O değilde r34 arkadan itiş mi? Eğer öyleyse yazık arabaya.. 4 çekerse yine yazık arabaya..
Printable View
O değilde r34 arkadan itiş mi? Eğer öyleyse yazık arabaya.. 4 çekerse yine yazık arabaya..
mustafa bey ilk yarış hakkında bilgi verirseniz sevinirim.sanırım tekvimde bi değişiklik oluştu.
Otoparkda ellerinle bira camdan sarkıp dönmeye çalışan apaçiler olacağına eminim..
Ankara yarışı Drift Kulübü olarak elimizde olmayan sebeplerden dolayı iptal edilmiştir.Hipodrom'un izinlerinde sorun var , bizde ufak bir alanda organizasyon yapmak istemiyoruz.Artık seneye Hipodrom da bir ayağı düzenleriz diye umuyorum.
APEX MASTERS - Turkish Drift Series - 1. Ayak 29 Temmuz tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında yapılacaktır.
Hayda niye böyle oldu ki ?
Bahsedilen R34 bumu acaba ???
Paşam Garage Turk Drift Yarışması - YouTube
yazık olmuş, yeni hipodromu deneseydiniz keşke...
tekirdağda olması güzel oldu keyifle izliycez :)
Yani ankara olsa bi nebze gelebilirdim ancak kayseride oldugum icin istanbula gelmem mumkun degil. Bu organizasyon icinde olmak isterdim. Herkese bol sans. Kazasiz belasiz olmasini diliyorum.
Bi aksilik olmazsa s14'umle izlemeye geliyorum :)
Bütün yarışmacılar ve araçlar bu hafta yoğun tempo hazırlık/geliştirme altında .. son dakika beyin yazılımları , süspansiyon ve aktarma ayarları ... psikolojik savaş şimdiden başladı ...
Yarış muhteşem heyecanlı olacak . kaçıranlar dizini döver...
Bu arada yarış programımızı düzenledik. Seyircilerimizi saat 14:00 dan sonra bekliyoruz.Çünkü hava sıcak olacak. :)
http://apexmasters.files.wordpress.c...06/program.jpg
Seyirciler için araç girişleri ücretlimi olacak?
5 TL giris alınıyordu diger ant.larda
Zaten antrenmanlardada 5 tl otopark ucreti alınıyor ki alınmalıda zaten en azından belli bazı masraflar karsılanabilsin