^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
haha fren demıyelım once arabanın yol tutuşu, sonra fren, ama yol tutusu cok kullanamadık hem araba yavas hem vırajlar(genellikle), lastikte kötu olunca ortalama gittik. conti 5pleri aldım ebatıda buyuttum tek kişi gircem sizin gruba, arka kombinelerde takılalım hep beraber.D
s3 yol tutusu için yüksek hızda çok stabil, kıvrak yerlerde önde olabilirsin ama genel olarak çok fark yok 2 araç arasında, rs daha sportıf kullanım odaklı..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bence İmzanı değiştir Serkan focus st peşpeşe virajların olduğu bölümde pek uzun gelemedi arkamdanben s3 le aynı çizgide fren yaptığımızda kim daha atik girecek özellikle start öncesi s virajına diye çok merak ediyordum ama denk gelemedik tam arkalı önlü.Senle her zaman çıkarım yeterki bmw ile gelme istemiyorum bana önüme geçip kıç sallamanı
![]()
hahahaha
Hakkını verememiş obmwyle girmicem, focusla fwd drıft yapcam
(önünüzde)
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Asr iptal olmadığı için gelmedim. aranızda olmayı çok isterdim. Sonradan da öğrendim. asfalt çok farklıymış istanbul park'ın. 2 haziranda aynı etkinlik varmış o gün orda olmayı düşünüyorum![]()
Konuyla alakası yok ama bir tane clio rs kaza yapmış herhalde ben geldiğimde konuşuluyordu bizden biri mi bu arkadaş
Bizden mi bilmiyorum çok istedim durayım arkadaşı ordan alıp pite götüreyim ama bayraklardan kurallardan duramadım.Kaza öyle büyük sayılmaz ama çok ufakta değildi.
Asr iptali olmadan girdiğim için bin pişman oldum conti sport 5 lere güvendim onlarda 2-3 turdan sonra aşırı ısınıyor ve araba vızır vızr kayıyor en iyisi semi slick lastik bu sefer alıp onlarla deneyeceğim =)
Oglum asiri isinma sebebi basliktada yazan kullanim tarzimiz alismisiz trafikte arabanin belini kira kira gitmeyehalbuki pistte duzgun cizgilerde stabil donsek isinmaz.Bak susS2000 korfezde mukemmel dondu cs5 le biz lastiklere cok abandik,start oncesi S virajinda kafayi iceri ceksin diye bile gaz verip sardiriyorum cok yanlis aslinda.Tabi lastik degistimi faydasini goreceksin o ayri
ya bastımı sarmıyor arabayı tutuyor asr gaz kesiyo sonra araba devirsiz kalıyor toplayana kadar lastikleri hiç beğenmdim izmitle burası aynı değil orası çok kısa lastik ısınana kadar 5 tur bitiyor zaten orda en fazla 10 km yapıyorsun burda öyle değil 2 tur da 12 km ye yakın biz 6-7 tur temiz atıyoruz oyüzden sıkıntı oldu asr iptali yeni frenler ve semi slicklerle bakalım ne olucak
Şu Rs Tunerci Henk miydi ne. toplanıp bi asr iptali için fiyat alsak nası olurbaşkasının cihazıyla pahalıya çıkıyor
![]()
evet ben sordum 450 tl fiyat verdi mecbur yaptırıcam çok aşırı zarar veriyor zararını geçtim araba gitmiyor sanki duvara vurmuş gibi tutuyor arabayı
Çok eğlenceli video olmuş, fren sorunu bana göre hidroliklerin eskimesindendir. DOT u daha iyi ve taze yağla daha iyi sonuçlar alınır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)