-
Çok güzel ve yorucu 2 gün geçirdik. Bence çok başarılı oldu ilk olarak. Arıza ve sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Genel olarak çok keyifliydi. Teşekkürler :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...91755387_n.jpg
-
Emeği geçen herkese teşekkürler güzel bir organizasyondu. Bir dahaki sefere daha fazla araç ve seyirci ile daha güzel olacaktır. Parktaki driftçi şahinlerde otoparka aracı bırakırken dönüşte sağlam bulabilecekmiyiz düşüncesi uyandırdı.
-
Güzel gündü, mekanik problem yaşayanlara geçmiş olsun yağmur yağmaması iyi oldu organizasyonu aksatmadı.
Ankaralılar sayesinde launch'a doyduk :D
jdm works e36 bekledğimden iyi gidiyordu 1.dolu galiba zaten
-
organizasyon super olmuş. bir daha'kine benim manta ile katılırım inşallah.
-
Ben 35 biliyordum demekki 30R varmış niye bu hırsınız saldırışınız anlamadım kurallar gayet güzel ve olduğu gibi işledi
Emeği geçenlere teşekkür eder dereceye giren yada girmeyen bütün katılımcıları tebrik ederim
İzmirde işimiz olduğu için katılamadık inşallah bir sonraki yarışta orada oluruz
-
-
Drag organizasyonu guzel ve hizliydi, araclarin birbiri ardina cikis yapmasi zevkliydi. Yarismaya katilan arac sayisi bana az geldi. Ozellikle supercars lari gormek isterdim. 458 italia ile Gt-r in kalkisi guzel olabilirdir. Amerikanlar 3 arabayla sinirliydi, o kotu olmus. En iyisi bence sari civic ti. Arka bolumdeki drift show da guzeldi hani, kirmizi 200sx turboyu tebrik ederim, drift isini biliyor. Otopark alaninda sahin, dogan, bmw, 206, hyundai drift show vardi. Gri bmw surucusunu(ufak cocuk) ve 206 daki bayan driftci kizlari tebrik ederim. Iyiydiniz.
-
Cok güzel gündü, ciddi bir aksaklık olmaması sevindirdi. Cvk sport - Hamit kardeşime ayrıca teşekkür ederim.
-
organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler güzel birgün geçirdik
bazooka ile skylıne denerler diye çok bekledik ama olmadı bence güzel bir deneme olurdu :)
-
Cok guzel bir organizasyon olmus an ve an haberlerini aldim. Katilan tum araclari tebrik ediyorum.
Gelemedigim icin uzgunum. Ama emek harcadigimiz sari eg k20 civic mizin aldigi dereceden dolayida mutluyum.
Ayrica, Bugraya ve emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. Istanbulda boyle drag organizasyonlari gormek cok guzel.
-
En önemlisi kimsenin kılına bile zarar gelmeden temiz bir yarış oldu. Elimizden geldiğince pit alanını sorunsuz götürmeye çalıştık umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır eğer bir ayıbım olduysa özür dilerim.
İstanbul parkta ilk drag organizasyonu olması koşuşturmayı stresi arttırdı umarım tüm yarışmacılar memnun kalmıştır.
Konuşulacak dünya kadar düzeltilmesi gereken stabil olması için yapıalacak operasyonlar var başta buğra herkes gördü.İnşallah daha güzeli ile devam edilecek.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Edit
İnsan uzun zamandır görmediği arkadaşları ile konuşmak görüşmek fırsatı buluyor buda olayın en güzel yanı.
-
Mükemmel bir organizasyondu araç katılımı fiyatlardan olsa gerek çok fazla değildi zamanla bunlarda hallolur inşallah
-
Arkadaşlar ilk organizasyon.. Eksikler, aksaklıklar illaki olmuştur. Elimizden geleni yaptık. Hepsi giderilir ileriki organizasyonlarda. İzleyen ve katılan arkadaşlar eğlendilerse hiç sorun yok :) Herkese geçmiş olsun. Gelmeyen çok şey kaçırdı :D
-
Güzel org oldu gerkese teşekkürler.
Video ve fotografları bekliyoruz.
-
Bastan sonra seyrettim inanilmaz zevkliydi Bmwler.Audi 80.Evo.Bazuka cok fenaydi...
-
araç katılımı azdı ama elimde içeceğim güneşe maruz kalmadan rahat rahat oturarak, zevkle dragları izledim. sabah ankaradan çıktık geldik bir daha olsun bir daha geliriz. organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler
-
-
Cok iyi bi gundu ilk olmasina ragmen acemilik yok denecek kadar azdi.
Bu arada cok sanssiz araclar vardi ozellikle şanzıman dan yana sıkıntı yasayan cok oldu. Bu arada neden bilmiom ama bnm turbo shrek padok taydi oraya gelene kadar bisey yoktu donuste 4. Ve geri vites sıkıntı yapmaya basladi istanbul park fransizlara yaramadi. :)
-
Güzel gün olmuş eg ve axGti gözüme çarptı :)