Ben de biraz daha zaman geçsin de öyle arayayım diyordum :D
Printable View
Ben de biraz daha zaman geçsin de öyle arayayım diyordum :D
hadi sezon gelsinde rekorlari zorlayalim :D
Bugra takvim belli oldumu acaba en yakin tarih ne zaman?
nisanda başlasın artık günceli
Herkes piste araba hazırlamış, maşallah günceli.
Takvim Bekleniyor sabırsızlıkla...
Muayenem yok, yaptımayada acayip üşeniyorum. Takvim açıklansında muayene yaptırmaya sebep çıksın günceli.
takvimlerden haberin yok mu geçiyor yıllar :)
Takvim açıklansın artık cidden :D
takvim belli degilmi hala
Şu takvim artık açıklansında hazırlığımızı yapalım ona göre
Herkes Takvim açıklansın diyor. Yöneticilerden ses yok. Ben yardımcı olayım bari.
Bugün 29 mart 2015 Pazar.
not: saatlerinizi bir saat ileri almayı unutmayın.
Arkadaslar tarihlerin tamami takvimimizde mevcut ama paylasmak icin net olmayan herhangibirseyin kalmamasi lazim . Nisan ayi icinde yapacagiz ilkini ona gore hazirliginizi yapabilirsiniz .
Bu yıl fiyatları biraz daha uygun tutmanızı ümit ediyoruz :)
valla bizde dolar olarak odenen 11 milyonun azalmasini;kira zammi olmamasini ; elemanlarin zam yerine ucret iadesi yapmasini ; elektirik ve suyun ucuzlamasini ; benzinin ucuzlamasini istiyoruz bunlar oldugunda bu fiyatlar uygunlasacaktir mujdesini vereyim simdiden :)
Genede Vural bey'in bu konudaki sevgisi sayesinde gecen senelerdede oldugu gibi reel fiyatinin cok altinda kullanma sansi olacak herkez icin.
Sekerım,ekonomık kosullar ortada,zorluklar *****... Ama bu katılımcılar ıcınde gecerlı unutma...
Bence soyle bır sey yapılabılır(dusundugunuzu bılıyorum) pıste sadık adamları odullendırıcek bır uyelık yada toptan alım yapmalısınız. Bak ben gecen sene 8 seansı bır anda aldım,5 den sonra ındırım oldugu ıcın. Bunu dagada cazıp hale getırırsenız,ınsanlar daha cok akın eder ve bu pıstın yasaması bızler gıbı motorsporlarına baglı kısıler sayesınde olucaktır...
Tamam,uluslararası organızasyonlar yogunlastı,pazarda ordayız ama bunlar sızın gozunuze perde ındırmemelı...
Pıstı sevıyoruz,gayretlerını goruyoruz,Vural bey'ide takdır edıyoruz. El ele guclenır bır cok sey....
Buna ek olarak yurtdışı gibi paket programları olabilir. 3 tur 20 dk 15 dk 5 tur vb. gibi, böylece herkes 15 dk için belirli ücret ödemez. Bütçesine elverişli olanı seçer mesela 1 tur'luk paket bile olsa oraya gelen seyirciler çıkıp 1 tur atıp sonrasında izlemeye devam edebilir.
Ben hala öğrenci indirimi bekliyorum :D
Konu dışında ama bilgilendirme bulamadım zamanlama yarışı katılımı için ne gibi şartlar gerekiyor acaba ?
Oncelikle bir yaris yapmiyoruz . Bu bir pist deneyimi otomobilinizle piste cikarak kendinizi gelistirmeniz ; otomobilinizin tadini dogru alanda cikartmaniz icin yapilmaktadir. pist zamaninizi ogrenmek icin transponder kiralayabilir zamaninizi gorebilirsiniz . Yol sartlarina uygun bir otomobil ile katilabilir kaskiniz yoksa bizden uygun bir ucret karsiliginda kask kiralayabilir ve piste cikabilirsiniz .
Bilgi için teşekkürler yarıştan kastım time attack türkçesini yazmaya çalıştım skyline ve porsche ların olduğu bir pistte stock bir vtila yarış söz konusu olamayacağının farkındayım , ücretler intercitynin sitesindeki gibi güncel mi ? Ayrıca pist günleri için takvim organizasyondan kaç gün önce açıklanıyor? İşim gereği zaman sıkıntım var izin almak istiyorum zamanlamaya katılmak için tekrar teşekkürler.
Süpersport lar ile aynı grupla çıkmıyorsunuz zaten, alacağınız seansta mümkün olduğunca yakın güçlerde araçlarla birlikte çıkarsınız.. Yine güçlü araçlar olur fakat öyle 500 bg lik uçurum olmaz arada..
Bizim arac guruplarinda beygir yada marka vb. Bir ayrimimiz yok ayni seansta laferraride olabilir vti da neticesinde kurallari belli bir aktivite .
Tarihler yakinda aciklanir tum yil icin onceden plan yapabilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim.
Halk gununde marka model ayırımı yok.
Yanı ferrarıde olsa yarıs yok.
Ancak ozel seanslar yada kalabalık olmayan seanslar okursa,zaman yapmak ıcın ıdeal olur.
***** kımse yol vermıyor vermeye calıssada ıdeal cızgıde yavaslıyor. :(
O gün için sabırsızlıkla bekliyorum açıkçası yaygınlaşması lazım özellikle ülkemizde hızlı araçlar varken ..
Keşke birazda olsa beygir ayrımı yapılsa, halk günü diye diye yavaş araç sürülen sadece pist deneyimi amaçlı bir akvitive gibi göstermeye başladınız. Sonuçta orası bir pist ve zaman ölçmek içinde transponder satıyorsunuz demekki sadece deneyim amaçlı bir aktivite değil sürekli gelenler için, hem transponder satıp hemde "bu halk günü, sizi yavaşlatacak araçlarla birlikte çıkabilirsiniz belli olmaz" demek bence pek hoş değil. Birde böyle bir ayrım yapılmıyorsa neden form doldururken motor hacminden beygirine, turbosundan lastik türüne bin tane bilgi giriyoruz napıyorsunuz bu bilgilerle boşamı giriyoruz yani?
Cok piste cikasim var...:D
Halk gununde ayrim olmaz ki?
Ama ozel yada ayrilmis seanslar olsa harika olur...
Merhaba ,
şimdi eleştirmek basit yapmak geliştirmek üretmek zordur. Hayatta yaşanan yıllar insana bunları öğretir acı tatlı .
Bunları yazdıktan sonra yazacağım sorulara dürüstçe cevap verirseniz verdiğiniz cevapları 5 kez okumaz cevaplaya basar ve sonrasında o mesajı okursanız kendi yazınızın cevabını bulacaksınız .
1- Hayatınızda intercity istanbulparka kaç kez çıktınız ki bu deneyim gerektiren yorumu yapmaktasınız ?
2- Aracınız ortalama piste çıkan beygirlerin nekadr üzerinde ki bu tip bir ihtiyacınız oldu ?
3- Aracınızıda geçtim pilotajınız ile alakalı ne tür geliştirici lisanslı eğitimler aldınız ?
4- Hangi ülkelerde hangi kupaları kaldırdınız ki ülke içinde sizden daha az hp yada hacim ile piste çıkan insanlardan hızlı olabileceğiniz kanaatindesiniz ?
bunlardan sonra organizasyon açısından sorularınızıda cevaplayayım ...
İnfo yani sizden istediğimiz bilgiler gerektiği yerde gerektiği şekilde kullanılmaktadır .
Sizden bu detayların ne için kullanıldığını anlamanızı beklemiyoruz siz 12 yaşındayken başladığımız bu organizasyon serisine hangi şart ve yöntemler ile katılımcı kabul ettiğimizi yani 'know how' ımızı burda yazmakta bir doğruluk göremiyoruz. Bugune kadar etrafınızda yaşı kurtaran arkadaş / dostlarınza sorararak nekadar keyifli işler olduğunu öğrenebilirsiniz sizde katılımcı olmak isterseniz bu keyfi tadabilirsiniz .
Sevgilerimle
Muratçım sen senelerdir her organizasyonuma gelirsin .
Genç kardeşlerimizin tereddütleri olmakta o beygir bu beygir şu beygir meselesini bi açmak lazım 600 beygir ile polodan yavaş 300 beygirle 911 turbodan hızlı adamlar çıkmadımı piste. Bu bir yarış değil kendi bacağınızdan kendi zamanınızı çıkartarak keyfine varırsınız aynı seansta 4 km ileride gazlayan 458 e yetişebilecek bir polo gti sahibi var ise son 1.3 km de açık ve net kendisine f458 hediye etmeyi taahüt ediyorum .
E tabi canim,bunda suphe yok....
458 ile Clio ile Mini ile ciktim defalarca :)
Ama zaman turu atabilicegimiz seanslar olursa supertoooo olur mike.