benden evo6 tme skyline final video su 30 06 2013 istanbul park Drag final EVO 6 TME SKYLINE GTR - YouTube
Printable View
benden evo6 tme skyline final video su 30 06 2013 istanbul park Drag final EVO 6 TME SKYLINE GTR - YouTube
Skyline ci gunun en rahatiydi valla :) klima acik, pufur pufur gazladi :)
Guzel gundu emegi gecen herkese cok tesekkurler.k20 civic iyiydi
Masallah ama ondan ziyade ayni kasanin beyazi cok fenaydi.Gtr 35 icin denilecek soz yok on numaraydi.Gri evo6,audi80 ve Savas abinin s3 fenaydi her ne kadar kucuk aksakliklar yaşasalarda
600 metre olsa tme gelip geçerdi diye düşünüyorum ama uzunda yine skyline gelirdi herhalde..
Gidemedim ama emeği geçen, katılan, destek veren herkese teşekkürü borç bilirim.
Yanlis hatirlamiyorsam final yarisinda evo geciste takildi o arada gtr uzadi tam evo yakaliyodu ki cizgiyi gectiler,sansizlikti evo icin
Ayrica kimse pek takmadi ama beyaz e92 m3 e hasta oldum,o inceden gelen motor sesi,o süzülme bitirdi beni :D
evo 6 tme s3 özgün 30 06 2013 istanbul park Drag EVO 6 TME AUDI S3 - YouTube
maşallah sıkıntısız.zevk alınabilinecek bir yarış olmuş.
asfalt kalitesi nasıldı?
süreler ne alemde ?
Gunun asiri beslenmis Evo su yildizdi bence
Asfalt kalitesi *****... Saft , aks ve sanzuman kiran kirana :)
S3 sabah ariza yapti,bisey patladi ama hatirlamiyorum.yanlis hatirlamiyosam 1.4 bar basiyodu(1.6 da olabilir emin degilim)
S3 un wastegate acik kaldi, herkes seferber oldu ve wg degisti. Bu sefer de 1.4 u gecemedi. Sanzumani kirmasa idi cok guzel olacakti. Bu arada s3 nos da basamadi, tupunde basinc yoktu. Son seferde kabus'un tupu taktik onda da sanzuman mafis oldu.
organızasyonda emeği gecenlerın ellerıne sağlık
videoları ve fotoları beklemedeyız
Evo guzel gidiyor gorunuyor specler bellimi,
organizasyon guzel olmus masallah araclara,
Drag yapmadık ta sanki 5 yıldızlı Oteldeydik f1 takımları gibi her imkana sahiptik.
Bunlar benim cektigim bir kaç kare.
https://www.facebook.com/mehmet.g.ay...92017240825190
evo nun kesinlikle lastik seçimi çok kötü idi,jdm in bmw sindeki lastikleri taktığında düşünemiyorum :)