ya sınıflandırmalar adil normaldede bu ulusal değil ki eğlence için yapılan bişey 218hp arabayla 400hp arabayı kaldırmak eğlence için yapılan bi organizasyonda hiç adil değil ben 218hp ile 400hp karşısında nasıl eğleneyim![]()
ya sınıflandırmalar adil normaldede bu ulusal değil ki eğlence için yapılan bişey 218hp arabayla 400hp arabayı kaldırmak eğlence için yapılan bi organizasyonda hiç adil değil ben 218hp ile 400hp karşısında nasıl eğleneyim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
geik i yana
miniS ise turbo civicle kalkmak zorunda kimse kusura bkamasın
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ozaman şey yapmak lazım 100-150 200- 250 300-350 hp sizin mantığınızla drag mrag olmaz![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
o kadar yüklenmiş bi araç üst sınıfta zaten slickle çok rahat yürüyebilir kurallar böyle değilmi zaten benmi yanlış biliyorum ? Slick sadece 150ytl ye mal olmuyor bunu geniş düşünürsen o slickin cadde tarzı kullanılan bizim araçlarımızın baskı baltasına verdği zarar o fiyatın iki katı zaten hem lastiği hemde baskı balatayı sokaktan toplamıyor bu millet bence adil olmalı herşey slick olmasın diyen yok tekrar söylüyorum slick olacaksada üst sınıfa alınsın bukadar basit bu zaten kurallar dahilinde olan bişey siz ise kural dışı bir şey istiyorsunuz ne kadar eğlence günüde olsa ozaman millet arabasınıda söker gelir nasılsa hiç bi kural uygulanmıyor ipin ucunu kaçırmamak gerek ..!
drag slıcksız olmaz. slıck yoksa slıcksız olmaz dıosan yarısmazsın.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bu yaris amatorler icin mi profesyoneller icin mi ona karar verilmemis bence.
Bir tarafta arabasina bir suru para harcayanlar var, bir tarafta da harcamayan ama eglenmek isteyenler var.
Nasil ayiracaksiniz?
mantıga bak ya sliksiz drag, sanki slik takmak yanlıs bişeymiş gibi yarıscılara ceza verip bi ust gruba atmayı istiyorsunuz,arabasına guvenmeyen katılmasın bu iş bu kdr basit yok slik takanı bi ust gruba atalım, hafifleteni bi ust gruba alalım fln filan gerek yok boyle seylere, arabanız yurumuyosa zorlamayın işte kupa alıcaz diye.
böyle bir mantık olmaz ulusalla karıştırıyor bazı arkadaşlar bu tip eğlence günlerini ozaman sökün arabanın heryerini slickleride takın girin aynı sınıfta yarışın arabada sadece motor ve kaporta olsun 1. ol ve git eşleştiğin adamlarda ilk kalkışlarında bu tip sanki ulusala katılıyormuş gibi gelen araçlara elensin geçen organizasyon gördük adam sökmüş bütün iç tarafı koltuk moltukta yok 1. oldu böyle devam ederse hiç eğlence günü altında bu yarışları düzenlemesinler amaç ne ben onu anlamadım caddede de siz slicklerlemi gazlıyorsunuz sonra caddelerden pistlere diye slogan atıyorsunuz her tarafta
Siz böyle bu kafadan giderseniz daha çok tuning ve modifiyeye kötü gözle bakan insan görürsünüz çünkü adamda piste girmeye heves bile bırakmıyorsunuz.. !!!
Amaç belirlensin ilk baş bence sonra organizasyon düşünülsün
Selim Mickey Mouse var 150 ytl ye olurmu. Şaka bi yana lassa vb. markalarda var.
http://www.birlas.com.tr/Contents.aspx?Ctype=Cnt&ID=193
Burdan bakabilirsin.
arkadaşım bütün yazılarını okudum hiç dolu konuşmuyosun Drag slicks alıcak parasıolup ulusala girmye gücü yetmeyen insanlarda var hatırlatırım
ayrıca ulusalda dereceye girebilmen için 6 yarışa katılman gerekiyor ailevi nedenlerden dolayı istanbul dışına cıkamayan amaaracını her gecen gün hızlandıran birisi için debu yarışlar düzenleniyor
bir ust gruba girsin diyorsun gecen yıl da üst gruptakiler şikayet ci oldu neden bizim gruba girdiler diye
bu yarış adı üztünde imkanı olan girer imkanı olmayan girmez
slick alabilen takar alamayan takmaz
aracını güclendiren de girer güçlendirmeyen de girer
birkere öncelikle kafalarınızdaki şu düşünceden kurtulun 100 ytl verdim ilk turda elencekmiyim ben niye onunla eşleştim falan filan
Ben drag yarışının amator yada profosyonel olarak ayrılmamasını istiyorum TR de cünkü speedweekend lere ulusala katılan aracların belki 3 4tanesi geliyor
geri kalan bütün araclar sizin deyiminizle amator ama imkanı olan slick alıp takıyor neden cünkü arabasını görüyor ve rakipleri ile yarışoıyor
Adı üstünde YARIŞ elinden geleni ardına koyman gereken bir platform
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Slick takmak ile hafifletmeyi karıştırma. Ben caddede 40.000 km kullanmak istediğim lastiğimle yarış yapmam. 1.000 ytl verip lastik alacam 2 yarışta haşat olacak ve arabam tutunamayacak.
Piste yarış için çıkıyoruz yarış lastiği takıyoruz. Senim yorumların üzerine tek söyleyeceğim şey draglara katılma bence. Hevesin kaçıyormuş zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)