sularız bız yıne yanda sadece zevkıne :)
Printable View
mailleri beklemedeyizzz
Arkadaslar hakli aracim bastinmi giden bastinmi hepsinden cok daha iyi duran bir arac ama downpipe yuzunden muayeneden gecemem su an trafikte gezen muayeneli hurdalar cok daha tehlikeli yolda.Amma ve lakin birde isin kural boyutu var iste Bugra da kendi acisindan hakli guvenlik kurali olarak uygulamak zorunda her ne kadar mantikli olamasada bu kural.Yani iki ucu oklu degnek aslinda.
Bu konuda intercity nin bir başka çözüm yolu bulması gerekiyor kaldi ki muane istasyonlarinda egzoz ve spoilerlere bile takılıyorlar ki piste gelen çoğu araç modlu yani muaneden geçmesi %0.01.Herkesin supersport aracı olamadiğindan dolayi bence modifiyeli araçlar için bir şey yapılması gerekiyor.
Piste gelen çoğu modlu aracın nasil en ufak detayına kadar bakıldığını sürekli kontroller yapıp denendigini aralarında en iyi bilen sensin pist amca :D bu yüzden bence bu konuda öncelikle bu camianın yanında olman gerektiğini düşünüyorum :)
kardeşin cico :D
Guvenlikse güvenlik, piste giren cogu modlu arac oraya standart girenden daha güvenli.. Teknik kontrok ne için var o zaman..?
Pistte herhangi bir kaza durumunda hasar karsılanmıyorsa ve oiste zarar gelirsede bunu tahsil ediyosa teknik kontrolden de geçiyorsa bi araç muayene aranmaması gerek.. Muayene nedir devletin teknik kontrolu..
Serhat ın aracı oraya giren cogu aracdan daha iyi yıl tutup durucagı aşikar..
Bu kuralı buğra koymadı ama pist ile görüşüp esneklik yaptırabilir, yada ne bilin bu tarz araclar için bi sınıf açılsın..
yani diğer katılımcılarında hassasiyeti olabilir muayenesiz araçla aynı pisti paylaşmak istemiyorum diyebilir varsa böyle tepkili arkadaşlar onlarada saygı duymak lazım. farklı grup açılması mümkün olabilir ama bence bu tip bişeyi alenen değilde olayı kendi içinde kuralları esneterek fazla hissettirmeden, benim memurum işini bilir zihniyetinde halletmek gerekir diye düşünüyorum.
1- Şahsen ben TÜV Muayenesinden geçmemiş, her tarafından ayrı ses gelen, motoru, şanzımanı, taşıyıcı aksamı ve frenleri bir garip uydurma olan ( Sözüm ona bunlar çok iyi çalışıyormuş ) bir araç ile Halk Gününde piste çıkmak istemem.
Eğer aracınızın gerçekten güvenli olduğuna inanıyorsan yarış arabalarının aldığı belgeleri alırsın. Ayrı bir grupta çıkarsın. Benim hayatımı ve arabamın orjinalliğini tehlikeye atmassın.
Yok illa ben modifiye arabam ile standard arabaları geçicem ve bunun keyfini çıkarıcam diyorsan o başka.
2- Ayrıcana ben 40 kişi aynı piste bir anda çıkmak istemediğimide İntercty İstanbulPark yönetimine bildirdim.
o dediğniz standarlarda araçlarla kimse çıkmaz istemez,teknik kontrol bu yüzden var
esasında bu işler istekle oluyorsa freni,amortisörü,lastiği standart olan sanıyorum sizinde öyle bende tüv den geçtim ama sizin gibi araçlarla çıkmak istemem(çünkü pist kullanımı için yetersiz esasında standart araç)
Piste gelebilme durumumuzu yarın öğlene kadar bildirmemiz mümkünmü? Ödeme konusunda havale yapamazsak orada verebilme şansımız varmı? Arkadaşımdan haber beklıyorum beraber gelecegiz.
soranlar olmuş kasko ve trafik sigortası pistte ki kazalar için ödeme yapmaz arkadaşlar ....
keyifli bir organizasyon geçer umarım iyi eğlenceler herkese
tüv'den önce 40 araçlık seanslara çözüm bulmalılar
Mail nekadar sürede gelir acaba?:)
Ben sırf bu yüzden iki defadır katılmıyorum ve her defasında İstanbulpark Yönetimine bunu bildirdim.
Herkes 25 araç isteğini yazarsa bence düzenleme yapılır.
40 aracı bir seansa doldurup akşama kadar 250 araç yerine 400 araç dolmadığına göre Katılım-Maliyet = Kazanç açısından onlar için değişen bir şey yok bence.