Gercekten basimiza devlet kusu kondu.
Pistin akibeti belli degilken, bizim gibi arabalari seven ve hepimiz hayalinde olan araclari olan biri aldi pisti.
Eminim oda buranin warligindan hosnut olucaktir
Vural Ak'in arkadasi bu siteye girmeyen ama maslakta herkesin bildigi bi garajda arac yaptiran biri.
Ismin vermek yanlis olur ama ben onu duyduktan sonra umitlerim daha cok artti.
Citayi yukselticek insallah Turkiyede.
Ilk isim spor okullarina uye olup, nasil dogru sekilde pistte araba kullanilir onu ogrenmek olucak![]()
sonunda dualarımız kabul oldu böylesine otomobil sevdalısı birinin pisti işletiyor olması çok sevindirici hepimizin duymak istediği ülkemizde olmasını istediği şeyler bunlar umarım ilerleyen günlerde hepsini teker teker şahit oluruz
Adamın amacı motor sporları ile alakalı ne varsa hepsini koşturacak ,dolaysıyla ciddi bir kaynak bulacak.
Bu işin esası bu aslında,sağlıklı bir alt yapı ve tabanı hisseden ve onun isteklerine kulak veren bir düşünce ,şimdilik konuşmalarını öyle geçen gün cnn türkde konuşmasını dinledim gayet rahat bir şekilde takır takır düşüncelerini dile getirdi adam,ben umuyorumki gazlamak isteyenlerde parasını verip pistde rahatça tur atabilir. Mola verip alış veriş yapabilir günün tamamını pistde geçirebir.
Cidden gurur duydum
Dip not lütfen kötü senaryolar yazmayın hemen![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Valla eger dedikleri gibi yaparsa ben bu işe gönül veririm![]()
kac metre duzlugu ki drag yapilcak, 400 metre altiysa drag mrag olmaz o pistten, ayrica umarim acilir, parasini verip ayin belirli gunleri, acik olsa halka, kurallariyla tabi... kasksiz, vs izin verilmemeli, bide makul fiyatta olsun, hemoroid ameliyatindan betere cevirmesinler insanlari, ayrica Vural Ak pisti bernie serefsizinden kiraladimi satinmi aldi haklarini?. Umarim kendi ulkemizdeki pist sonunda bir Turk un eline 100 de yuz gecerde bu F1in de icine den bernie serefsizi kalpten gider yada kurtuluruz
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)