Mailler bugun gelir arkadaslar . Spam olarak gelebiliyor bazi emaillerde bilginiz olsun.
Mailler bugun gelir arkadaslar . Spam olarak gelebiliyor bazi emaillerde bilginiz olsun.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
benim mail geldi, C seansı 10:45 brifing... bizleri sabahın erken saatine almayan organizasyona teşekkür ederim...
Lpg si bagli otomobil piste cikamaz arkadaslar.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Benim aracim ruhsata isli lpg li, muayenesi var, siteden kayit olurken pist gunune 'lpg li araclar katilamaz' diye hicbir ibare yokken bugun gelen mailde 'Lpg li araclar katilamaz' ibaresi var. Bu durumda 'para iadesi' istemekten baska birsey yapilabilir mi.
ticariler katılabiliyormu ? navara mesala ?
edit : yarış yarınmış ya laizleyici olarak orda olucam inşallah
![]()
2000 A3 8L
ilk yarış öyle olmuştu, ikinsi yarış herkes birlikte çıktı rolling start yapıldı.
@onurcan, alıncak birşey yok konuşuyoruz hacısen yazdın diye sana cevap verdim.
2 pist gününün brifingin'de de defalarca söyledi Sadi bey "viraj içinde geçmek yasak" diye.
Yol verme konusunda haklısın benim genel olarak bahsettiğim burada hep beraber izledik videoları insanların nasıl tehlikeli geçişler yaptıklarını, viraja daha 30metre vardır orada arkamdan hızlı geleni görür yol veririm ama viraj ağzındayken içeri dalan adam tehlike arz eder
Bana hala mail gelmedi baska gelmeyen varmi ?
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
İstanbula dondum, yarin tribunde olucaz,kartalda tayfadan cok kisi var cikacak.. Zevkli olacak..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)