doğru adananın piste çok ihtiyacı var hafta sonları buluşup etkinlikler yapmaya ama bende piste girişte çoğu insanın 20-30ytl ödeyeceğine pek inanmıyorum..
Printable View
doğru adananın piste çok ihtiyacı var hafta sonları buluşup etkinlikler yapmaya ama bende piste girişte çoğu insanın 20-30ytl ödeyeceğine pek inanmıyorum..
akdenız arkadasım sen deılmısın beledıye pıst ı yapacak dıyen pekı beledıyeye bu pıst ı yapması ıcın agırlıgını koyması gereken kım...federasyoonun basına gecmek kolaydır ama sonrasında zorluklar yasanır..
hanı dıyosunya 10 15 kısı boş boş konusuyor dıye senın farkın oldugunu sanmıyorum konusanlardan ınsanlar sıkayetlerını dıle getırıor sayfanın kurulumunu okursan sıkayet vede onere gıbı durumların konusulması ıcın acılmıs bır sayfa buna dıkkattt!!! edelım
kım ne derse der bu kımseyı ılgılendırmezz herkes konusmakta ozgurdur kımsenın soledıklerıne kımse muhalafet olamaz ıstemeyende bu sayfada yazışmaz yada yazılanları okumaz rahat eder !!!!!
sözüm ona tarafları korumak için konusulmasın lutfen ....tarafsız olalım
unutmadan tarafsız oluncada laf solenıor zaten adanada baskasıda beklenemezz
burda amacımız kımseyle laf kavgasına gırmek deıl herkesçe ortak çözümler üretmek...sürçü liisan ettıysek afola...
+ 1000 cozum lazim:cool:
Oda olacak zamanla ... umarım yanı :):):)
ins bekliyoruz;)
merakla çözüm arıyoruz ama bulamıyoruz. çözüm iyi saklanmış ama çıkaracaz onu girdiği delikten.
tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır derler ama sanmıyorumkı o çözüm cıksın orataya cunku adanada bırlık beraberlık yok
hemen bır ata sozu uyduralım
bırlık ve beraberlık adanaya pıst yaptırır :):):):)
dogru walla ancak birbirimizi gordugumuzde gazlamayi biliriz zaten:D
he walla hele yazin ne sesler yukseliyor ordan denni:D
inşallah pisttede konuşuruz.
şimdi bile yükseliyor duyoyrum bazende görüyoru c.sürücü kursunu ordan geçerken
bişe olmaz yaaa sesler hepyukselır ama gıden arbayı gormek cokk cokkk zorrrr
bakıorsun tçozal ınlıor ama nasıl ole bole ses deıl aklına manyak bır makına gelıor ama yanında ngecene kadar 5 dk gecıor araba 30km/h hızla gıdıor ama 120km/h ın sesı gelıorrr
ama bazıende ses gelmeden cuff dıe bıse gecıorr yanından ıste en guselı oo
micro ii güzel demişsin "adanada birlik beraberlik yok", çünkü herkes birbirini rakip olarak görüyor ve herkesin gözü birbirinin şuyunda buyunda. kraldan çok kralcı var, herkes kendi bildiğini en iyi zannediyor, öyle olunca kimse kimseye boyun eğmiyor, (mesela fikilere saygıda gerekir) önce bunu kırmak gerekiyor. bunu kırmaya uğraşırsanda suçlu sen oluyorsun. neyse daha fazla konuşmayim. yaşayan görür....
uzun zamandır yzmıordum bu sayfaayaa ben actım bu sayfayı ama yazmadık ıste....
nese ee arkadaslar nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır valla adana bıttı bee herhalde bana ole gelıor artık ınsanlar dusman olmus bırbırıne .....bırı bırını gectımı gecılen gecene dusman oluorr ben cokk guluorum bunaa ama olsun ıste ne yaparsın adana buu
nese gorusmek ve konusmak uzere kendınıze ıyı bakınn
pazar günki toplantıya gelen olrusa bekleriz:)
ya cumartesı gunku yarıstakı hawai fişekler nasl patladı ole ya ınsanların ustune geldı valaha ucuz kurtuldu mıllet ama mavrası usel oldu bu hafta yarış ıyıydı acıkcası