User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
109 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: ege rallisi 7-8 nisan

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarisi sag salim bitirip evimize donduk cok sukur. Klasik ege rallisiydi asfalt gorunumlu micir yarisi
    Tag olayina gelince olay 10 metre onumde yasandi. İki tarafli bi ihmalkarlik soz konusu. Finish tagindan gecerken gorevliler tagin finish oncesinde kaynakla birlestirdiklerini soylediler.Gecmis olsun yaralanan kisilere.
    Gecen yil veya ondan onceki yil istanbuldaki bir rallide taga cikarken uyarmislardi bizi yavas kaldirin diye, ama her gun yasanilan bi olay degil tabiki bu dusunulememesi de normal karsilanmali.
    Genc copilotlarda 2.geldim umarim diger yarislarda ekip olarak daha iyi sonuclar elde edebiliriz

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    compomotivee - YouTube

bunlarda benden olsun arkadaşlar gödence finişe yakın bir bölgede izledim güzel bir gün oldu birazda video çektik iyi seyirler
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genc copilotlarda 2.geldim...
    1 Ersin 2 ben 3 sensin olm yaslandin artik gozun mu gormuyo?

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gozumden kacmis, morukladik artik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gozumden kacmis, morukladik artik
    bizi kadayıflar klasmanına alsınlar artık olm :P

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızlı kalkıcak nevar orda anlamadım adamın ayagını kopartabılırdı yok yere gecmıs olsun yaralı arkadasa
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sınavlardan dolayı gidemedik bu yıl izlemeye.

En uygun zamanlı ; Sakarya Tırmanma var bu sene. Onu kaçırmıycaz... Ralli ile aynı tadı vermesede napalım artık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende o zaman anlatayım artık yarışı

Yarış öncesi gergindim, pilotum Yiğit ile önceden tanışıyor ve arkadaş olmamıza rağmen ilk kez yarışın resmi antremanlarında yanına oturdum ve not okudum. Uyumumuz iyiydi, yarışta çok daha iyi oldu. Kaskı takınca işler değişiyor bende galiba

Starttaki olayı daha fazla anlatmıyorum. Mithat abiyle birebir yakınlığım münasebeti ile birşey demeyeceğim ancak keşke yaşanmasaydı. Kayan platform pilotumun 1 metre önünde durdu. Bizim içinde yarış orada noktalanabilirdi. Levent abi ve Birsen ablama çok geçmiş olsun, iyilermiş Allaha şükür haberlerini aldık.

İlk günü sınıfımızda lider tamamladık, ertesi güne başlarken ben daha da gerildim. İlk loopta üç etapta 1 dakikaya çıkardık farkı, Beyler etabı Burak Çukurova-Ünal Tezel ikilisinin yaşadığı sağlık problemleri sebebiyle normal etaba çevrilince ikinci loopa yine lider başladık.

İkinci loopta pilotum Yiğit ile çok gittiğimizi düşünürken rakibimiz ilk iki etapta bizden 24 saniye alınca, hızlı iniş ve tehlikeli etapta biraz risk alarak "Genel Klasman 11." zamanı yaptık ve yarışın son etabı olan Beyler'e girilirken 75 saniye fark oldu. Son etabıda oldukça hızlı ve temkinli geçtik ve Sınıf 9'da 1. olarak tamamladık Ege Rallisi'ni. Genç Pilotlar ve Genç Ko-Pilotlar'da da ikinci tamamladık.

EOSK'a, Tüm gözetmen, hakem ve etapçı dostlarıma arkadaşlarıma, yanımızda olan olmayan ve bizi destekleyen herkese, Takımımız DeltaSport ve Team47 Motorsport'a, Sponsorumu Kopaş Kozmetik'e çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tempomuzu sezonun sonuna kadar koruyup en iyi şekilde 2012 Türkiye Ralli Şampiyonası'nı sonlandırırız.

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm saha hakem,gözetmen,takım ve pilotları tebrik ederim.ege otomobil sporları kulubu adına
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şükürler olsun ufak tefek kazalar dışında sorunsuz bir yarış oldu. Murat Bostancı'nın ilk gün geçirdiği kaza can sıkıcıydı ama kendilerinde birşey olmaması sevindirdi. Mehmet Pınarbaşı ilk gün yaşadığı mekanik sıkıntı sebebiyle yarışı yarıda bırakmak zorunda kaldı 2. gün ise efem çukurunda aracın ön kısmı çukura düşmüş yoğun çabalarla aracı çıkarmışlar yarışta sıkı gidenlerden biriydi bence ama malesef talihsiz olaylar sebebiyle iyi bir derece alamadılar. Burak Çukurova'da talihsiz bir olay yaşamış sanırım ama tam olarak hala ne olduğunu öğrenemedim. Bazıları hortumların birinde kaçak olduğu için co-pilot zehirlenmiş falan diyordu.. Ben Efem Çukuru nda görevliydim çok keyifli dakikalar yaşadım özellikle s2000 ler çok iyiydi. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılarının devamını diliyorum. Ali Can Topak'a ise özellikle saygılarımı iletiyorum çok hızlısın abi çoook

omercanilica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alinin ceza alma sebebi nedır?

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uluckaban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şükürler olsun ufak tefek kazalar dışında sorunsuz bir yarış oldu. Murat Bostancı'nın ilk gün geçirdiği kaza can sıkıcıydı ama kendilerinde birşey olmaması sevindirdi. Mehmet Pınarbaşı ilk gün yaşadığı mekanik sıkıntı sebebiyle yarışı yarıda bırakmak zorunda kaldı 2. gün ise efem çukurunda aracın ön kısmı çukura düşmüş yoğun çabalarla aracı çıkarmışlar yarışta sıkı gidenlerden biriydi bence ama malesef talihsiz olaylar sebebiyle iyi bir derece alamadılar. Burak Çukurova'da talihsiz bir olay yaşamış sanırım ama tam olarak hala ne olduğunu öğrenemedim. Bazıları hortumların birinde kaçak olduğu için co-pilot zehirlenmiş falan diyordu.. Ben Efem Çukuru nda görevliydim çok keyifli dakikalar yaşadım özellikle s2000 ler çok iyiydi. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılarının devamını diliyorum. Ali Can Topak'a ise özellikle saygılarımı iletiyorum çok hızlısın abi çoook
    Adamım video eklemişsin facebook'umda sorun var izleyemedim Sonuncu olduk nerdeyse la ne hızlısı Pist pilotuyum ben İlk defa ulusal ralli giriyorum Bide Çatalcada uçtum üstüne yetmez gibi Arka iki teker havada kaldı nasıl çıktım bende bilmiyorum Tamponun sağ önü uçtuğumda olmuş

Edit: Efe kıskandım bende foto ekliyorum

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alican kit car mı kullandın grup n mi bu palio?
    bu arada dediğim gibi pazar sabaha karşı 6 gibi efemçukuru ve bademler etaplarını tersten geçtim
    acaip canım çekti ya, hava yarı aydınlık yarı karanlık starex araba ile bu kadar eğlendiysem, biri bana yol notu okusa nereye gideceğimi bilsem , grup n palio bile kullansam acaip eğlenirdim, zira starex in frenleri bitik,diskler ve balataların değişmesi gerekiyor

efemçukuru sonrası yakıt ikmal noktasında görevli birileri vardıysa aramızda sabahın köründe beni gördüler
    hatta uluç madem efemçukurunda görevliydin,ben bademler i geçerken 3 kere servis minibüsüne durup yol verdim,büyük ihtimal sen de içindesindir o minibüslerden birinin ters yönden tempolu giden bi starex dikkatinizi çekmedi mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sene bir kit car'ım yok Ralli olunca maliyet yükseliyor dolayısıyla güç şanzıman body kit vs olarak S1600 ayarında cliodan inip grup n palioya bindik Bu da güzel Çok sapık gitmiyo ama idare ediyo Seneye para durumuna göre duruma bakıcaz bu sene bi alışayımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clioyu ralliye adapte edemezmiydin ya hazır elinde güzel yürüyen bi makina varken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plakası yok, Proflex amortisör almam lazım, Araç 2000cc ancak S1600 body Zaten homologe değil daha sayayımmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    say say heyecanlı oluyo
    plakası olmadığını görmemişim,plakasız ralliye çıkamıyoduk tabi lakin proflex le body kısmına takıldım
    sendekileri proflex biliyodum ben, gerçi amortisör alınır yine tek eksik o olsa idi..
    yanlız body nin alakasını çözemedim

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fotoda benden bugun aılemın yanına donerken Gemlıkte denk geldım

PSN: ERBAYY

Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)