Yap diyo 10 takım slick yarış günü kirala orda.![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Millet eğlence günü demeyin ozaman siz bu yarışa parası olan girer yarışları diye geçsin daha uygun olur bazı arkadaşların slick te neden bukadar ısrar ettiğini anlamadım bişimi kanıtlıcaklar onuda anlamadım ama eğlence günü diye bişey olamaz slick girerse olaya gireceksede herkesin bildiği gibi üst sınıfa atansın slickli araç neden bukadar kastı millet anlamadım ?
Bir konu var tartısılıyor, herkese fikirleri sorulmus fikirler belirtiliyor.
Neden asagılayıcı, kücük düsürücü, alaycı mesajlar atıyorsunuz anlam veremiyorum.
O adamın fikridir, öteki senin fikrindir, saygı duymak zorundasın.
Herkes fikrini belirtir, organizasyonu düzenleyen de mantık cercevesinde kuralları koyar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Selamlar Herkese;
Bence gereksiz yere tartisiyosunuz bu slick lastik, hafifletme ve klasman konularinda..
Cozum:
Yarisin yapilacagi gun, butun yarismacilar sabahin korunde piste gider..
Herkes hızlı bir şekilde teker teker kalkar ve araclarin dereceleri olculur.. Daha duzgun olmasi isteniyorsa 2 tur yapip her arac icin 2 tane derece toplamak daha dogru olur..
Araclarin yaptigi en iyi dereceler siralanir ve klasmanlar ordaki bariz gruplanmalara gore yapilir..
Yaris oncesi yapilan siralamalarda bir alt sinifa girmek amaciyla bilerek gaza az basan arkadaslari da bu uyanikliklarindan vazgecirmenin de bir yolu var. Eger bir arac yaris sirasinda en iyi siralama derecesinin atiyorum %10 (10 saniye'de 1 saniye) altina inerse elenir.
Bu sistemin tek bir dezavantaji var.. Yaris oncesi katilan arac sayisina bagli olarak ekstra bir vakit ayrilmasi.
Fakat bu dezavantajin yaninda getirecegi de cok buyuk avantajlar var.. Kategorilerdeki butun yarislar cekismeli olur.. + degisik tip araclarin birbiriyle kapismasi bence herkese daha cok zevk verir..
Sevgiler
ne kdr ghetto warsa forumda a.k, alınan alınsın cvp yazmıcam kımsye
ghetto=varoş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)