illegale devam. her köşebaşında yarış.
Printable View
illegale devam. her köşebaşında yarış.
walla ne dersenız deyın adananın 10yıla daha ihtiyacı var zaten bu işe gonul weren yapacagını yapıo bu duzen bole gelmıs bole gder degsrmı hı o da ***** ınsallah plakasını boyatan camına fılm ceken bagajına artık tunıng yazmaz tunıng insanın içindedır tunıng egsoz sesını duyunca kalbın pır pır etmesıdır tunıng araba bagrttrmak sıfır cızmeye calsmak deıldr gercekten yurektendır tunıng
güzel söylemiş.
tunıng sözleri kitapçığında yer alacak bir konusma :)
kaliteli gruplar zaten mewcut adanada...ama her gordugu duzlukte basan wirajda elfo yapan gruplarda war...bence zamanla herhangi bisey deismez.nolur zamanla dersen bence eskiden sahinler wardı simdi istanbuldan ankaradan patlak 106lar gelmeye basladı..ileriki yıllarda bunlar vtilar daha da sonrasında imprezalar(gt kasalar) olarak deisir en fazla fiyatın we gozden dusmesinin etkisiyle...bunlar ciddi we gercek tuningci olmayan gruplar icin tabiki(:
çok ama çok çok dogru sözler.
umarım bunların tersi olur!
bu konuda mersini çok beğeniyrm.aldıkları her araba güzel.örneğin 106 için konusyrm.hepsi temiz belki modlu deil ama çok sağlam :)
tskrler gorusler ıcın
adanada herkes kendını kral sandıgı ıcın gruplaşma olmuor olsada hemen herkes dagılıor,çok denedık malesef
burdan isteyen arkadaşlar olursa ama gorusebılırz.zaten her cumartesı cıkıoruz
Mersine Gelin Mersine...
Marina-Forum-Tantuni...
Daha Sayayım mı? :)
zaten hep bız gelıoz fix aynı menü:D
Ne güzel işte. :)
Hep siz gelin ama önceden haber verin. :)
yok dostum töbe ettim ben çok canımı sıktılar
ha toplanıorz hadı geln yda bız gelıoruz dıyın ok dır ama bana sunu ara gelsın dıyen olursa döwerim:D
Kim kızdırdı seni?
Bizim bir yanlışımız olduysa Şehir olarak, söyle bu gece elektrikleri sabote edeyim. :D
başka bı stedekı mersın uyeler gelmedı:)
neyse onemı yok artık bosver..
tanısırız ama ınsallah
acık konusmak gerekirse mersindede fazla taklitcilik war...dikkat et leonlara hepsi aynı...sebring son susturucu 18 yada 19 krom jant bide arada sırada seat bodykit...gelisicektir tabiki zamanla sırf elestirmeklede olmaz...insanların araclarına ozen gostermesi,modifiyeye olan merak guzel ama en son mersin sahil yolunda modifiyeli bi aracla gezerken 10dk icinde 4 tane (2si sahin) arac geldi we yanımda bosa atıp aklınca gaz werdi,geciorsun bi yerden yardır dayıı falan die laf ediolar...ne biliyim bunlar biraz garip geliyor belkide garip olan benimdir...pek cok sehrin 3-4 yıl once tartıstıgını bizler simdi tartısıyoruz.ama bunlar bisey deistirirmi?hayır...cunku kardaş bah krom kapı kolu taktım abart ekzozum war helezonlarım kesik dergie cıkacam yakında die gezen tipler cok...zewk tabi bisi denilmez:)
walla vanos bı durum ancak bukadar guzel anlatılabılır yanı gercekten bunları yasamıssın bu tıplerı harbıden yok etmenın bı yolu yok ama bız bıze yeterız hayatta herseı kafaya takmıcan meclısten dısarı tskrr
ewet ewet ınsallah adana merrsın ve bu gıbı gelısmemıs ve gelısmeye elverişsiz sehırlerde ne gıbı yenılıkler yapılabılır tartısmak lazım....adamların mantıgı taktım vitesi beş'e çıkarım e beşe takarım abart egzozumu yuttururum tozumu artık bu mantıkla ılerlıorlar vallaha cok komık..turk sıneması gıbı..