Merhabalar, 2015 yılına ait pist dereceleri resmi siteye sezon sonunda mı aktarılıyor acaba? Daha önceki sezonları takip etmemiştim de.. Teşekkürler.
Printable View
Merhabalar, 2015 yılına ait pist dereceleri resmi siteye sezon sonunda mı aktarılıyor acaba? Daha önceki sezonları takip etmemiştim de.. Teşekkürler.
Aracı sattık son haliyle çıkartmadan izlemeye oradayız büyük ihtimalle :)
bu yılın güncel pist sürelerini bulabileceğim bir link var mıdır ?
hakikaten güncel pist sürelerini merak ediyoruz, çok fazla araç çıktı, herkesin kendi aracına göre baz alabilecegi süreler vardır mutlaka :)
Merhabalar,
Intercity İstanbul Park'ın web sitesi güncellenmiş. Buna istinaden pist sürelerini de güncelledik. Güncel pist sürelerini ilk sayfanın ilk mesajında bulabilirsiniz.
Not: Toplamda 3 aracın çekiş sistemini belirtecek hiç bir açıklama olmadığı için yanlarına soru işareti koyduk. Araçların pilotları bana PM atarsa onları da düzeltirim.
Not2: Filtrelenmiş listeyi Intercity'nin yayınladığı listedeki bilgilere göre hazırlıyoruz. İlk mesajda da belirtildiği gibi, aynı kişinin aynı araçla yaptığı en hızlı süreyi filtrelemek buradaki amaç. Ancak aynı pilotların, aynı olduğunu düşündüğüm bazı araçları, pilotlarının kayıt sırasında verdiği bilgilere istinaden farklı bir isimle kaydedildiği için aynı pilotların aynı araçları ile yaptıkları birden çok süre listede yayınlanmış olabilir. Araçların pilotları bu şekilde bir mükerrerlik fark ederlerse listedeki hangi iki aracın aynı araç olduğunu bana bildirmeleri doğrultusunda, bu pilotların en iyi süreleri kalacak şekilde güncelleme yapabiliriz.
Ellerine sağlık
Guzel olmus....
İlk gördüğümden beri kafama çok takıldı 2.14.833 dönen Audi A5 ??
Bende merak ettim A5i. Eger standart veya standarta yakin bir arabaysa arkadasi tebrik etmek lazim.
Standart A5 değil RS5 bile olsa o süreyi yapamaz. Çok ilginç gerçekten belki pist için hazırlanmış bir araç olabilir.
126-128 RS5 in Ring süreleri,
http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html
Bu da diğer pistlerdeki hızlı/yavaş olduğu araçlarla karşılaştırmalı süreleri,
http://fastestlaps.com/cars/audi_rs_5.html
Bence iyi pilotaj ile RS5 o süreleri yapabilir.
Pist'in yapıldığı tarihteki fotoğraflara baktım, o gün katılan bir r8 var. r8 o süreyi yapabilir mi bilmiyorum ama karışıklık olmuş olabilir mi araçlarda ?
O günkü pist günü konusunda şöyle bir fotoğraf var. O kişi A5 ile piste çıkmış ancak süre çok farklı tabi.
Sanırım süreleri yazarken bir yanlışlık oldu.
http://www.techturkey.com/forum/pist...bulpark-5.html
Tekrar yaparsa tebrik ederim.
Rs5 dir buyuk ihtimal ama sanirim bazi modlar yapilmistir. Ama rs5 bile olsa tebrik etmek gerek. Bir daha yaparsa hatta yaklasirsa bile alkislar benden...
Araç isimleri girilirken gözden kaçmalar olabiliyor bazen. Bu da büyük ihtimalle böyle bir durumdur. Zira benim Opel Astra bir keresinde Carrera 4S olarak girilmişti :) Görür görmez söyledim ve hemen düzelttiler. O yüzden transponder alan arkadaşların yarışlardan sonra lobiye çıkıp duvardaki ekranı bir kontrol etmelerinde fayda var.
Bak bu dogru.
Benim 2-3 kez ya isim yada otomobil yanlisligim olmustu.
Sonucda insan giriyor bunu. Eger tekrar bu gibi sure yaparsa helal olsunn...
Benim sormak istedigim bir konuda yaninda (Es-Motor) yazan araclar. Bunlar benim anladigim kadariyla Es-Motor tarafindan hazirlanmis/modifye edilmis araclar, oyle degilmi? Eger oyleyse benim arbada bastan beri hicbir degisiklik olmadi, sanirim yanlis girilmis.
28 M.Çuhadaroğlu Ferrari F458 Speciale (Es-Motor) 02:14.789 29.04.2015 Islak / Kuru 19 °C Arkadan
Bence Muratin arabada hep ayniydi ama onuda GT3 yerine sadece GT diye yazip ayri bir arabaymis gibi girmisler
24 M.Engin Porsche 991 GT 02:14.248 30.05.2015 Kuru 22 °C Arkadan
Bilgi yanlış girilmiş..Şöfor benim patronum, arabasıda bildiğiniz düz 2.0 tdi..Süre girişinde yanlışlık olmuş heralde :)
Yanında es-motor yazanlar es-motorun kendi düzenlediği pist günlerinde yapılan süreleri temsil ediyor sanırım.
A5 sorunu cozuldu,yanlislik olmus.
Murat abi,o gunde katilanlari otomatik olarak yaziyorlar. Cogu modlu arac ama o zaman cizelgesi ozel gun oldugu icin yaziliyor.
Zaman yada marka yada isim ile ilgili bir sorun var ise mail atarsanız düzeltilir arkadaşlar .
Sonunda Istanhul Park pist sureleri sayfasi olmasi gerektigi gibi olmus. Emegi gecenlere tesekkurler...
Yalnizca ES-Motor ilaveli arabalar kafa karistiriyor. Ornegin ben gereksizce iki kere yer isgal ediyorum. Sofor ayni, araba ayni ama birinde Es-Motor aktivitesi icinde bulundugum icin sistem sanirim onu baska bir araba olarak yorumluyor.
Bence yanlis...
Sayfa guncelemelerininde daha cabuk yapilmasida baska bir dilegimiz.
3 ağustos pazar günü süreleri eklendi mi?
2 Ağustos Pazar süreleri resmi sayfada vardı.
Sevgili Bugra,
Az once Istanbul Park surelerine bakarken bir takim eksikler fark ettim, duzeltebilirseniz daha iyi olacak
- Oncelikle pist surelerinde ustlerde bayagi bir degisiklik oldu, rekorlar, yeni zamanlar vs. Guncelleme gerek
- Tarih sekmesine girdigimizde istedigimiz tarihi bulmak iskence gibi :) Bunu kronolojik siralamak cokmu zor?
- Ayni arabayi kullanip farkli etkinliklerde olunca listeye ayni kisler gene yaziliyor. Benim bildigim (Es-Motor) ilavesi, yalnizca Es-Motor tarafindan modifiye edilmis arabalarin yanina yaziliyordu. Ayni arabalarin veya duz arabalarinda yanina Es-Motor yazilmasi kafa karistiriyor. Baska ufak tefek yanlisliklarda var... Dortcekerde Audi A5in suresi, Muratin ayni GT3 ile iki defa yer almasi (birinde sadece GT diye girilmis) vb vb
Abi selamlar ,
Hızlıca yanıtlıyayım fikirler için teşekkürler.
-Yakın zamanda güncellemeler listeye dahil olacak.
-isimden seçim yaparsanız tüm zamanlarınızı görebilirsiniz üstteki sekmelerden yapılabilmekte.
-esmotor ile ilgili bilginiz yanlış abi . es motorun kiralama yaptığı günde katılımcı araçlara es motor ibaresi uygulanmakta.
O ufak tefek hatalarıda göze çarptıkça düzeltiyoruz bunlarıda not aldım .
Tesekkurler Bugra,
- Isim ustunden girisi biliyorum, o guzel. Ancak ben belli bir gunde yapilan dereceleri gormek istediguimde ortay cikan liste acayip sekilde karisik, sadece onu sirali yapsak diyordum
- Es-Motor mantigini hala anlamadim :) Gecen gun Sadiylede ayni konuyu konusuyorduk oda benim gibi biliyor. Niye Es-Motor gununde gelen arabalrin yanina Es-Motor yaziliyor, sebebini cozemedim. Benim ilk dusundugum gibi onlar tarafindan hazirlanmis arabalarsa evet bir mantigi var. Yok ama benim gibi kendi arabasiyla Es-Motor gununde gelince ne degisyorki ? Kullanan ayni, araba ayni sadece listede gereksizce bir cok defa yer isgal ediyorum.
Selamlar
Buğra, Murat Abi'nin Es-Motor günleri normal Pist günleri ile manuel birleştirilebilir. (satır silinecek sadece :) )
Abi artik sen esmotorsun,kabullen bunu. ;)
Bende itiraz ediyordum ama %50 aldilar...
"Join The Dark Side" yani :)
yok yaw su veya bu grup meselesi degil, maksat liste duzgun, adil ve anlasilabilir olsun...
Sureler ne oldu?
Süre isi cidden komiklesmeye basladi. Farkindamisiniz ama o transponder icin para veriyoruz biz.
Unutma unutturma
Zamanları canlı takip edebileceğiniz bir sistemin çalışmasını yaptık, test amaclı yayına da açıyoruz aslında bir süredir.
Bu sistem üzerindeki zamanları mobil appler üzerinden arşivli şekilde görebileceksiniz çalışmalar devam ediyor merak etmeyiniz. Ayrıca her pist gününde zamanlar cıktı olarak transponder alan misafirlerimize dağıtılıyor bu süreçte.
Sureler guncellenmis,bakan oldu mu? Iphone da acilmadi...