Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı
KU36 ile ciktim, ikinci seansta on iki lastigin ic telleri koptugu icin aracim lap lap lap diye gitmeye basladi sanki tumsekten geciyormus gibi.
Yanaklari yumusak, hep bir battlecruiser kullaniyormus gibi hissettiriyor pilotu. Oyle bir esneme yapiyor ki yanaktan sanki arac 2.5 ton. Direksiyon hareketlerine verdigi tepkilerde hep yumusak yumusak. Tatli tatli gazlaniyor, ama benim istedigim hardcore oldugu icin beni tatmin etmedi acikcasi. Cok hata affeden, kopmadan once kademeli olarak kopacagini belirten, hatta bunu abartan, 1- kopacagim, 2- kopuyorum, 3- koptum gibi, 4- saka saka hala kopmadim ama cok az kaldi, 5- yok artik bu sefer kopuyorum gibi kademeleri olan bir lastik.
Bu lastik tam olarak turbo type r lastigi, duzde tutunmaya calisanlar icin guzel, viraj icin averaj. Neyse zaten alisma surecindeyim araca, yeni setup'in karakteri cok farkli, kullanmayi bastan ogrenmek gerekiyor. Bu surecte is gorecegi kesin. Ha sehir icide alacak olsam bu lastikleri alirim, bosu bosuna dunyanin parasini vermeye gerek yok, trafikte viraj kasacak degiliz zaten.