buğranın eline sağlık çok güzel iş çıkardı, ilerleyen zamanlarda katılımın daha yüksek olması ile istanbulpark ta daha da keyifli yarışlar izleyeceğimizden eminim
benim gözümden yarış sonuçları
en hızlı: nissan gtr
en iyi : evo6
en şanslı: egk20
Printable View
buğranın eline sağlık çok güzel iş çıkardı, ilerleyen zamanlarda katılımın daha yüksek olması ile istanbulpark ta daha da keyifli yarışlar izleyeceğimizden eminim
benim gözümden yarış sonuçları
en hızlı: nissan gtr
en iyi : evo6
en şanslı: egk20
Piste biraz alışım süresi yaşıyacağız sanırım. Çünkü pistin tutması yüzünden ve tabi şansızlıklar da oldu, kırım ve arızalar yaşadık fakat genel olarak özellikle pit alanında düzeni çok iyi koruduğumuzu düşünüyorum :)
Ek olarak: 4. sınıftaki bmwlerin kapışması ve 1. sınıftaki egk20 - kadet kapışmaları izlenmeye kesinlikle değerdi :)
Millet kesiciye girdikçe Vural Ak'ın tepkileri yüz ifadesi komikti :D napıyor bunlar der gibi
Çok keyifli ve güzel bi gündü.başta buğra olmak üzere emek veren herkese çok teşekkürler,tekrarını bekliyoruz en kısa zamanda :) ayarım bitmedi yetiştiremedik biraz yavaştım o yüzden ama en iyi süreyi çıkartmışım bidahakine düz 10 zorlicam inşallah :)
Birdahaki organizasyona aracim hazir olursa ins. giricem. Org. Emegi gecen herkese cok tesekkurler.
Çığır acildi devami hepimizin elinde.
Yayalim :) :) :)
4.vites kırıldıı :(
kesşke kırılmasaydı
tebrik ediyokrum herkesi emeği geçen geçmeyen gelmenk gelmeeyen cok güzeldi geldim yattaım 5 ti şimdi kalktım 2 gündür uyumadım S3 ile sansssızlıklarımız bizi bırakmadı ilk sabah seeding te 9.88 yapmıştım sonrasında Wesstegate açık kaldı sonrasında basınc basmadı anıl abi ile denerken Nosum bitti:) hehuehue en son 4.kırıldığında hepsini çözmüştüm basınc masınc vs vs vs ama buseferde 4 dayanamadı olsun canımız saolsın çok eylenceliydi hadi yeniden düzenleyelim :)
özgün abi s3 ün çok iyidi şansızlık oldu belki ama bugün favori olan araçlardandı
fotoğraf ve video var ama zoom yapayım derken bazı yerler buğulu çıkmış yarın yükliycem inşallah
bugra obey 12 yasındakı yıgenıme guzel bır gun yasattınız ııcn onun adına cok tesekkur edıyourm senı aramak ıstedı ama yogunsun dıye aratmadım sana bı suprız yapıcak hbrın olsun cok tesekkurler emegı gecen herkeze cok tesekkur ederım saygılar bır dahakı organızyasyonda gorusmek uzere :)
"Bir hayal gerçek oldu istanbul parkta drag yapıldı" Bu mükemmel günü bizlere yaşattığınız için pist günleri ekibine çok teşekkürler ayrıca pistte görevli olanlara, yarışanlara, izleyenlerede teşekkürlerimi bir borç bilirim...
Valla pist biraz daha uzun olsa Adem'in araç kadran 300'ü görse dört teker yerden kesilirdi o derece yani
Bu arada Buğra'ya çok büyük bir teşekkür etmek gerekiyor. Bizi çok güzel bir misafirperverlik sağladığı ve bu mükemmel organizasyonu yaptığı için. Diğer tebrikler Miami , Bilal , Serdar usta ve dragger'a geliyor.
Bu arada Bilal'in teknik kontrolde sürekli benzin kaçıran bir araba ile mücadelesi süperdi. "Abi önünü tıkıyorsun arkadan kaçırıyor, arkayı tıkıyon önden bir daha patlıyor" lafı hala kulaklarımda :)
Güzel bir yarış oldu hem yarıştık hem izledik hemde organizasyona elimizden geldiğince yardım ettik.Umarım herkez benim gibi keyif almıştır bu yarıştan değerli dostum Buğra ya bu taşın altına elini koyupda böyle büyük bir organizasyon yaptığından dolayıda teşekkür etmek gerekir.İnşallah bundan sonra daha güzel organizasyonlara imza atarda bizde bu yarışlara gelir katılır izleriz..
Sevgilerle
Erkan Hulk DİNÇEL
Bu arada şu yeşil chevy kamyonette ne motor var? Ne güzel çalışıyordu yahu. Motorun sesi de rölantide süperdi. Poposunu sallayan latin güzeli gibi rölantide motorun sesi ile kasa da sağa sola gidiyordu...
mükenmel bir gündü verdıgım paraya harcadıgımız zamana da sonuna kadar değdi
sanki biraz daha fazla araç katılsa daha iyi olurdu gibi
o zaman bi daha ne zaman yapıyoruz aracım yetişmedi bu sefere bi dahakine kesin ordayım