Çekebildiysen sarı 106 nın 1 2 resimini verebilir misin
Printable View
Hemen iletişime geçiyorum sizinle :D
Evet, Murat abinin aracından benim makinamdan 2 karesi diğerlerini Fotoğraf konusuna koyacağım.
http://farm3.staticflickr.com/2871/1...79260e7d_b.jpg
http://farm6.staticflickr.com/5349/1...1968b8da_b.jpg
Vayyy vayyy vayyy!!
Bu alev alev benım cucemı? Ellerıne saglık,ben cok begendım,tesekkur ederımm....
Aynen abi, ta kendisi maşallah aracına gerçekten yola yapıştırarak götürüyorsun araçlarını beğenerek izliyorum sen önümden geçerken her aracınla :icon_tup: :cool:
Ben de cidden sasirdim ;) guzel foto olmus cekenin eline saglik, bir kac sayfa oncesinde balatanin ne halde oldugunu paylasmistim, esasen burda kullandigim tarox disk ve ferodo balatalari, 1,4 roccomun frenlemesini iyilestirmek icin kullaniyordum, bu araca uyarladim sonrasinda, pistte duzluk sonlari 1,4 roccoya gore frenleme oncesi 40 50 km daha hizli kaliyorum, ve frenler cidden resimdeki gibi zorlanmis bayagi...
güzel ve zevkli etkinlik bugranin ellerine saglik.birkaç kendini bilmeyen insan hariç turlar gayet keyifliydi.dostlarimi görmek keyifliydi.
Evet tekrar soruyorum, pazar günü çıkmış ve aracının fotoğrafını isteyen benimle iletişime geçsin.
İsteyenlerin fotoğraflarını yapıp koyuyorum, elimde çok fazla fotoğraf var hepsini yapmaya üşeniyorum..
Bu pazar çektiğim pist günlerinde fark ettimki fotograf çeken arkadaşlar kendilerini çekmeyi unutmuşlar:)
O kadar resim çektik bizi çeken olmamış bir dahaki sefere fotograf çekenleri diğer fotograf çekenlerde çeksinler ;)
Mavi Xsara'nın sahibi forumdan mı?
Bu arada hala aracının fotoğrafını bulamayan bekleyen varsa benimle iletişime geçerse sevinirim, elimde daha tonla sahibini bekleyen fotoğraf var.
Aracınızı tanıtırsanız benim için daha kolay olur bulmak yapmak ve size söylemek.
Tamam abi hallederiz, sıkıntı yok o konuda. :)
Pederin skoda var Berkay abi :D
Sabah yetisemedigim icin izleyemedim oglenden onceki seanslarda type r lar ciktimi?Ciktilarsa sureler varmidir bilgisi olan var mi?
Ne adamsınız:D:D