aha buldum![]()
Evet kazayı çok net hatırlıyorum hatta bu üzerine yürüme olayından sonra iyice nefret etmiştimama verdikleri cezayı hatırlıyamadım bir türlü
öff pit savaşları stratejileri ne zevkliydi
F1 bu 2 efsane insan varken güzeldi. Pit savaşları, yarış stratejileri olsun herzaman bir tık öndeydiler. Ne zmn onlar bu işten çekildiler işte o zmn f1 tamamen para savaşları yarışına döndü.
Pit savaşları olmadan yarış mı olurmuş sn.Ecclestone!!!
Eee 2014'te v6 motorlu F1 olacak. Düşün 19000devir çeviren Williamsları gördü F1. 19k devir nerde V6 motor nerde. Jean Todt'u Fia' nın başına getirdiler ama zamanında Ecclestone F1'i fena şekilde kendine geçirmiş,almış satmış kimse ses çıkaramıyor. Bi Montezemolo var o da olmsa iyici düdüğü öttürecek..
Bu paylaşımda bu video olmazsa olmaz.
M. Hakkinen vs M. Schumacher - Spa 2000 - YouTube
Beyler olumlu yorumlar icin herkese tsk ederim begendiginize sevindim . Aslinda yazdikca cikiyor daha yazilcak bir kac olay daha var yoruldum biraktim bagzilarida nette cikmiyor internet ozamanlar bu kadar asiri degildi ... Buldukca eklicem konuya
Low dedigin olay 98 deki SPA yazdim onu yazida.Yillar sonrada Coulthard itiraf etmisti yaris cizgisinde birden gereksiz fren yapmisti.( Crash was my fault, Coulthard admits - smh.com.au )
Carolita1907 zaten o gecisi paylastim
Schumacher ile Hakkinen siralama sonrasi basin toplantisinda start ve ilk viraj hakkinda konusurlarken
Schumacher : Ondan daha gec frene basicam
Hakkinen : Hayir ben daha gec.
S:Beklicem ve sonradan basicam
H:Ozaman pist disina cikarsin !
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Ben o zamanlar her yarışı izlerdim önce hakkinen sonra schumi bıraktı olay bittii..
sonra schumi geri geldi ama tat vermedi nerde eski F1
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Cokguzeldı ozamanlar
bende 97de vılnowzamanında baslamıstım. schumı dc ye carpınca cok sınır oldugumu hatırlıyorum
bıde duzluklerde mclaren daha hızlıydı.monza ve hocken da kac gorcekler dıye bu sefer merakla beklerdık.
sonra cıkan bmwde duzluklerde baya ıyıdı montoya ıle .. ıste bmw farkı dıyordum![]()
evet bmw'ler geldiğinde performans olarak baya fark vardı düzlüklerde esip gürlüyorlardı ama onun dışında fıss hep
18000 devirler 900-1000hp makinalar ve toplam kiloları minumum 600 lastik ebatları.
Araçların kerb lerden zıplamaları.
Araçlarda debriyaj olması ,öndeki aracın hava koridoruna girip aracın hızlanması vs vs off offf ne keyiflerdi ama.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
Playstation 1 deki zamanlar geldi aklımaO yıllarda Türkiye'de daha baskındı sanki F1.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)