablir hem ulaşım kolay olucak hemde şehir içi olmucak cünkü okadr arabanın gürültüsü falan şehir içi yalan
    istanbul dedıysem sehır merkezi deıl, mesela kurtkoy , gulsuyunun arka tarafları,şile,ömerli fln, istanbul il sınırında ama merkezden uzak kalan yerler

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul dedıysem sehır merkezi deıl, mesela kurtkoy , gulsuyunun arka tarafları,şile,ömerli fln, istanbul il sınırında ama merkezden uzak kalan yerler
    işte bizimde demek istedimiz oralar bile çok değerli kurtköy sonra ömerli felan buralardan arsa almak felan zor işler keşke olsada gitsek ama zor yani pek kurtköy e hadımköy ne bilim ömerliye felan yaklaştırcaklarını sanmyrm izin almak ayrı mevzu ara çok ayrı bir mevzu

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa biras gec cvp verdik ama kusura bakmayın bana hak veren arkadaslar olmuş
    şimdi kimse tesvik istemiorr nedenmi gircekleri kategorideki araclar çok yüklü gecemiceklerini biliolar dog280 neden istenmior Çünkü araclar duramıorr.katılım nie az çünkü ARACLAR ÇOK YÜKLÜ PARA OLMADAN GECEMİCELERİNİ BİLİOLAR REZİL OLMAYALIM DÜŞÜNCESİ.yani whiteside gecmek için bi araba söle tesvik et bakalım kim gececek.msuprayı kim gececek para olmadan İMKAN MESELESİ TESVİKLE OLCAK SEY DEGİLL.siz profsunuz anladık sizi kim gecicek maddiyatı iyi olmayanbiri gecemez.BAZI ARKADASLAR 106 DEVRİ BİTTİ DİE KÖPÜRDÜ.BEN SİZDEN DAA ÇOK SEVİOM 106 YI AMA ESKİSİ GİBİ CHİPLE EKSOZLA OLMUORR HERKEZ LİMİTLERDE.KİMSE DAA İYİ BİR ARABA HAZIRLAMADAN YARIŞMAK İSTEMEZZZ.280 M OLAN PİSTLER DE DURMA MESAFESİ YOK ARKADASLARRRR KİMSE SONUNA KADAR BASAMIORR bu yüzden kimse istemiorr

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amatörler mahallide yarıssın bence.yani amatörler 280m profesyoneller 400mbuna göre pistler söle olur 400m olan pistler ilk 3 yarış SONRAKİ PİSTLER 280 OLUR SETUPLAR DEGİŞİR.yani izmitte de yarışılırr.bide istanbuldan gecen sene kaç arac ulusalı kovaladı.miniks.ctr.angel sizden baska arac göremedik.istanbul 11 milyon 3 kişimi girior ordan yarışlara.

Grs91
    Misafir
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bizimde demek istedimiz oralar bile çok değerli kurtköy sonra ömerli felan buralardan arsa almak felan zor işler keşke olsada gitsek ama zor yani pek kurtköy e hadımköy ne bilim ömerliye felan yaklaştırcaklarını sanmyrm izin almak ayrı mevzu ara çok ayrı bir mevzu
    anıl işte bulamadım bende.. ebatlar olmuo ne bılım fiyat cok pahalı oluyor.. devletin bu işi bızıklaması lazım ama bızim gıbı burdan klavye basından car car yazarak olmazzzz.. toplanmak lazım , toplu dılekce wermek lazımmm, bırsuru araba forumu war herkes elele bır araya gırse onbınlerce ımza cıkar.. baktık ses cıkmıoo, cıkarız abı tv ye haber kanallarını ararız mutlaka bı ılgılenen cıkar, yırtık olmak lazım bıraz

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de en güzeli toplanıp somut bişiler yapıp dikkatleri üste çekmek gerek.. öbür türlü yaz çiz ile olacak şeyler değil..

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anıl işte bulamadım bende.. ebatlar olmuo ne bılım fiyat cok pahalı oluyor.. devletin bu işi bızıklaması lazım ama bızim gıbı burdan klavye basından car car yazarak olmazzzz.. toplanmak lazım , toplu dılekce wermek lazımmm, bırsuru araba forumu war herkes elele bır araya gırse onbınlerce ımza cıkar.. baktık ses cıkmıoo, cıkarız abı tv ye haber kanallarını ararız mutlaka bı ılgılenen cıkar, yırtık olmak lazım bıraz
    bursaya yapalım? araştırmak lazım fiyatları artık ido da var gelişte gidişte çok kolay 75dk

Grs91
    Misafir
    yok abı istanbul dısında ıstemıyorum ben. Ben yaparsam başında ben olucam o yuzden istanbul dışı ıstemıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amatörler mahallide yarıssın bence.yani amatörler 280m profesyoneller 400mbuna göre pistler söle olur 400m olan pistler ilk 3 yarış SONRAKİ PİSTLER 280 OLUR SETUPLAR DEGİŞİR.yani izmitte de yarışılırr.bide istanbuldan gecen sene kaç arac ulusalı kovaladı.miniks.ctr.angel sizden baska arac göremedik.istanbul 11 milyon 3 kişimi girior ordan yarışlara.

maalesef sırf gecen yıl sınıf 2 de ctr ile biz yarıştıgımız için bu yıl sınıfları birleştirdiler

istanbuldan gercekten katılım az bende anlamı*ş degilim bu konuyu
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)