pazar günkü özel etap saatleri vs. nerden temin ederiz?
kaç yıl oldu efemçukuruna çıkmayalı etap nerde unuttum nası gitçez oraya![]()
pazar günkü özel etap saatleri vs. nerden temin ederiz?
kaç yıl oldu efemçukuruna çıkmayalı etap nerde unuttum nası gitçez oraya![]()
Yarisin internet sitesindeki zaman kartina bakabilirsiniz.
şirket aracıyla özel etap yerlerine gelmek istemiyorum pek araca güvenmiyorum o yüzden dağa taşa çıkamam :S
Yarış asfalt etaplardan oluşuyor. Bildiğimiz gidiş geliş köy yolları gibi yollar. Sıkıntı olmaz yani
ege rallisi takım ve pilotların listesi
http://www.eosk.org.tr/image/2012%20...ISTESI-EGE.pdf
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
yarış en iyi nerden izlenir etap olarak araçları daha iyi görebileceğimiz noktalar nereleridir biraz tiyo verirmisiniz o kadar yol gittiğimize değsin en azından
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Bademlerde olması lazım öyle bir nokta mevcut. Geçen sene Yağız Avcı'nın uçtuğu yere yakın bir yerlerde olmalı. Bilen tarif etsin![]()
Yanlış yönlendirmek istemem ama Seferihisara girerken kavşak var bir köşede tansaşın yanından gidilirse sığacık körfezine çıkar tam tersi istikamette bi köşede polis karakolu olmalı polis karakolunun yanından geçip(dağların tarafına) bi yerlerden gidilmesi gerek ama nasıldı hatırlamıyorum açıkçası.
daha vakit var araştıralım biraz ona göre gidelim
özel etaplarda aracınızı par edecek alanlara ve seyır alanına dıkkat etememız gerekır .allah korusun taş lardan zarar gormeyelım)
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
Pistte eglenceli ama ralli kadar degilbu sene tpşde sadece lastik masrafim grup n'de 1 sezon ralli kovalamayla ayni rakami buluyordu birazda ondan biraktim tpşyi
edit: hem kış kupasında genel klasman şampiyonu oldum pistte 1 sene götürür o beniherşeyi tadında bırakıcan borusan'ın bmw'lerine yetişemeyiz
hem kış kupasından TPŞ'ye borusan hariç hemen hemen aynı kişiler girdi zaten
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)