User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 34 SA 134 Istanbul Park Pist Gunleri

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 megane rs inde aynı turlara yakın aynı problemi yaşaması neye işaret acaba..Bazen fazla kuvvetli fren böyle ters etkimi yapıyor yani?Ben çime falan çıkmamak için ömrümden bikaç sene yedim o frenin tatile çıkması yüzünden 3seanstada
    Valla satın alınmış olmasına rağmen sonraki seansa girmedik döndük.Pist çizgisini tutturamadığımız için gerektiğinden çok daha sert fren yapmamızdan kaynaklanıyordur. İdeal çizgide , çok daha iyi sürelerde , bu kadar sert frenlere gerek duymadan 10 tur rahat atarız bence.
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah Serkan valla dışarıdan seni yakar içeriden beni lastiğe güvendim sara sara çııkarım virajdan tutar dedim ama asfalt bile kurtarmadı ecufast sağolsun Alper abi bi ayar verdi kullanılmaz oldu araba 2 bitti şimdi 3. Viteste bile cebelleşiyoruz
    S3 bırakmış İlker abinin dediğine göre ama bırakmasaydıda hızımı almış geliyordum keşke 1tur sonra bıraksaymış en azından viraj kabiliyetimi daha net tahlil ederdim s3 karşısında.Asıl süper sensin bi frenle 3ün altına indin focusla sana verilmez type r rs falan 2:30 ları kastırmak zorunda bırakırsın bizi

haha fren demıyelım once arabanın yol tutuşu, sonra fren, ama yol tutusu cok kullanamadık hem araba yavas hem vırajlar(genellikle), lastikte kötu olunca ortalama gittik. conti 5pleri aldım ebatıda buyuttum tek kişi gircem sizin gruba, arka kombinelerde takılalım hep beraber.D

s3 yol tutusu için yüksek hızda çok stabil, kıvrak yerlerde önde olabilirsin ama genel olarak çok fark yok 2 araç arasında, rs daha sportıf kullanım odaklı..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha fren demıyelım once arabanın yol tutuşu, sonra fren, ama yol tutusu cok kullanamadık hem araba yavas hem vırajlar(genellikle), lastikte kötu olunca ortalama gittik. conti 5pleri aldım ebatıda buyuttum tek kişi gircem sizin gruba, arka kombinelerde takılalım hep beraber.D

s3 yol tutusu için yüksek hızda çok stabil, kıvrak yerlerde önde olabilirsin ama genel olarak çok fark yok 2 araç arasında, rs daha sportıf kullanım odaklı..

Bence İmzanı değiştir Serkan focus st peşpeşe virajların olduğu bölümde pek uzun gelemedi arkamdan ben s3 le aynı çizgide fren yaptığımızda kim daha atik girecek özellikle start öncesi s virajına diye çok merak ediyordum ama denk gelemedik tam arkalı önlü.Senle her zaman çıkarım yeterki bmw ile gelme istemiyorum bana önüme geçip kıç sallamanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahaha

Hakkını verememiş o bmwyle girmicem, focusla fwd drıft yapcam(önünüzde)
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

constantine_502 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsun çok güzeldi 3 meganı peşpeşe izlemek megane cup gibi
    powered by PowerTune

e.bas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asr iptal olmadığı için gelmedim. aranızda olmayı çok isterdim. Sonradan da öğrendim. asfalt çok farklıymış istanbul park'ın. 2 haziranda aynı etkinlik varmış o gün orda olmayı düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asr iptal olmadığı için gelmedim. aranızda olmayı çok isterdim. Sonradan da öğrendim. asfalt çok farklıymış istanbul park'ın. 2 haziranda aynı etkinlik varmış o gün orda olmayı düşünüyorum

İyi olmuş benim arkadaşım çok zorlandı asr iptali olmadığı için zararlı bide biliyorsun.Asfalt tek kelimeyle efsane ama aracı ciddi yoruyor bu yüzden.İnşallah artar rs sayısı bir seansı rs cup gibi döneriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi olmuş benim arkadaşım çok zorlandı asr iptali olmadığı için zararlı bide biliyorsun.Asfalt tek kelimeyle efsane ama aracı ciddi yoruyor bu yüzden.İnşallah artar rs sayısı bir seansı rs cup gibi döneriz
    baskı balata volan ne varsa götürüyo o ışığın yanıp sönmesi bide intercooler downpipe yok. özgün yazılım yaptı yeni sıcaktan kırmayalım makinayı 4 5 RS birliklte çıkmak gerçekten çok zevkli olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyla alakası yok ama bir tane clio rs kaza yapmış herhalde ben geldiğimde konuşuluyordu bizden biri mi bu arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizden mi bilmiyorum çok istedim durayım arkadaşı ordan alıp pite götüreyim ama bayraklardan kurallardan duramadım.Kaza öyle büyük sayılmaz ama çok ufakta değildi.

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asr iptali olmadan girdiğim için bin pişman oldum conti sport 5 lere güvendim onlarda 2-3 turdan sonra aşırı ısınıyor ve araba vızır vızr kayıyor en iyisi semi slick lastik bu sefer alıp onlarla deneyeceğim =)

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SA çok başarılı
    Maşallah
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asr iptali olmadan girdiğim için bin pişman oldum conti sport 5 lere güvendim onlarda 2-3 turdan sonra aşırı ısınıyor ve araba vızır vızr kayıyor en iyisi semi slick lastik bu sefer alıp onlarla deneyeceğim =)

Oglum asiri isinma sebebi basliktada yazan kullanim tarzimiz alismisiz trafikte arabanin belini kira kira gitmeye halbuki pistte duzgun cizgilerde stabil donsek isinmaz.Bak susS2000 korfezde mukemmel dondu cs5 le biz lastiklere cok abandik,start oncesi S virajinda kafayi iceri ceksin diye bile gaz verip sardiriyorum cok yanlis aslinda.Tabi lastik degistimi faydasini goreceksin o ayri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SA çok başarılı
    Maşallah

Tesekkur ederim biraz keyif almak icin kullandik bir dahakine sure kasarsak daha zevksiz ama daha iyi sureli videolar cikacaktir tanidik artik pistide.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bastımı sarmıyor arabayı tutuyor asr gaz kesiyo sonra araba devirsiz kalıyor toplayana kadar lastikleri hiç beğenmdim izmitle burası aynı değil orası çok kısa lastik ısınana kadar 5 tur bitiyor zaten orda en fazla 10 km yapıyorsun burda öyle değil 2 tur da 12 km ye yakın biz 6-7 tur temiz atıyoruz oyüzden sıkıntı oldu asr iptali yeni frenler ve semi slicklerle bakalım ne olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu Rs Tunerci Henk miydi ne. toplanıp bi asr iptali için fiyat alsak nası olur başkasının cihazıyla pahalıya çıkıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ben sordum 450 tl fiyat verdi mecbur yaptırıcam çok aşırı zarar veriyor zararını geçtim araba gitmiyor sanki duvara vurmuş gibi tutuyor arabayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu Rs Tunerci Henk miydi ne. toplanıp bi asr iptali için fiyat alsak nası olur başkasının cihazıyla pahalıya çıkıyor

Ben iptalim yapın yapın zararlı yapmamak.

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok eğlenceli video olmuş, fren sorunu bana göre hidroliklerin eskimesindendir. DOT u daha iyi ve taze yağla daha iyi sonuçlar alınır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)