Bilet istanbulparktan aalinabiliyor.
Supra suan pistte ates ediyo![]()
Bugra'ya bu muhtesem organizasyonu yaptigi icin cok tesekkur ediyorum.
Ilk defa arabanin limitlerini gordum, limitin limitinde kullandim. Subaru'ya sevgim bir kat daha artti.
Volkan abi, yasar ve ismini hatirlayamadigim bir cok arkadas ile tanistim.
Butun katilimcilarin, yetkin, akli basinda ve iyi niyetli olmasi buyuk bir sans oldu.
Herhangi bir terslik olmadan bitirdik cok sukur.
Built to fall....
Piste çıkan pilot ve şöförlere tekrar tebrikler
tüm arabalar çok güzeldi.Ayrıca Cüneyt abi bütün gün gazlasa izlenir o ses fena![]()
Buğra agam eline koluna sağlık ama inşallah bi video kaydı vardır mesai miz şenlensin![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Bugracim eline emegine saglık.Kendi adıma çok keyif aldım.Anladim ki esasında tutunabiliyormusumAsfalt inanılmaz tutuyor arabayı nerdeyse Hic sarmadım...
Kacirdigima cok uzuldugum organizasyon oldu.. Bakalim bir daha ne zaman gorebilecegiz boyle birseyi![]()
Onurcan ağla canım çok şey kaçırdın çok güzeldi. Ama söyliim körfezdeki gibi sadece direksiyon pompası ile kurtaramazsın burada hatalı ne kadar yer varsa kendini bırakıveriyor.![]()
IN BOOST WE TRUST
İncar video var mi?
Arabalarda ne gibi eksikler gun yuzune cikti?
En cok hangi noktalar begenildi pistte?
Video yada Pbox ile sure tutan oldu mu?
Bugra bugun beni arayinca,moralim coktu,aklim sizlerde kaldi...
Herkesin turlarini tebrik ederim,gercek pistteki gercek deneyim icin...
Bugrayida bu imkani sundugu icin tekrar tebrik ederim,darisi kisa zamanda tekrar insallah...
Emeği geçen herkese teşekkürler özellikle Buğra abiye..Pitte dururken Supra'nın geçişine şahit oldum 2 kez mükemmeldiAyrıca GT2 nin yanımdan geçerken yanlarken alev atmasını izlemek mükemmeldi
Tek üzüldüğüm gopromun pili bitmiş 13. dakkada yoksa bu anı falan hep çekmiştim ne güzel.
Çok keyifli bir gündü çok eylendim.Düzgün asfaltla sokaktakinin farkını anlamış oldum![]()
İnanılmaz güzel bir gündü sayın K.Buğra Yıldırım & Oytun Öztümer'e tebrikler,teşekkürler..
Birsürü resim çektim "yasarım" ın kamerası ile kendisi en kısa zamanda paylaşacaktır.
Katılan herkesin eline ayağına sağlık çok elit bir organizasyondu,devamını diliyoruz.
İstanbul Park gerçekten bambaşka bir dünya Ecclestone a selamlar olsun
Kaçıranlar üzülmesin nasılsa İzmit Körfez Pisti'nde yakın tarihte bir organizasyon daha var.
..::PASSATURBO1::..
Bugraya cok tesekkur ederim boyle bir imkan sagladigi icin, super ve sorunsuz bir gundu, kendimize geldik vallakatilan herkezi kutlarim ve devamini talep ediyorum
![]()
En cok hangi kisimlar hosunuza gitti?
Arka duzlukte top speed denediniz mi?
Pistin durumu nasildi?
Eglence garantiydi zaten,bugun tum gun sizlerin turlarini dusundum,sacma bir sebebten orada olamamak kotu.
Tekrar tebrik ederim herkesi...
Tekrar acilana kadar gun sayicaz artik...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)