Yarismiycak kisinin fikrinin onemi yoksa anket yarisacaklar arasinda yapilsaydi...
Printable View
Yarismiycak kisinin fikrinin onemi yoksa anket yarisacaklar arasinda yapilsaydi...
Burda yarismayi o havayo solumayi isteyen hakeden icinden geciripte imkani olmayan okadar kisi varki onlara sis susun konusmayin fakirler sizi demek oldu bu :)
Selçuk Ahmetin fikri ahmeti Alinin fikri aliyi Hasanın fikri hasanı Benim fikrim ise organizasyonu ifade eder .
Ben böylebirşey veyahut ima edecek birşey yazdımmı bir önceki sayfada yazdıklarımı okuyup cevaplarmısın ?
Yarışıcak adam fikirlerini yazsın birkez daha diyorum yarışın ana konsepti ortada kilolardan bahsedin sınıflardan bahsedin yarışıcak adam kendi arabasını sorsun izleyicilerde günün içinde sadece dragmı var başka aktiviteler varmı diye merak edip sorsun fikir versin anlatabiliyormuyum ....
Ben yarismiycagim ve giderli arabam olmadigi icin artik yazmiyorum kankacim :) basarilar size /
:) varsa etiket dogani sahin yapacak kapisiriz ;)
Yarışan ile yarışmayan arasında sen nasıl bir zenginlik fakirlik ayrımı yaptın anlıayamadım selçuk
Saçma sapan cümleler kelimeler kullanma
Ben kimseye senin yazdığın şekilde hitap etmem parayla imanın kimde olcağı belli olmaz çünkü bakarsın pistte olur bakarsın tribünde bilemezsin
Konuyu farklı yere çekmeye çalışma
Yarışmıcaksan yorum yapma
Ben buğranın yerinde olsam konuyu yoruma dahi açmam
Kurallar bunlar gelen gelsin gelmeyen başka yarışlara gitsin derdim
İstanbul parkta yarışmak herkese nasib olmaz bir günde 3 tur atıcam diye 500 euro alıolardı hatırlatayım
Ben burdan armut olarak yaziyorum hilmi araban yok yazamazsin daha yolun basinda adamina gore muamele yapamazsin senin yukarda yazanlara gore yazma hakkin yok herkes esit madem sende yazma isime gelmese zaten yazmam fikrinize aykiri dusdukmu hemen guruplasmayin.orda ben yarismam etmem yazmadim sadece kurallar bu kadar sert ilmasaydi herkes yarissaydi derdimdi isin onunu kesme degil hemen tarafli yaziyosun bugrami koydu bu kurallari yumusatilirmi millet hala tel acip bana soruyor kimse bir sey anlamamis.olayin anlasilmasina vesile oluyoruz bastan kestirip gidmedik.olayla alakasiz adamlar girmeye basladi hmen
Yine teneke yine kiran ve kirilanlar dostlar. Yazik
Yapıcı olmadıktan sonra kimsenin birşey anlamasına vesile olamazsın Cem .
Bu kuralları koyan ve uygulayacak olan benim Ankaradan İstanbula İzmirden Adanaya birçok kişi ile konuştum . Hasan abi okuyosa mesela onada gönderdim kuralları burda yayınlamadan önce bak abi dedim nediyorsun kendisi yazsın ben yazınca gene anlaşılmayacak .
Sen gelmişsiin yüzde kaçını uygulayabileceğinizi sanıyosunuz Allah Aşkına diyosun bumudur şimdi senin kurallardan anladığın bumudur senin insanların anlaması için gösterdiğin çaba...
Yapıcı olun sabaha kadar konuşalım ama böyle arabam var yok yarışmıycaksam susıyımmı falan gibi triplerle birsaattir yaptığımız boş muhabbete yenilerini katarız .
Kurallar bunlar okudun ve bukadar mesajın arasında kuralların şusu böyle olsa daha doğru olur diye 1 adet mesajın yok ... şimdi gelmişiz yazmıyım ozaman kusurabakma Cem gerçekten kuralları anlamaya çalışıp kurallar ile ilgili yorum yapmayacaksan yazma .
aksi ise yaz konuşalım yanlışsa doğruyu eğri ise düzünü bulalım yoksa boş muhabbetten öteye geçmez bu konuşmalar benimde emin ol boş lkonuşucak zamanım yok burda çok ciddi bir yükün altında iş yapmaya çalışıyorum .