500 tl normal rakam f1 pistinde drag yapicaksin farkindamisin?
daha ucuzu ikitelli sanayi önu var beleş sene 2005 era chipli ne drag yapardım be
Bu hobi biraz tuzlu oluyor tuz yoksa yapmayacaksın.
500 tl normal rakam f1 pistinde drag yapicaksin farkindamisin?
daha ucuzu ikitelli sanayi önu var beleş sene 2005 era chipli ne drag yapardım be
Bu hobi biraz tuzlu oluyor tuz yoksa yapmayacaksın.
Eveet arkadaşlar 23 Kayıt için ön başvuru tarafımıza ulaştı .
Kaldı son 27 başvuru ve ardından kayıtların tamamlanması için tüm katılımcılarla tek tek görüşülmrsine önümüzdeki hafta başı itibariyle Aişlerimiz basılmış olacak .
Aranızda bu posterlerin bölgesel olarak yapıştırılmasında bize yardım etmek isteyen arkadaşlarımız olur ise bana adres isim ve telefonlarını yollasınlar pm yolu il kendilerine yapıştırabilecekleri adetlerde poster gönderelim kargo ile .
Ankara, izmir , Bursa, Adana Sanayi ve bu işi sevenlerin görebileceği yerlerde kimler var mesela ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Umarım keyifli bir yarış olur,bu yarış tatile denk geldi zaten arabam hazır değil,inşallah olursa ikincisine katılırız
pm attım kardeşim....
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
Buğra abi oğrenciler için seyirci olarak fiyat indirimi soz konusu olabilir mi acaba eğer olursa izmitten gelmeyi düsünüyorum şimdiden kolay gelsin kazasiz belasiz bir gün olur inşallah.
http://www.biletix.com/etkinlik/PXZQ1/TURKIYE/tr
Biletler Biletix te satista![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ben komik birşey yazdigimi düşünmüyorum. Amacim fakir edebiyatida yapmak değil sadece fikir amaçli yazmiştim. Çoğu organizasyonlarda,partilerde,konserlerde yapilan bir uygulama olduğu için bu organizasyonda da yapilirsa belki benim gibi düşük bütçeli uzakdan gelen insanlar için bir avantaj olur düşüncesinde yazmiştim. Benden yaşça büyük insanlarsiniz bu işlerin içinde olan insanlarsiniz sizlere saygim sonsuz. Tekrardan kolay gelsin kazasiz belasiz bir gün ümidiyle iyi günler dilerim.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)