User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
173 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 18 Mart 12 Drift Antrenmanı..

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imkanlar kisitli asil sorun bu organizasyon guzel fakat yakita karsi kullanilan yangin sonduruculerde var ve pek pahali birsey degil ama itfayiye olmamasi ambulans olmamasi ilk yardim ekibi olmamasi sikinti sindi su konu var hata organizasyonu yapanlar degil boyle bir organize oluyor yetkili kisiler birsey yapmiyor arkadasa gecmis olsun
    Cana gelmemis bunada sukur

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Talihsiz olay çok üzücü oldu geçmiş olsun.Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah.Birde olay anı fotoğrafları yayınlanmasa daha iyi olurdu bence.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar geçmiş olsun. Cana zarar gelmemesi sevindirici. İnsanların çok ucuzmuş gibi her antremanda itfaiye ve ambulans bulundurulması gerek lafları komik geliyor. Günlük ambulans ve itfaiye aracının kiralarından haberleri yok belli ki. Ayrıca itfaiye üzerindeki gerekli teçhizat yoksa alev alan yakıt deposu sönmez. Fireball denen yangın bombaları kullanılması gerek. Bunlar toz bir madde ve yanan yerin oksijen almasını engelleyerek sönmesini sağlıyor. Suyla ya da yakıtla çözünmüyor. Orada itfaiye yerine iki üç tane yangın bombası tutulsa sorun hallolurdu diye düşünüyor. Alkol olayına gelince bırakın insanlar ne içiyorlarsa içsinler size bulaşmadıkları sürece aldırmayın. Fransada yarış pistlerinin büfelerinde bira satılıyor hiç bir probleme rastlamadım bende.
    IN BOOST WE TRUST

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bizim insanımız alkolu ağızı ile içmediği için sonra tatsız şeyler yaşanıyor.
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Diesel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun çok üzüldüm adaşımın aracına zamanında otoparkıma koyuodum. arabanın ilk hallerinden beri biliyorum çok emek vardı ama geri gelmeyecek şeyler değil tabi. cana gelmemesi sevindirici... yeni projende herkes arkanda Adaş..
    FordStore Müşteri Temsilcisi
    FordStore BİLALLER
    ANTALYA
    facebook & instagram

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Conqueror Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geldim hocam ne yalan söyleyeyim ae alev alınca her ihtimale karşı ben aracı uzağa çektim. Daha sonra öğrendim yanan araçlar nadir patlarmış.
    Abim orada olduğunu bileydim gelirdim yanına tanışırdık )

Berk7767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende derslerimden dolayı gelemedim mrtysn ve boost up söyledi banada ae86 nın yandıgını çok üzüldüm sahibi kemal beye geçmiş olsun... otoparkta bira sıfır cizme vs olaylarada anlam veremiyorum neyi kanıtlamaya çalışıyorlar umarım diger organizasyonda böyle şeyler olmaz. bu arada eray abinin yanlıyoruz pampa yazısına bayıldım

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim insanımız alkolu ağızı ile içmediği için sonra tatsız şeyler yaşanıyor.
    + Olarak

Örneklerini geçmişte gördük tatsız mevzularda oldu.

İçki içen sahile gitsin,piknik alanına çıksın.

Otopark alanında insanlar eşleriyle kardeşleriyle çoçuklarıyla gelmeye başladılar biz bunlara sevinirken,3-5 kişi/kişiler içki mevzusu yaparken ilk etapta onların tadı kaçaçak sonra bizim.o yüzden onay alacak bir durum degildir bu bence.

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ae86 nın yanması beni gerçekten kahretti hayallerimin aracıdır.tabi bu olayın kayıp olmadan atlatmak beni sevindirdi.ambulans itfaiye denmişte hatırlatayım bunun adı ANTREMAN yarış değil.böyle aksilikler olur.mustafa ve mert abi bu işe ciddi anlamda ileriye taşımaya çalışıyorlar.bana görede başarıyorlar.herkesin kendince önlem alması gerekli bu işi organize edenlere suç atılmamalı.
    ae86 sahibine geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw taktınız şu içki işine. Adamlar içip içip piste mi çıkıyorlar. İçmeyen insanlar abuk hareketler yapmıyor mu? Siz kendiniz diosunuz bir sürü seyirci piste giriyor diye. Hepsi mi alkollü piste girenlerin. Sadece içki içenler mi H100 ile donut yapmaya kalkıo bu ülkede. İçki içmeyenler yapmaya çalışmadı mı şimdiye kadar.

Ağzı ile içemeyenler var diye ağzı ile içenlerede ceza vermiş oluyorsunuz. Önleyici faaliyetler alınmadığı için her moka yasak diyen zihniyetten bir farkınız olması gerek bence.
    IN BOOST WE TRUST

ozyrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önlemler kısa zamanda alınacak arkadaşlar apo abi elinden gelenin fazlasını yapıyo türkiyede her ay böyle organizasyon yapmak basit diil her olay drift ailesine bi tecrübe ve deneyim kazandırıyor,bu yüzden olumsuz yorumlara davetiye çıkarmayın ülkemizde inanın çok zor böyle bir organizasyon..( KEMAL ABİ TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN )
    ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alkol alabililer ama bunun da bir adabi vardir. Beyaz sac jantli E36 bmw nin bagajina masa kurdu adamlar, sirtlari piste donuk cep telefonundan muzik dinleyerek abuk subuk bir ton siseyle fotograf cektirmek bence yersiz ve hadsizliktir. Bu aracin sahibini bulmak cok kolay ekipte gorevli oldugunu tahmin ettigim 18-19 yaslarinda elinde megafonla gezen genc kardesimiz bu aracin yerini degistirmisti antrenmandan once.

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw taktınız şu içki işine. Adamlar içip içip piste mi çıkıyorlar. İçmeyen insanlar abuk hareketler yapmıyor mu? Siz kendiniz diosunuz bir sürü seyirci piste giriyor diye. Hepsi mi alkollü piste girenlerin. Sadece içki içenler mi H100 ile donut yapmaya kalkıo bu ülkede. İçki içmeyenler yapmaya çalışmadı mı şimdiye kadar.

Ağzı ile içemeyenler var diye ağzı ile içenlerede ceza vermiş oluyorsunuz. Önleyici faaliyetler alınmadığı için her moka yasak diyen zihniyetten bir farkınız olması gerek bence.
    Ben detaya girmeye gerek duymuyorum.Az önceki mesajdada dedigm gibi bence ağzıyla burnuy nereyle içilirse içilsin o ortamda içki olmamalı.Bu bnm şahsi fikrim.Sizlerden veya akademiden arkadaşlarım farklı düşünebilir.Bu benim şahsi fikrimdir.

Konudada daha fazla alkollen alakali mesaj olmaması adına bu konu hakkında başka bişy yazmiycagm.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Organizasyonu yapan içki olmayacak diyosa içki olmaz.Neden içki konusu bu kadar problem oldu anlamadım.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sana söliyim niye oldugunu organizasyonu yapan arkadaşlar içince sıkıntı yok başkaları içince sıkıntı var ben geçen sene olsun ondan oncekı sene olsun her gittiğimde herkezin elinde biralar geziyolardı şimdi sanırım jeton düştü
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hacı o zaman kimse içmemeli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse yanlıs anlamasın ben alkol almıyorum gündüzleri akşamlarıda sadece yeri ve zamanında yani alkol içmek için içmem ama içenede mani olmam içsinler sıkıntı yok bence taşkınlık olmadıgı sürece ve benim izlemlediğim çok içenler oldu ama hepsi kendıne hakim oldular bi sıkıntı cıkmadı demekki problem yok uzatılcak bişeyde yok ? niye uzadı bukadar anlamadım
    Dr. Ecu

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eray alkolu sen degil araban icsin bosver
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlıyoz pampaaa sen niye almadın benım arabayı onu anlayamadım gökan çok kızdım sana motorun önümde su anda icine civata atıcam çaktırmadan ilk marşta burda ol ve sesi dinle
    Dr. Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)