tepki vermek lazım ama hasan abinin dediği bi laf var takvimden çıkarır atarlar umurlarında değilki
Printable View
tepki vermek lazım ama hasan abinin dediği bi laf var takvimden çıkarır atarlar umurlarında değilki
Bu yaz Federasyon harici yarışların bol bol olmasını diliyoruz.
TT Manisa Bende varım.
Ben pist resmi olarak koydum kanka. Pisti gör diye yani.
arkadaşlara tam destek bu koşullarda yarışmıorus.tt mahalli okkkkk
selahattin serdar erkan
2 ÇEKER turbolarla 4 çeker turbolar aynı grupta anladığım kadarıyla herhalde dağcılık federasyonu hazırladı kuralları otomobollerden az biraz anlayan adam bu iki aracı yanyana koymaz
yok 4 çekerler sınıf 3
Atmosferik 1801 cc - 2000 cc - 2400 cc hondalar B18 - b20 - k20 - k24 - h22
hepsi turbo s2k - saxo turbolar - 106 turbolar Ankara bmw turbolar la beraber kalkıcaklar
sadece araba yormaya bence de gerek yok
Lisans ucreti vermicez - yarış başına sacma sapan rakamlar ödemicez
aslanlar gibi kurallarımızı kendimiz koyup kendi yarışlarımızı yapıcaz
kurallar fena bari sezon baslamadan bi el atılsada düzeltilse biraz. tosfed yöneticileri sınıflandırmada dengeli karar alamıosa keşke biraz diger kişilerin fikirleri de sorulsa da mantıklı sınıflandırmalar yapılsa. şu hali pek cok kişiyi sogutur cinsten gözüküyo :)
antalya olarak yanınızdayıs arkadaşlar ulusala hayır TT mahalli okkkkk:)
kısaca bütün gruplar yarışcak beraberce yazzasalarmış iimiş walla TECHTURKEY bişeyler yapalımm
Ben daha dilekçe yazalım dendiğinde söylemiştim Drag sporunun tosfed'de kimsenin umurunda olmadığını.
Eğer kimse katılmazsa seneye dragları tamamen iptal ederler bunu da belirteyim.
Ayrıca bir şey daha eklemek isterim, nede olsa Türk milletiyiz, kimse katılmıyoruz katılmıyoruz der, yarışma günü gelir, herkes katılır. Umarım herkes sözünde durur :D
moruklar bugun sabahtan metin ceker beyin yanındaydık
gruplar hakkında bazı şeleri dile getirdim bende arac hazırladım cünkü ama bu şekilde giremicem katılamıcam benimle birlikte bir sürü arkadaşın hatta şampiyonların bile katılmıcaklarını söledim
kendisi pek oralı olmadı belki lisans lar cıkartılmayınca anlar lar
arkadaşlar kararım kesindir 300 metre drag yapmayacagım iki kişi alkışlayacak diye zevk almadan sene boyunca yarışmayacagım gerekirse türkiyede drag olmasa bile gidip kıbrısta yarışırım birkere adam gibi yeter sezon boyu. AMA BEN DRAGA GÖNÜL VEREN BİRİSİ OLARAK NE OLURSA OLSUN MAHALLİ BİR TAKFİM HAZIRLAYARAK ANDRAG KULUBU BU SENE YARIŞ DÜZENLEYECEK.ELİMDEN NE GELİYORSA YAPMAYA ÇALIŞACAGIM.