yanlız bu saatleri ileri alma muhabbetti var sanırım...bi problem yaşanmasın ondan aman dikkat...
Printable View
yanlız bu saatleri ileri alma muhabbetti var sanırım...bi problem yaşanmasın ondan aman dikkat...
275hp lık b20 hangı kategorıde ıse ben o kategorıdeyım inşallah
bende gelicem allah mani vermezse!
kısmetde bende ordayım
hayrlısı kardesım. bı arac var yetıstırmeye calısıorum. ınsallah dıelım olmadı bıdahakıne.
planet mi bırakın yawww yeni mekana götrcem sizi :D
bu pazar hava guzel olursa cok iyi olucak cok kalabalık olucak gırıcek arkadaslara sımdıden kolay gelsın :D :D :D
kısmetse oradayız :)
izmire cumartesınden gelıp lastık deıstırme yada harhangı bır sanayalık ısı olan arkadaslar ulasabılır yardımcı oluruz sırket olarak :D
Ayrıca Cumartesi akşam saat 20:00' de pistte time-trail var erken geliceklerin bilgisine...
kanka bakalım topluca gelıncegı ıcın onlara uymak lazım :)
uyun tabi güzel olcak desenize drag :)
ben m suprayı görmek isterim izmir yarış pistinde....deneme yapmak için bile yüzlerce kilometre yapan ismail arkadaşım için izmire gelmek çok sorun olmasa gerek...kulis başlatalım.....EVETTTT KİMLER M SUPRAYI İZMİRDE GÖRMEK İSTİYOR ????????
tabi ya m supra ..:icon_tup:
ben gelemicem ama genede MSUPRA yı görmeniz için oy veririm valla :)
bi oyda bendennn :D
facebook ta grup acalım m supra izmire gelsın diye :D:D:D:D
verdim oyumu:)msupraya
izmir yarış pistinin olağanüstü akustiğinide hatırlatmakta fayda görüyorum.....m supra duy sesimizi :)
EVET izmire bekleriz ismail abiyi bi anı olur bizim içinde :D
ben msuprayı izmitte izleyen şanslı kişilerdenim:Dbence izmirdeki pist çok kısa gelir msupra için ..
msuprasız olmaaaaaaaaazzzzz:):)
tabi tabi şarttttttttttt bi M SUPRA :allaalla::allaalla:
ızmır ızmıtten uzunmu ? nasıl yanı alalala hıc samıyorum
bende isterim mspura
geçen pazar gelemedik aklım kaldı orda walla
doğan sen harbi gittin mi len gitçem diodun :)
keşke takılsamışım peşine...
bi dahakine bende gelirim ama..
pist değişmemişse izmit izmirden uzun izmirde 3. vitesin ortasında yarıs bitiodu izmitte 3. vites bitio