aksam sakinlesin cıkarım dedim ama bizde erken gitmek zorunda kaldık yalan oldu :D
Printable View
aksam sakinlesin cıkarım dedim ama bizde erken gitmek zorunda kaldık yalan oldu :D
Daha önce bizim pilotlarımızdan da içen vardı.Ama bunun bu şekilde yürümeyeceğini anlatınca hak verdiler ve artık hiç kimse içmiyor.
Eskiden antrenmanlar bu kadar kalabalıkda olmuyordu , biz bize takılıyorduk Eray.
Eskiden içenler misafirlerin arabalarının lastiklerine de işemiyordu.
Tüm amaç işlerin daha düzenli ve profesyonel olması için.
Drift antrenmanlarında/organizasyonlarında içki içilmesini istemiyoruz.Bu konu kapansın artık.Bunun lamı cimi yok.Tolerans gösterebileceğimiz konular var , ama bu onlardan biri değil.
Kaldı ki , madem içenler kimseyi rahatsız etmedi , neden alkol olayı bu kadar kişinin gözüne battı...
Yurtdışında motosporları ile birlikte yürüyen bir iş olabilir alkol.Ama yurtdışındaki güvenlik önlemlerinin yanına bile yaklaşamazken , alkol tartışması çok gereksiz.
Bira içenlerden biriside bendim. Ama ben orada alkol almadığı halde kafası güzelmişçesine güvenliğin bariyerlerin etrafına geçin demesine hadi be ordan diyen adamda gördüm. Ben edebimle adabımla biramı aldım, seyirci kısmına geçip insanların kokudan yada başka şeylerden rahatsız olmaması için uzak kenara geçtim biramı içtim, cipsimi yedim. Çöpümü yere atmak yerine yanımdaki poşete attım, poşetimi yine giderken yanıma aldım. Ama orada enerji içeceği içip yere atanlarda oldu yada ona benzer şeyleri yere atanları gördüm. He organizatör yasaklar içilmez ayrı ama bilinçli tüketildiği taktirde sıkıntı olacağınıda sanmıyorum.
Buda biraz konuyu yumuşatması için :)
Sosyal Alkolik - YouTube
Abi bi saniye ben yanlış mı anlıyorum. Katılımcılar mı içtiler biraları. Alkollü olarak direksiyon başına geçip drift yapmasına sonuna kadar karşıyım. Ben sanıyorum ki izleyiciler içiyor. Öyle birşey varsa yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim.
resimler fotolar için konu varmı..
sazanlık yapıp açsam mı konu acaba toparlanır fotolar gerçi orta susturucu ne işe yarar ve adamın ... ? konusundan sonra çekiniyorum hahahah :)
Bende orda 1 bira içenlerdenim, ama arabasının bagaj üstünü tekele çevirmiş ve davranış bozukluğu içinde olanlar malesef vardı. İçtiğim o bir bira sebebiyle bu insanlar ile aynı kefeye koyulduğum için şuanda kendime kızıyorum.
Olay aslında içki falan değil, olayın özü kültür seviyesi. Hepimiz koca koca adamlarız, 1-2 şişe bira kimin kafasını etrafa saldıracak kadar güzel yapabilirki ?
Gel gelelim, önceki mesajlarda da söylenildiği gibi orada organizasyonun otoparkının sahil kenarına çevrilmeye çalışılması, araba bagajına masa kurmalar falan, bunlar bence yanlış şeyler.
Pislik yapacak olan adam içki içmeden de yapıyor zaten, dediğim gibi, işin özü eğitim&kültür&saygı gibi kriterler ile alakalı.
Organizasyonu yapan drift academy de haliyle haklı olarak bu işe çözüm getirebilmek için hepten yasak koymayı uygun görüyor sanırım, ki şu şartlar altında bence de en doğrusu budur.
İçki içen arkadaşlar,abiler kusurumuza bakmayın ama, bizim insanımız böyle :)
Daha mantikli olan birsey de giriste uygunsuz davranan kisileri sebep ne olursa olsun disari cikartma yetkimiz vardir gibi bir yazi ile karsilayip uygunsuz davrandigi gorulenleri guvenlige ileterek disari cikartilmasi olabilir. Ben sahsen orada icmedim ama 1-2 bira + cips le boyle organizasyonlarda keyif yapmak guzel oluyor.
Arti olarak copunu yere atanlari gorenler de direk sikayet etmeli, bende ucmamasi icin yere 1-2 birsey biraktim sonrada almayi unuttum gittim. Keske biri gorup uyarsaydi :(
Yangını geçtik haydi. Birine birşey olsa ne olacak. Yanan araba olsun. Malı tehlikeye at iyi geçtim, canı tehlikeye atmanın nesi komik anlayamadım. Ambulans fiyatı ne kadar sizin bir bilginiz var mı. Benim kiradan haberim yok öğrenmek istiyorum. Yanlış anlamayın huzursuzluk yaratmaya çalışmıyorum.
Bakın mesela ben şöyle bir tarife buldum;
http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/BilgiHiz...4%9E%C3%9C.pdf
Burada saat ücreti 70 TL olarak tespit edilmiş.
http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Kurumsal.../AnaSayfa.aspx
Bu da ilgili birimin sayfası.
Abi Eray abide yanımdaydı konuşuyoduk, içip içip arabanın arkasına koleksiyon gibi dizmeleri zaten sorun:D. Yoksa Allahın unuttuğu yerde kim kime niye karışsın.
Benim anlam veremediğim sürekli BARİYERİN ARKASINA ÇEKİLİN denmesi. Bu olay niçin bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. Tamam herkes bariyerin ön tarafına geçmesin haklısınız ama, birbiriyle samimi olanları yada yardımı dokunacak insanlarada karışmayın bence.
Ya simdi seninde biraz hak vermen lazim, adam seni tanimiyorsa nereden bilsin. Bende o sahis kimdir bilmiyorum ama orada samimi oldugum insanlar var tam mustafa nin yanina giderken o arkadas sinirli sinirli bana donuk bagirdi bende sinirlendim de neyse dedim uzaklastim. Tamam belki o kadar sinirli sekilde soylenmesi kotuydu ve bende agresif biriyim ama adamda hakli.
Sizin orada kiminle samimi oldugunuzu vs sizi tanimadan bilemez. Kaldiki eminim o bagiran kisiyi taniyan seyirciler oradan cikmadi.
Ama tezat bir olay vardi, adam kendi can guvenliginiz icin cekilin dedi dedi.. sonrada gitti seyircilerin oturdugu yere olabildigince yakin drift yapti sov olsun diye. O kadar yakindan o lastikler sadece yerdeki bir tasi atsa bile tehlike olabilirdi. Madem can guvenligine o kadar taktin, yaptigin nedir.
Bu olayin gelismesinde ve buralara gelmesinde suphesiz bu arkadaslarimiz cok calisti ve en azindan kalkip drift yapabiliyor insanlar. Fakat soyle bir durum var, hizli buyudu ve guvenlik onlemleri gerekli olmaya basladi. Bu kadar seyircinin gelmesine bende sasirdim onlar da sasirmistir. Ben bu gunu organize edenlerin bir dahaki sefere daha tedbirli olacaklarindan eminim. Basarilarinizin devamini dilerim.
p.s: emniyet kemeri mevzusunu o.m olarak atiyorum mustafa.
Abi herkes kendince haklı, ben son bir kaç antremanda gerek Alinin gerek Eray abinin yanındayım dışarıdan bir takım şeyler lazım oluyor (benzin yiyecek vs). E sohbetide cabası. Ya katılımcılara soracaklar tanıyor musun diye, yada sabah erkenden tanıdıkla gelip kart mart verilir. Bir şekilde çözüme ulaşması lazım diyorum:)
Kimisine göre boş konuşma olarak gelebilir, şimdiden kusuruma bakmayın
Kimse mi foto. çekmedi..? :)