User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: Schumacher Veda Ediyor

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tuncer M. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinan'S2k ve eriador abilerim yahu şurada severek f1 izleyen kaç kişiyiz, bir de ufak muhabbetler üzerine uzunca tartışıyorsunuz. Boşverin, 2013 sezonunu konuşalım artık. Çok fazla geçmişe gitti konu.
    Eriador arkadaşım Schumacher'i en iyi, ben ise Senna'yı en iyi kabul ediyorum. Bunun tartışmasını yapıyoruz. Cidden uzatıcak birşey yok. Senna'yı tüm dünya kabul etmiş zaten.
    Son durum anlaştık gibi

Bu arada Vettel rekor konusunda Schumacher'i kesin geçecek gibi.
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi ton yargara koparmamim nedeni senin solediklerinin 2005 sezonu olsun 99 sezonu olsun senin dedigin gibi degil boyleydi diyorum sense bana kilifa uyduruyor diyorsun , bende sana kilifmi degil mi resmi kaynaktan gosteriyorum.Yarim yamalak kafamdan yazmiyorum kilif degil gercegin gostergesi o siteler.Kisaca kanit.

Neyse uzatmaya gerek yok anlasmis olalim herkes efsanesi ile mutlu olsun , yeni sezonda umarim konularda daha cok aktif arkadas goruruz hep beraber tadini cikarriz.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eriador arkadaşımızla daha önce bende çok tartıştım. Olay Müthiş schumacher sevgisi yoksa gerçekten gördüğüm en iyi F1 izleyicisi. En azından benim kafada yıllar geçse de, kurallar değişip sevdiği pilotlar gitse de izlemeyi bırakmayan biri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    schumacher bir efsanedir rekorları yazmıstır ama oyle yada boyle.Senna da oyle..prostlar ve dahası hepsi efsane isimlerdir..su zamanda yasayan ve cogu rekorlarıda elınde tutan schumacherdır.pesinden bana kalırsa vettel gelıyor artık..yenı rekorlarla..

Ghan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin en iyisi farklıdır,örneğin futbolda kimisi der messi,kimisi der ronaldo,kimisi pele,kimisi maradona,burdada aynı mesele herkesin iyisi farklı,ama benim görüşüm en iyi dalında rekor kimdeyse ona denir,misal usain bolt,100m de ondan iyisi olursa en iyisi deriz.Bence 7 şampiyonluğundan dolayı en iyisi Shumidir.He ama kimisi sennanın sürüşünü çok beğenir o benim efsanem der,kimisi hakineni beğenir o benim efsanem der.Ama rasyonel düşünürsek icraat ortada.En çok kimin şampiyonluğu varsa en iyisi odur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)