c grubunda gtr gibi hacimli araçlar arasında 0,9 cliomla gezinmek çok eğlenceliydi
https://imageshack.com/scaled/large/37/brpv.jpg
Arkadaslar video ve resim cekenler olmustur cekilen foto ve videolari yukleme sansiniz varmidir.
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
Bugün aslında ben gelip izleyecektim ama dayanamıyor insan oraya bir kere gelince![]()
ancak 1 turu bile tamamlayamadan cıkmak zorunda kaldım, intercooler hortumum cıkmış yerinden cok hevesli baslayan etkinlik cok acı ve keyifsiz bitti benim için![]()
ne diyim her işte bir hayır vardır.. bugun benim günüm degilmiş herhalde..
büyük tribun acılmalıydı ciddi günes altında yamulduk durulacak gibi degildi..
dipnot :Bu arada ben piste yakın oturuyorum, bu tarafa gelip benzin alacak olursanız formula1 pisti yoluna gelirken benzinlikler var, shellerin hepinden almışımdır, bp zaten almıyorum petrof ofisi için de birşey diyemem kullanmadım.. , buralardaki istasyonların ben yakıt kalitelerini begenmiyorum , viaport a gelmeden önceki opeti tercih etmekteyim.. log larıma baktığımda avans sorunu cıkarmıyor 97 oktan yakıtı oranın..
http://www.techturkey.com/forum/foto...track-day.html
konuyu actım fotosu olan yuklerse herkes gormus olur.
1 seansda yarıya yakın depo bitti,max 131'C yağ sıcaklığı bu şartlarda normal herkezin karşılaştığı başına gelen bi durum güzel bir gündü ufak tefek aksilik yaşayan arkadaşlarada geçmiş olsun..
link:Polo Gti - YouTube[/QUOTE]
şimdi bir iki sorum olacak..
MUAYENESİZ araçlar girebiliyor mu??
cevap : GİREMİYOR..ama nasıl oluyorsa Muayenesiz pistte çikip gazlayan var.
LPG li araçlar girebiliyor mu?
Cevap : GİREMİYOR.ama lpg li GSİ Pistteydi denmiş...
neye göre kime göre piste çikabiliyoruz...
ben 3 seanstır pistte çikmak istiyorum ya muayene olmuyor ya da lpg li araçım oluyor çikamiyorum ...
NET bir cevap alırsak bir sonraki TRACK dayde bulunmak istiyorum...
Ha derseniz ki kardeşim LPG sistemin var sa Pistte gazlarken kullanmazsan ona da varım...
Aslan İptal derken akünün yanında ki sigortaya bakar iptal etmek....
Sızdırmazlık raporum var Muayenem sıfır yeni yapılmış devlet bana güvenmiş trafikte dolaşabiliyorum....
bunu öğrenmek istedim sadece....20 dakikalik bir zevkimiz olacak onun içinde tankı sökeyim yok regulator sökeyim yok LPG beynini sökeyimlere gerek yok bence.=?
hadi onu da geçtim LPGLİ RUHSATA işli MUAEYENE si tam olan araçlar içinde LPGLİ Araçlar giremez diye söylenmiş???
Bu Lpg ve Muayene karışıklığı artık netleşse herkes pistin keyfini çıkarsa.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
dileğim bu yönde....
ben zaten pistte LPG İle gazlamayacağim sonuçta 1.6 100 hp makine sadece piste çikip o atmosferi yaşamak için ve araçımın pist içinde resimlerini görmek için çikmak istiyorum 3 seansdir hep bir problem var kuray abi
hayır subaruyu ver onla çikayim desem olmaz sanırım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)