Bi aksilik olmazsa, bende toplayabildiğim birkaç arkadaşla beraber izleyiciler arasında olucam. .
Bi aksilik olmazsa, bende toplayabildiğim birkaç arkadaşla beraber izleyiciler arasında olucam. .
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
bende gelmeyi düşünüyorum nasıp
Nasıldı yarışlar yaa gelemedik biz.
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Mantıksız eşleşmeler oldu, M3, Corvete Ferrariden daha iyi tutundu helal olsun..
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
oncelikle emegi gecen herkeze tesekkurler.....
havanin soguk olmasina ragmen organizasyon guzeldi... katilimin ucretsiz olmasi ve seyircidende hicbir ucret taleb edilmemesi katilimin yuksek olmasina ndn oldu bnce...sacma eslestirmeler olmasaydi daha guzel olurdu.... dizel corsa ile corvette eslesmesi cok hayret vericiydi nasil bir dusunceyle yapilmistir anlamak gercekten zor..... sozum meclisten disari ustune alinmak isteyenlerde alinabilir hic bu kadar apaciyi bir arada gormemistim..... millet oraya guzel bi hafta sonu gecirmeye gelmis heryer tiklim tiklim acmis egzoz u 1-2. vites kesiciye sokuyo... allahtan bi aksilik olmadanda bittii....
sacma eslestirmeler olana kadar 4-5 tane video cektim ins gece gidince paylasirim...
gri crx katıldı sonuç ne oldu bilenler paylaşabilirmi ?
ilk turda elendi....
Hacıyı vurdurarak çalıştırıp, ferrari ile yarıştırmaları çok güzeldi![]()
videolar için sürekli bi siteden bahsediyorlardı adını bilen var mı?
pistte maket helikopterle falan çekim yaptılar o videolar nerede bilen var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)