hadi hayırlısı erolum ,dragseverler umareım mahrum kalmaz
Printable View
hadi hayırlısı erolum ,dragseverler umareım mahrum kalmaz
Yav Redbull felan sponsor olmazmı maliyetide dusuk ayrıca.Orda redbull satsa cıkarır parayı.Yada monster onlara rakip onlarda spor aktivitelerine sponsor oluyorlar.Bu sektorden arkadaslar var ise bilgi verebilirmi ?
beyler boyle bir pist yaptirmak kac para asfalt ve elektrik aksamlar...
monster energy %100 destek verir diye tahmin ediyorum
hiçbir devlet kurumundan destek almazsan :
otoban benzeri 1 km asfalt : 150.000 TL civarı
bulacağın alanın fiyatı : Tamamen yerle ilgili
Eğer şehir merkezine (elektrik hatlarına) yakın değilse elektriği kendin getirticeksin yani tedaş'a oraya elektrik gelmesi için gereken direk, kablo vs. parasını vereceksin ki eğer uzak bir noktaysa asfalt parası kadar tutabilir.
Arkadaşlar ben bir duyum aldım bayramdan 2 hafda sonra bir yarış planlanıyor acaba doğrumu ?_
cem abi sponsor olcak :D
çadır hazır bekliyoruz hadi artık akhisarı özledik
monster energy vs. gibi büyük firmalara ulaşmak için aracı sokmak gerekiyor diger türlü kaideye bile almıyorlar adamlar varsa aracımız görüşelim dosyamızı sunalım..
redbull drag yarışlarına sponsor olmuyor bu arada
kısa bir bilgi daha geçeyim ANA sponsorluk için niyetlenen yada tanıdıgına iletmek isteyen arkadaşlar için..
anasponsora yarışın adını verebiliriz,pit alanında stand açabilir,el ilanı dagıta bilir,stıcker yapıştırabilir,birşeyler satabilir.
Ben Kıbrıslıyım burada oraya yarışmaya gelmeyi planlarım..
Türkiyede arkadaşlarım war dün söyledi muhtemelen bayramdan 1 hafda sonra yada 2 hafda sonra yarış olabilir ama daha ne kesin birşey yok dedi o yüzden sordum bende ona göre hazırlıklarımızı yapalım bizde..
sabırsızlıkla bekliyoruz dizelciler olarak:)))
madem sponsor yok aramizda para toplayabiliriz sezon geldi geciyor
Hadi artık bı akhısar olsun gece ordakı eglenceyı ozledık İzmir ekibiyle :)
bn bi sponsor buldum gibi ücreti nedir bunun pm alabilirmiyim.?