Raikonen'in lastik patlayınca bıraktım bende. Perez fazla iyimser davranıyor. Agresiflik ile saçmalamayı karıştırıyor bence. Raikonen'in yarışına yazık oldu.
Raikonen'in lastik patlayınca bıraktım bende. Perez fazla iyimser davranıyor. Agresiflik ile saçmalamayı karıştırıyor bence. Raikonen'in yarışına yazık oldu.
Bir şeyler kanıtlamak istiyor bunu anlıyorum da. Başkalarının yarışını baltalayarak bunu yaparsan bir halt olamazsın. Grosjean'dan ne farkı var şimdi bu adamın? Şampiyon adayı bir adamın yarışını bitirdi, onunda kariyeri biter inşallah tez zamanda.
Bu arada Mercedes'in 2013 aracı ile yaptığı gizli Pirelli testi de işe yaramış gibi görünüyor. Bir suçlama vs atmak için yazmıyorum da hiç etik değil + bir yaptırım dan ziyade bunun diğer takımlara bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ferrari de yaptı da 2010 aracı ile test yapıldı. Mercedes'in haksız avantaj sağlayabileceğini düşünüyorum 1000 km lik bir testden bashediliyor.![]()
Yarış ilk güvenlik aracından sonra ciddi canlandı, bırakmayı düşünüyordum o ana kadar ama ondan sonra özellikle kırmızı bayrak sonrası gayet iyiydi, Perez kendiyle birlikte Rai'yi yaktı, yazık oldu ama ben eğlendim ya![]()
Çok sıkıcı geçti bence...Prestij olarak degeri olmasa takvimden çıksa çok iyi olur.hiç geçiş olmadı.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
En az 8 gecis,6 kaza olmustur...
Heralde izlediniz yarisi...
Yaris basli basina zevkli,ustune kaza ve gecisler baharati oluyor![]()
Arkadaşlar 2014 de honda geri dönüyormuş F1 e doğru mudur bu haber, son 2 yıldır f1den baya uzak kaldım ama 1.6 turbolar ile bende yeniden tv başına geçecek gibiyim.
mclaren ile 2015 yılı için motor anlaşmasına varıldı honda tarafından..
motor sağlayıcısı olarak dönüyor, evet
perez neyin derdinde anlamak güç,
force indialar iyiydi.denge ve yoltutuşları çok iyiydi ama biraz yavaştılar pist genelinde
maldonado ve grosejan bekleneni verdi yine.
rosbergin hamiltondan önce yarış kazanması kötü oldu
birde hamilton weberi pit girişinden önceki virajda geçseydi efsane olacaktı
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Burak bu gizli test bir şeyler değiştirmiş gibi Mercedes de. Lastik performansları çok çok farklıydı.
monaco kriter olmaz bence bunu görmek için,canadayı bekleyelim![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Monaco'da agresifliği iyi yöneten bence sonuç alıyor.
-çok yakın olup, atak yapmaya tenezzül dahi etmeyen çok pilot gördüm bugun.
-yine çok yakın olup Perez gibi hayvanileşen pilot olunca sonuç kötü oluyor.
-En kötü performansı Alonso'dan gördüm bugun.
-RAI, daha atak olmalıydı,
-Hamilton didindi ama Podyumu alamadı![]()
Kriter olur olur, çokta güzel olur.Hele ki mevcut asfalt ve pist durumuna bakarsak. Ben çok farklı gördüm Mercedes araçlarını. Rosberg hep baskıdan kurtuldu lastiklerini daha fazal kullanabildi. Hamilton bile baskı yarattı öndekiler ile. Eğer bu 1000 km lik gizli test olayı yaramış ise büyük skandal. Eski Petrov-Renault skandalına eş değerdir benim için.
![]()
Alonso'nun sıkıntı araçtaydı hem tempo yoktu hemde lastikleri çabuk bitirdi. Raikonen aslında iyi gitti uzun süre bu haftanın sert lastikleriyle öndekilerden kopmadan yarıştı. Benzer turlar attı genelde. Perez'in ise Raikonen'nin suçlamasını anlayamadım. En azından kazaydı olabilir, risk alıyoruz vs diyebilirdi direk suçlaması hoşuma gitmedi. Olay ortada herkes kendine göre farklı yorumlayabilir tabi ki ama Perez'de daha fazla kusur var. Şahsi fikrim.![]()
Aynen Kimi yeni lastiklerin avantajini dokturmus ama iyi olmus TV de gostermemeleri cok salakcaydi son 2 tur ne olduki bunlardan onemli ? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?
Bro dur o Bi Schumi deil , zamanla ins
Alonso demiski : yarış içinde şampiyonayı da düşündüğünü, bu yüzden riske girmeden rakiplerinin geçiş yapmasına izin verdiğini ifade etti.
ZIYAAAA birak bu ayaklari Sutil Force India ile verdi ayari hic bahane bulma.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)