güzel haber akhisarı özledik tütün otelden rezervasyon yaptırmak lazım :)
Printable View
güzel haber akhisarı özledik tütün otelden rezervasyon yaptırmak lazım :)
konuyu açtığım günden beri 4 gözle bekliyorum güzel haberleri inşallah bu sezonu pas geçmeyiz :)
Hayırlısı olsun
inşallah istenilen katılım sağlanırda Akhşsarda güzel bir gün geçiririz hep beraber
hayırlı olur inşallah.
bu arada hilmi faktörü büyük'dü saolsun,ahmet'e bişey demiyorum fanteziman :) ayaklarınıza saglık..iyiki tolga ya miniks leri getir bu adamlar koşar demişim. :D
Herkez araçlarından söktüklerini satsın çözelim bu işi :D
sohbetteki konuyada yazmıştım piste 3 taraftan giriş var bu girişleri kapatıp araç başı 10tl kişi başı 5tl dahi alınsa katkısı olur diye düşünüyorum yada daha fazla rakamı siz belirleyin herkezin katkısı olsun
tarihler boş mu bayramdan sonra yapilabilir mi ?
sonucta yarıs pistine geliş yolu 2 tane yolların başlarına 1er kişi konsa arac bası 5 lira veya 10 lira alsa park alanı ücretli olsa misal 5 veya 10 lira bence azda olsa ordan bi kaynak olabilir erol abininde dediği gibi pamuk eller cebe sonucta sponsor yoksa ama herkes drg yarısı olsun istiyosa birazcık cıkıs yapıcak eğer allahtan bi sıkıntı olmazsa ve düzenlenirse bende giricem araçtan hiç bişey sökmeden sırf destek amaclı :D hayırlısı olur inşallah :D
Park yeri ve giris ucreti imkansiz orasi kullanim halinde bir yol yani kapatma imkani yok.
Destek icin mumkun oldugunca fazla kayit ile olur. 400 metre sure ve vht imkani baska pistte yok.
Akıl vermek gibi olmasın 30 -40 sandalye üstüne de şemsiye koyun adını VIP yapın adam başı 50 tl alın işte size sponsor :)
demek istediğim yol kenarındaki park olayı değil araçların pistin iç kısmındaki park alanındaki ücretlendirmeden bahsettim elbet bi çağresi bulunur diye düşünüyorum
Orasi bir park arkada kapali havuz vs. var. Park ucretini gec belediyenin alani isgal ettigimiz icin oradan isgaliye istememesi bile yeterli ;)