Gunaydin Buğra. Yazdigin adrese mail gonderdim 2 gun once ama halen indirim icin bir mail gelmedi. Bekliyorum kayit icin.
Kolay gelsin.
Printable View
Gunaydin Buğra. Yazdigin adrese mail gonderdim 2 gun once ama halen indirim icin bir mail gelmedi. Bekliyorum kayit icin.
Kolay gelsin.
Zamanla oda olucak ama yakin zaman icin boyle bir kiralik otomobil parki durumu neyazukki yok.
nooluyormuş halk günü olunca muayenesiz araç trafiğe girince.
bana bir kişi bunun mantığını anlatsın, benim aracım trafikten men değil, polis bile çevirse 1 hafta izin veriyor salıyor.
yani konuyla alakasını çözemiyorum, pist günleri ve araç muayenesi.
ehliyet, trafik sigortası, trafikten men olup olmama durumu ok.mantıklı talepler ama ben muayeneyi anlamış değilim. devlet adına düzenlenen resmi bir org.da değilki bukadar baskı yaratmaya ne gerek var.
ben pazar günü gitmeyi düşünüyorum piste, almazlarsada direnicez artık,
kendi beyanın üzerinden form doldurup imza altına alıyorsun zaten taahütnameyi. organizasyon sahipleri için pekte risk kalmıyor.
kaydımızı yaptırdık hayırlısıyla bende pazar günü ordayım :)
+1 Serhat
Sanki pistte kaza olsa kasko sigorta karsılıcak, taahutnameyi okuyanınız varmı hiç ? Bi okuyun hiç bi hak talep edemiyosunuz, ve dısardaymıs gibi kaza gösterirdeniz ve kasko sigorta bunu araştırıp bulursa direk söylerim diyo intercity haberiniz olsun..
Bu sefer katılamıyorum işim sebebiyle ankaradayım cumartesi gece geç gelicem ve aracım sökülü parçalarımın çoğu arkadaşımın aracında ayar için artık ağustosa kısmet :)
İndirim Mailimiz geldi ve kayıt yaptırdık Allahın izniyle ordayız doğrumu yapıyorum bilemiyorum ama bu heyecana hersey değer :D
bende izlemeye geleceğimde yanı boş olan bir tur alsın beni ya :D
Kaydımızı yaptırdık.
Kayidi yaptirdik umarim guzel bi gruba duseriz:D
Adaş güzel süreler bekliyorum senden limitlerde tabi :D
Hayirlisi kalabalikta zevkli dakikalar gecirmek ilk hedefimiz:D
Organizasyonlarin birinde goruselm mutlaka
saat kaçta başlıyor organizasyon ?
Pazar oglumun sunnet dugunu var,gelemiyorum malesef :(
Su 2:14'u biraz daha indirmek gerekti ama 14 Tem deki etkinlikte ordayim ;)