Otoparktaki elfocular skandaldı hakikaten kimse de engel olamadı iki tane güvenlik görevlisi 50m öteden el kol sallasa da
ortada türlü rezillik yapan apaçiler bir kez daha bu işe gönül vermiş insanların adını lekeledi.
Printable View
Otoparktaki elfocular skandaldı hakikaten kimse de engel olamadı iki tane güvenlik görevlisi 50m öteden el kol sallasa da
ortada türlü rezillik yapan apaçiler bir kez daha bu işe gönül vermiş insanların adını lekeledi.
güzel gündü arkadaşlar da teneke nin açı kiti yeni yapıldığı için ve antrenman yapmadıgım için orda alışmam gerekti sonlara doğru iyce alıştık tabi ama sıralama turlarında kötü puan yapınca top16 ya almadılar :D alaydılar iyiydi de kısmet bidahaki yarışa artık
Süprizlerle dolu bir gündü ben ilk 16ya girmeyi hedeflerken 3. Oldum organizasyonda emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler ..
Güzel organizasyon oldu keyif aldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Rıdvan güzel özetlemiş tüm günü eline sağlık, bende 6 gibi tam gitmeyi düşünürken onun bahanesiyle sonuna kadar kaldım ama iyiki kalmışım ilerleyen saatlerde daha keyifli hale geldi.
Rıdvan yol yardımın içinde çok sağol. :D
El freni çekip abuk subuk hareket yapanları hemen müdahale edip dışarı atılması gerekiyordu sorun güvenliğin pasifliğinden kaynaklandı.
formula 1e de gitmiştim.ama organizasyon bu kadar iyi değildi. bi karşılaştırma yapayım
formula 1- 70 tl(televizyonda gördüğünüz asıl trübün 500tl )
apex drift- ücretsiz
nerden seğrettik?
formula 1-yan tribünler boş olduğu halde toprağa oturduk(ağaca dair hiçbişey olmadığından yandık.).
apex drift-isteyen bariyerlere oturdu isteyen tepelere çıkıp kuş bakışıyla izledi.tepelerde ağaçta vardı.
formula1-su 4 tl idi(asıl tribünlerde daha pahalı)(500 ml den bahsediyorum damacanadan değil)
apex drift- ücretsiz redbull dağıtıldı.ayrıca yiyecek içecek dağıtan yerler vardı.
formula 1-max. 3 virajı seğredebiliyordunuz.
apex drift- tüm yarışa hakim bir şekilde izliyordunuz.
formula 1-tek çeşit araç.
apex drift- çeşit çeşit
formula 1- hala hiçbir türk yok.hatta müslüman bile yok
apex drift- isteyen herkes katıldı.
formula 1- ilk turlarda araçların sesleriyle coştuk.ona alıştıktan sonra baya sıkıldık.
apex drift-antrenmanlarda sıkıldık.sıralamalarda başlayan eğlence katlanarak arttı.
umarım unuttuğum eksik birşey yoktur.yalansa yalan deyin :)
En önemli konu gelen izleyicilerin güvenliği . İkincisi izleyicilerin eğlenmesi , üçüncüsü ise izleyicilerin konforu bana göre. Bu konularda devamlı kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Eğlendiyseniz ne mutlu.
Bir alışveriş merkezinin otoparkı ile bizim yarışının otoparkı birbirine benzer arkadaşlar.Güvenlik bir yere kadar müdahale edebilir.Arabası olan adamın peşinden yaya olarak gitmek çok zordur.10 güvenlikte olsa aynı.İnsanımız değişmezse bu tabloyu görmeye devam edeceğiz.
Ama siz de araba çevirenleri görürseniz lütfen uyarın. Herşeyi organizasyondan beklemeyin. :)
benzer bir organizasyonun Ankarada olamaz mı ?? yani hipodrom olmadı gerekli izinler çıkmadı denilmiş. bu izinleri başka yelere alamaz mısınız ? neden sadece hipodrom üzerinde duruluyor ? siz sürücülerin gereksinimleri birtek hipodrom mu karşılıyor yoksa başka el veriişli alan mı yok ?
son 8 gerçekten çok keyifli geçti araçları tanısamda unutkanlıgım sayesinde bir anlatım yapmak zor benim için,
kemal çok başarılı sürüşler sergiledi robda kendini buldu diyebiliriz,
drift patrol bu zaman kadar izlediğim en iyi sürüşüydü diyebilirim,
ozy gerçekten piyango gibiydi, daha bu sezon başladığı bir süreçte güzel sürüşler yaparak 3. oldu,
mert her zaman ki gibiydi söylenecek pek bir şey yok, otomobil değişmiş olsada başarı aynı,
efe nin başarılı olacağından çok emindik ama talihsizlik oldu sürüş yine keyifliydi,
doğukandan görmeye aşina olduğumuz spinler ama alışkın olduğumuz dumandan daha fazlasını spinde çıkardı büyüleyici oldu, çok başarılı ve keyifli bir sürüş çıkardı
ali ve sierrasıda keyifli ve başarılı bir gün sergiledi en iyi sürüşlerindendi,
drag şampiyonu bmw biraz hüsran yarattı
eray abi gününde degildi, teneke ile küşmüş gibilerdi
e30 fatih lastiklerle olan diyaloğdan sonra çok başarılıydı, çıkan arıza olmasaydı üst sıraları zorlardı diye düşünüyorum,
volkan arısoy hiç gününde degildi,
musada her zaman ki gibi orta kararın üstündeydi keyifli sürüştü,
mustafadan bekledimiz katılım olmayınca mert 1. oldu :D
geç gelmiş olmanın verdiği rahatlık vardı üzerimde, güneşten bir nebze olsada kaçmayı başardım, otopark sporlarına katılan arkadaşlarda hep olmalı ki işin ehli olan saygın insanların değerlerini anlayalım,
tadınıgımız sevdiğimiz insanların bir kısmını görme fırsatı bulduk, yeni arkadaşlarla tanıştık
ruudvan pampamın hacı şeklide fenaydı :D
son zamanlarda driften keyif almaz olmuştum ama dün gerçekten güzeldi, herkez elinden gelenin en iyisini yaptı, pist araçları çok zorlamış olsada çok güzel bir düzenleme olmuştu, araçları pist dışına çıkarmakta çok iyi fikirmiş.
bütün ekibe ve katılan gelen seyreden izleyen katkıda bulunan herkese teşekkürler.
Organizasyonu yapanlara sonsuz teşekkürler drifte hiç meraklı olmamama rağmen başından sonuna kadar izlediğim ve çok zevk aldığım bir gündü, öyleki bir bmw alıp drifte başlamaya karar verdim, çok iyi bir haftasonu geçirdik sayenizde :)
merhaba :) aklımdan çıkmayan gitme fikrini son akşam kesinleştirdim otobüsle geleceğim neyse çilesi çekip gideceğim mutlaka... sahurdan önce ablamın eşi yasin abimin kanına girdim onu da ikna etmek uzun sürdü 2 kişi olursak arabayla rahat rahat gideriz falan diyerek sahurdan 1 saat sonra yola çıktık... organizasyonun başından sonuna ordaydık... gittikçe artan heyecan ve adrenalin çok güzel vakit geçirmemizi sağladı, özellikle ikili yarışlardan itibaren çok zevkli geçti.
ordaki onca güzel arabanın arasında benim slx e gülerler mi acaba diyordum, veya orda saçma hareketler yapan insanlar yüzünden bana laf eden olur mu diyordum... taa ki bi tane e46 otoparkta gazlayıp gazlayıp arabayı deneyene kadar... burda konuşulurken işte şahinci işte e30 cu deniyor ama mühim olan araba değil, sürücü kanısındayım...
forumdan abilerimle tanışmak isterdim ama hiçbirinizi tanımadığımdan yanınıza gelemedim... nasip olursa başka bi organizasyonda görüşürüz umarım :)
nacizane düşüncelerim bunlar...
sonuç olarak:
1. organizasyon gittikçe güzelleşti ve gerçek drift heycanını yaşattı
2. tahmin ettiğim gibi birinci mert abi 2.de rob oldu 3. de mor s14 olur demiştim orda şaşırdım pilotlar konusundaki diğer düşüncem de volkan arısoydan daha çok şey beklemiştim, drag şampiyonu da çok iyiydi ben o kadar beklemiyordum açıkcası sonuçta drag için hazırlanmış bi arabaydı...
3. abimin sözü güldürdü beni :D o saçma hareketler yapanlar için keşke kenarda bi pist yapılsaydı çocuk havuzu misali eğlenselerdi orda dedi :D :hahaha:
emeği olan herkese teşekkür ediyorum eskişehirden geldiğimize değdi :)
e46 ile lantisi deneyenlerın arasına gırıp fast and furıous 2 de braın ın otobanda evoyu ters cevırıp el hareketı yaptıgı sahneyı cekmek ısterdım tam denyoydular araba mesele deıl gokhan mk1 golfle gelmıs almancı gıbı superdı bnce.
iftar saati 3 e30 ca cıkım o yuvarlakda fena çevirdiler bence eray abıyı o arka tenekelere alısamadı ofsetlıbısylerle yanlaması lazım :)
Herkesi tebrik ederim. Keske bende olabilseydim..
kim daha uzaga işeyecek görelim demişler bilmiyorlarki rüzgara karşı işenmez.adamlar pistin yanındaki düzlüğü sinek gibi geçiyolar otoparktaki denyolar araba deniyorlar .
bi bitmediler a.
doğru diyosun abi... onları bırakalım da bi fotoğraf ekleyeyim canlansın ortalık :)
http://i50.tinypic.com/20r1yu1.jpg
beleştepe :D burdaki panemera cok ıyımıs.
bi ara ordan seyrettim güneşten kavrulunca ordaki gölgeler iyi geldi :) açı da fena değildi ama :D
Organizasyon çok güzeldi. Köfte ekmek ve soğuk içecek'de vardı. Hatta isteyen dışarıdan yemekte söyleyebiliyor. Dağ başı değilmiş artık ölimpiyat stadı. Zamanında galatasaraya verilen destek drifte verilseydi boş kalmazdı orası :) Yurt içinde ve dışında bazı motorsporları organizasyonlarına katıldım yalnız bu kadar eğlenmemiştim. Çok teşekkürler
Mustafa şunu sormak istiyorum. Kurallar belirlenirken pilotların yanlış tur (eksik,fazla) atabileceklerini tahmin etmişmiydiniz?
(Daha önce görmedim ve araştırdım bulamadım)
Yanlış tur ile spin atmanın puanlamaya etkisi aynı olmamalımıydı?
Keyifli bir gündü, güzel kareler çıktı. İyi seyirler..
http://i260.photobucket.com/albums/i...Picture071.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/i...Picture110.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/i...Picture059.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/i...Picture094.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/i...Picture112.jpg
banada dedıler oraya gıdelım maytap gecıyodum cizgili pijama giyelim bide mangal yakarız diye ahuaha keske gıtseymısız :D
kusura bakmayın artık bir daha ki sefere dürbün alıp oraya yerleşeceğim :D
https://www.youtube.com/watch?v=sYnP...layer_embedded
çok güzel bir gündü bende kendimce amatör bir video çektim umarım beğenirsiniz