Dimi. :icon_tup:
Zaten iş'e yarasa bgn Felipe Massa hayatta olmazdı..
FELIPE MASSA - 26-7-2009 - YouTube
Printable View
Dimi. :icon_tup:
Zaten iş'e yarasa bgn Felipe Massa hayatta olmazdı..
FELIPE MASSA - 26-7-2009 - YouTube
2-3 sert frende hemen "ben bittim" diyor benim frenler su an, lastikler zaten bitik, sadece turlamaya cikarim diyorum da o yalan olur di mi :o
Yani simdiye kadar sakin gidebilen oldu mu, illa frenleri zorlarim diskleri de harcarim bu sefer diye cekiniyorum
Kask olarak da bunu gozune kestirdin galiba sen de Ozgur, bana da mantikli geliyor fiyat olarak :)
http://www.sparco.com.tr/urun/club-j...aspx?CatId=128
Kask konusu ile ilgili soylenebilecek tek soz var " kafasi kasktan daha kalin adam kask takmadan piste cikmaya calisir "
Su anda da bittigini hissettikten sonra tekrar sert fren yapmak zorunda kalinca ugultu sesiyle titreme geliyor, EBC kanalli delikli diskle redstuff(yellow da olabilir emin degilim) balata var ama acikcasi durumlarini bilmiyorum balata ne seviyede disk ne durumda, arabayi baktirmadan aldim :D
ben sparco yes rally helmet kullanıyorum tavsiye ederim hans uyumludur.
Fren olarak ben tarox diskler ve ferodo ds2500 dü sanırım adı emin degilim, o balatalar ile beraber, motul fren hidroliği kullanarak 4 seans cıkmıstım, frenlerde herhangi bir olumsuzluk cidden hissetmeden turlamıştım, daha öncesinde standart balata ve disklerle çıktığımda 2 nci turdan itibaren pedal yumuşamaya ve tutmamaya başlıyordu.
lan olm zan altında bırakma beni şimdi :D goodridge hortumlar, rbf 660 hidrolik ebc disk yellow stuff balata var daha ne istiyosun :) uğultu diskler oluklu olduğu için normal frenajda yapar titreme fazla değilse dert etme kanka ama çoksa tabi riske etme kontrol et disk yüzeyini de balata kalınlığını da ama hatırladığım kadarıylaysa eğer birşey olmaz.. ben çok zorlamadım çünkü değiştikten sonra 10k km de olmamıştır tahminim :)
lastik konusunda 225/40/18 ne tavsiye edersiniz? ku36 lara yanakları yumuşak demişsin onurcan, response kötü mü kanka sen baya kullandın heralde? gündelik de kullanıcam pzero nerolar gibi 2 sn sonra geliyosa tepki hiç almayayım.. ıslakta test eden oldu mu? tirerack de fena değil gibi gözüküyor ama canlı yorum daha iyi olur tabi :) şimdilik 2 takım birden alamayacağım sanırım onun için kışın da idare edebilecek bir lastik almam gerek.. var mıdır alternatif tavsiyesi olan?
lastik ve jantı yetiştirebilirsem bende 6 sına girmeyi düşünüyorum full stock nasıl olacak bakalım :)
Vallahi ben normal yolda on taraflarda Pirelli Ralli lastigi kullandigim icin tepkiler iyi gibi. Asil merak ettigim onde ku36 olsa nasil olur. Islakta test ettim, yogun su birikintisi gormedi arac; soyle bir olay var Turkiye sartlarinda yol normalde asiri tozlu oldugundan yogun yagista temizlenince lastik tutunuyor :D Ben islakta bir sikinti gormedim henuz. Yaz kis kullanacagim dersen semi slick yinede tavsiye etmem, havalar daha tam sogumadi ve bu lastiklerin sogukta ne yapacagini henuz kestiremiyorum.
Ayrica ne araba aldin :D
beyler yabancı plakayla piste girebiliyor muyuz?
konuyu guncelleyelim, ***** pist gunu yaklasiyor
Fren balatasıyla alakalı bişi sorayım.
EBCnin hangi balatasını kullanmalı. Green, red veya Yellow stuf. Nette okuduğum yorumlar yellowlar ısındıkça iyi tutuyor. Peki ben Mitoyla yellowları ısıtabilrmiyimki? Yoksa bana red yetermi. Red ile yellow arasında 2 katından fazla fiyat farkı var, yellowlar en iyi performasta kullanabilsem bile o kadar para vermeye değermi :) Ayrıca Feredo dahamı iyidir? Fren disklerim brembo delikli modelden, verdiğim linkte en aşşağıdaki model.
Alfa Romeo Shop - Tuning, Styling, Fanartikel und Modellautos - Alfa Romeo MiTo Tuning & Styling
Lastik olarakta son 2 pist gününde Yokohoma a048 vardı önlerde arkalarda Asimetrik2. Yol tutuşa yaptıgım en mantıklı hareketmiş a048ler, sokakta işe yaramıyorlar sürekli kızaklama halindeler ama pistte çok başarılılar. Fren hidroliklerim Motul RBF600 kaynama noktaları güzel DOT5 alıcağınıza RBF serisini öneririm.
LPG li araç ile katılım yapabiliyormuyuz ?