hayırlı yolculuklar da cepten mi bağlısın techturkey e :D
sen bizden hava durumu istiosun bizde senden yol durumu alalım bari :D:D
Printable View
hayırlı yolculuklar da cepten mi bağlısın techturkey e :D
sen bizden hava durumu istiosun bizde senden yol durumu alalım bari :D:D
vuuuuuuuuuppp çuffffffff:):):)
saat 10.30'da pistte görüşmek üzere :D sabah 7.30 da çıkıyoruz yola , sallana sallana ankara havaları cd'm ile gelicez inşallah , 20 plakalı lebegeli corolla biziz :D:D:D
bizde sona yarlarımzı biraz vel bitirdik eve geldik yrnı zewkle beklioruz cok güzel olacak cook
hava cok güzel her zaman kı gıbı yarıs zevklı olcak...
birazdan çıkıp piste gidicem burda hava günlük güneşlik biraz rüzgar haricinde bir sorun yok yağmur yok şimdilik
ewt arkadaşlar hava cidden çok güzel güneşli..
havaya aldanıp gelmeyenler çok şey kaçırcak :)
güzel bir gündü istanbuldan gelen arkadaşlarımıza teşekkürler onların sayesinde gzl yarış oldu.
güzel gündü katılım azdı.bide saat 3te basladı yarış çok bekledik şimdi piyaasaa:D
valla dogru konusmak gerekırse b20 is ve turbolu vtec ler olmasa bosuna gıttık derım yanı kırmızı v tec ne patlatıyor ole ya :D zahmet edıp gelmısler herkezı gecıp gıtmısler katılan herkeze tesekkurler tebrıkler :D
sonuçları bilenler yazsa...
erol abı kendım gordumm kadarıyla kırmızı vtec kendı klasmanında brıınce herhalde turbolu olan. dkj ctr grı olan ılk kalktıında elendı dırek s2000 eledı galıba ızmırdekı sıyah olan erdemın buuk sansızlıı b20 is a denk geldı onuda o eledı 2000 cc de b20 is bırınce herhalde turbolu bı sahın vardı adam 17 jantla kalktı ızmırde bı bmw gectı cıldırtı mıllet trıbunler sahın sahın dıe tenpo tuttu vıdeo cektık koycac cok komık :D benım bıldıım bu yanlıs varsa k.bakmasınlar :D
hıım saol.. ;)
erdemede sölemiştim b20 yi çekme diye :D saglık olsun
valla aynı sekılde bende uzuldum yanı cekısme olmadı bırde b20 le denerkende vıtesde sorun oldu herhalde vıtes kacırdı sanırım o yuzden kotu gectı onun denemesı ama benın en cok hosuma gıden turbolu v tec sahın turbolu kalktı bekledı basmadı fazla ara 3 4 boy actı sahın sonra bı yukledı turboyu vtec bır gectı sahını bıtesı 1 metre kala herkez ayakta alkısladaı valla :D
çok güzel gün oldu emeği geçen herkese teşekkürler
çok güzel bir gündü herkese teşekkürler:)
b20 fena makıne:)
1.6da 1.yı mrk edıorum ben?
1.6 izmirden tolga diye bi arkadaşımız birinci oldu
atmosferik bi araç tr nin en iyi 1.6sı
çook güzel bir gündü malesef biz girmedik ama cok eğlendik kırmızı vtec güzeldi
1.6 da lacivert hb vtec 1.olmuş olması lazım.
2.0 Larda b20 si ile keremlerin vtec birinci oldu.ikinci sanrm ahk(hakan) arkadaşımızn s2000 3.de cemal aguşun type-R dı
Turbo klasmanında AB Vtec sanrm 1.oldu.Üst sınıflar ztn açılmadı M3,4çeker vs.vs..
video ve resimler bende koyarım birazdan....
sanssız gun sanssız kura:d ılk turba eg b20 cektık....ıkı kalkıstada kafayı aldım adrenalinlerle ama malesef 2.vites duvar yaptı yada ben stres yaptım:d keremı tebrık edıyorum....
Cemal abinin k24 nasıldi arkadaşlar. 3. olmuş sanırım.
k24 her zamanki gibi etkileyiciydi ama bu sefer içindeki Oz du :) gayet başarılı yürüdü bence...
Oz yüzünden 3. olmuştur o cemal abi ile arasında 70 kg kadar var. Şaka bi yana k24 e sevindim merak ediyordum.
:) özgün gayet başarılıydı walla tabi kilonunda etmeni var.
Aracı 2.viteste kaldırdı özgün gayet başarılı performans sağladı videoları çıkartıyorum şimdi upload ederim.
2 ylemi kaldırdı emınmisiniz?
mor şahin cok felaketti blow off turbo sesinden zevk aldım geşilse bile alkışlardım :)
lastik yoktu benım arka adrenalinleri verdim....ikide 4000 dewır tutmasına ragmen pıstın yarısını sararak gecti...:d
Videoları bekliyoruz hadi hadi.
video ve resimler bekliyoruz arkadaşlar cok süper olacak koyarsanız ;)
özellikle mavi saxo vts ve 106 xs si koyarsanız sevinirim didim den olanları görmek istiyorum çok iddalılardı ama herşey iddalı olmakla bitmiyor ben izliyemedim sonradan geldim yolda 200le radara yakalandım da söylemesi ayıp :p
1 de çok sardı özgün ilk kalkışta.slick yok bişi yok..2.de ise 2 de kaldırdı çok daha iyi oldu.ahh bide tutunsa.:D :D tolganın hb vtec fenalarda..masallah tolga...masaallah cemal abi.......bunun yanında b20 ve ab vtecte çok güzeldi..masaallah herkese ve tesekkürler..
az katılımlı ama keyifli bir yarış oldu bence..derceye giren ve katılan arkadaşlara tebrik ve tşk ler..
Videolar hazır...
http://www.techturkey.com/forum/show...311#post254311
burdan takip edebilirsiniz.
güzel bi gündü ..gelen ve katılan herkese teşekkürler..
ewt güzel bi gündü katılım azdı ama gene de iyiydi..
biçok üyeyi görme fırsatım oldu her ne kadar çok fazla muhabbet edemesek de tanışmış olduk en azından..
turbo vtec güzel yürüodu hakkaten ama kullanan arkadaş biraz hırslıydı sanırım finişe gelirkenki yüz halini görmenizi isterdim :)
katılanlara ve gelenlere çok çok teşekkürler...
güzel gündü bence özgün abi typer ile milletle oyun oynadı:D 1.viteste drag bitti:D