Ben kurallari yazdim. Orda degilim. Sen orda misin ? Adamin aracina kg ekleyip teraziye cikmadgini bilio musun bilmeden mi yaziosun ? Ben araba hakkinda torum yapmadim farkettiysen. Terazi kuralina uygun olmasi lazim. Bende senle hemfikirim. Hicbirsey henuz aciklanms degil. Hepberaber gorucez ne olup bittigini. Bugra cok katiydi yalniz ben o aracin terazi kuralina uygun hale getirilip yarisa girdigine inaniyorum.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
#İstanbulpark #Drag #Techturkey taglariyla bulduğum video ve fotoğraflar ;
Instagram photo by @bariscitakoglu (Barış Çıtakoğlu) | Statigram
Instagram photo by @rdvnbozdemir (Rıdvan Bozdemir) | Statigram
Instagram photo by @diyaframinoglu (diyaframinoglu) | Statigram
Instagram photo by @oguzhi (Oğuz Hidayetoğlu) | Statigram
Instagram photo by @rdvnbozdemir (Rıdvan Bozdemir) | Statigram
Instagram photo by @oguzhi (Oğuz Hidayetoğlu) | Statigram
![]()
Artik orasini satilmis usta bilir. Niye oyle bir yol izledi. Bize beyani turbosu 30R. Bir itiraz gelmedigi icin yarismacilardan, teknik kontolde onceden turbo pal olcumu yapilmiyor. Yaris oncesi onemli olan beyan.
Failure is not an option.
güzel organizasyondu teşekkürler.
Ahmet Özgün de iyiydi bence kafasına göre takıldı. Nos soğutma sistemi açıklamaları, bide turbo büyüklük gözlemleri akılda kalanlar![]()
Kafasina gore piste cikip gazlayan beyaz e92 vardi onu cok merak ediyorum kimindi acaba
Cok guzel bir organizasyon oldu yer mukemmel trubu ztn onnumara adamlar wcleri bile surekli yikiyor. Ailece bile keyifle izledik. Bana gore tek eksik arac ve katagori cesitligi bunuda fiyatlara bagladim ins. Birdahakine herkesin istedigi sartlar olur yogunluk olur bizde daha keyifli draglar izleriz. Herkesin eline emegine saglik
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Hersey cok guzeldi emegi gecenlerin ellerine saglik
Katilim olarakta cok daha fazla yarismaci ve seyirciyi hakeden bir organizasyon bence, foto yada videolar kesinlikle eksik kaliyor ortami anlatmaya
Insaallah sonraki yarislarda da boyle rahat rahat organizasyonun keyfini cikartmak icin orada olacagim..
emeği geçen herkese teşekkür ederim,gerçekten çok kaliteli bir organizasyondu.iyiki gelmişiz.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
güzel bir organizasyon ve güzel bir gündü , emeği geçenlere teşekkürler , km'lerce yol gitmeden drag yapmak , gün bitince 1 saatte evde olmak güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)