Antrenman turlarında Massinet'te Massa aracı parçaladı.
Ayrıca Massa'nın omzundaki sakatlık ciddi gözüküyor. Ve Monaco'da yağmur bekleniyor. Çünkü hafif yağmur bulutları geçiyor.
Normalde yarışlarda yağmur sevmem ama Monaco'da olsun isterim. Geçiş olmuyor arkadaş, az atraksiyon görürüz.![]()
yayını takılan varsa benim gibi tr sunucusundan dolayı
ingilizce için Canlı F1 Yayını
ve gümüşoklara podyum gözüktü
burda geçiş çok zor olucak hamilton ve nico yarıştan düşerse weberi pist üzerinde geçmek çok zor olucak.1. olabilir.
abi mercedesin domine etme şansı yok lastik sorununu hala çözemediler.tek turları çok çok hızlı tamam ama sonrası bu şekilde olmucak.weber süpriz yaşamaz ise mutlaka ilk 3 de ve büyük ihtimal tepede.kimi pitsotla podyumda olucak bence alonso aşırı antipatim var bu adama ama pist üzerinde en iyi pilot sorunların üstesinden çok güzel geliyor.ve onunda podyumda olma olasılığı var.
q2 maldonadoyu tepelerde görünce eywah kasap havası oynucaz dedim![]()
Ferrari mühendisi Stella ; Mercedesler için telsizden " Şu an için başka bir gezegenden gelmiş gibi gözüküyorlar " demiş. Bu Ferrari'lerin açık ara geride olduklarını gösteriyor..
Tabı tabı ancak lastık acısından Monaco cok sorun degıl.
Bull lar onde olucak ama ıkıncı 4 lu ne kadar yaklasıcak,o onemlı.
Startda onemlı. Kırmızılar ozllıkle Alonso nun dar pıstlerde onden kayması fecı bırsey! Gecmedı bu hastalık 3 senedır...
Bneım 458 de onden kayıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)