peki teşekkürler katlanıcaz artık
Printable View
peki teşekkürler katlanıcaz artık
Tum okullar yarin acilsin,bu ne arkadas tum liseliler otoparkta 0 cizmeye calisiyor.
Burdan mustafaya sesleniyorum abi pisti bos biraktiniz adamlar oto parkta costular.
herkez otoparkta yanladı bi lancer her dakka dönmeye calıştı :D
low-rider gördüm slm verdimde o beni görmedi arcın resimlerini cektim :D atıcam inş :D
Normalde 5tl olan otopatk bugun neden 10tl oldu?otoparkta ki apaci showlari icin mi,arabalarimiza zarar gelebilsin diye mi?
Guvenlikler orda ne is yapiyor?
aynen otoparkın 10 lira olması ? dışarıya park edincede güvenlik tehdit kar olarak birazdan belediyeye haber vercez bunlarıda çekicekler demesi yani s.ke s.ke 10lira vericeksiniz bize demeleri hoş değil herhafta sonu nasıl 5 lira ise bu organizasyonda da aynı olmalıydı büyük organizasyon yapılıyor burdan rant sağlayalım olayı hoş olmamış ;:(
Yarış güzeldi güneşten fazla kalamadık izleyici için çok yer seceneği yok artık kaç sene oldu bu iş çözülmeli diye düşünüyorum..
otoparktaki liseliler hakikaten bombaydı leon'u carisması e21 sx'i olan ortada birdünya gereksiz hareketler.
@ Sert yazmış olabilirim ama olaylar buı şekilde....
yeni girdim eve duramadık sıcaktan sıralamalardan sonra kactım :)
güzel gündü ancak o arkada el freni cekmeler sıfır çizmeler falan çok kötü oldu en son çıkarken kapının orda baktım bi scirocco el freni cekmiş bana dogru geliyor ciddi güvenligin orda işi sadece para almaktı sanırsam güvenlik işinden başka herşeyi yaptılar.
2. seansta ne oldu? Ben ilk seanstan sonra çıktım döndüm.
yok dönmek için degil elemanlar yanlış bişi yapar aracı perte ayırmayalım diye :D park yeri aradım sen nerdeydin slm vereydin keşke :D
kırmızı ama hawaii stickerı yoktu sadece kırmızı :D
en güzeli eray abiydi ekzos sesiyle mest oldum walla :D oturdugum yerde elemanların konuşma şu
eray cıkıyoo bak bak neler olcak diyo arkadaşı cıkmasın cıkması başım agrıdı resmen ne eksoz varmış kafamı ütüledi spor gazetesi :D
ben 3 s2000 duruyodu sıyah en dipte oraya bıraktım arabayı yan yolun oraya gectım bariyerler cok kalabalıkdı oturuyodum orda bagdas kurup :D
kımseyı goremedım techden rıdvan abı mesaj atmıstı oda eve geldıgımde gordum ugrayamadım yanıma bide dc crxı gordum
roccodakı gerizekalı kimse bana patlıyodu yalnız yanlıcam diye :) önce sürmeyı ogrensın sonra yanlar belkı :D
Hiç resim falan çeken yok mu yahu? Bayağı da saat oldu, gelmedi resimler...
Nissancılar kumda oynasın muhabbeti nedir ?
1-2 eksik ve tedbirsizlik dışında gayet eğlendik. Finale kadar kaldık. Otoparkta dönenler dışında herhangi bir sorun görmedim.Ciddi apaçiler olduğu gibi çok beyfendi insanlarlada tanıştık.
Bu etap'ı Mert Bilaloğlu kazandı. Başarılar diliyorum :)