sanki başlayacakmış gibi![]()
Şu yağmurda yarışın durdurulması deli ediyor .. Bırakın kardeşim kapışsınlar daha bi olaylı güzel geçergüvelink ... güvelink ... güvelink ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
F1 - Malaysian Grand Prix Live Stream Online
Burdan izliyorum ben de
セルカン+レーラ=愛
Hay Speed TV gibi 7-8 turda bi reklam giriyor , bunların anaları aynı nehirde 2 defa yıkanmış !
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Rosberg dağılmaya başladı , yarış çizgisinden abuk subuk yerlerden bile atak yaptıalr geçtiler karışılık bile veremedi , ilk yarıştaki lastik sorunu devam mı dediyor mercedes te ?
Schumacher de de aynı sorun ... Mercedes in araç gene Balon sıralmarda DRS serbest olduğu için açtıkları zaman yaptıkları f-kanal sayesinde iyi derece yapıyorlar ama yarışta yemiyor işte ...
2 saat sonra işe gitmek içn yola çıkıcam yarış için uyumadım ... şansımı sevim ben kaçar herkese iyi seyirler
Alonso ve Massa arasındakı fark bu sene ıyıce acıldı!
Ferrarı neyı beklıyor??!!
Perez ucuyor be abı,bu adama ne oldu boyle???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)