Düşündüğüm gibi çıktı cevap. Teşk.
Peki ödememesinin sebebi pistin kuralı mı yoksa sigorta bu tarz yerlerde hasarı karşılamıyor mu ?
Muhtemelen birçok kişinin merak ettiği konudur. Çünkü çıkabilecek hasarın maddi boyutu yüksek olabilir :o
Printable View
Kucuk hasar varsa gidip disarda biyere vur ver dilekceyi yaptir kaskodan:)
Sigorta ve kasko trafikte geçerli olduğundan ve pist trafik sayılmadığından dolayı geçersiz oluyor. mesela tarlada olan bir kaza veya özel otoparkta olan kazalarda da aynı şeyden dolayı geçerli değil.
Birde şu bisiklet olayı gerçek mi yoksa öylesine bir muhabbet mi çözemedim kesin bilgi de göremedim :)
Buğra merhaba bir şey soracağım burdan kayıt yaptığımızda indirimli 108 tl oluyor kapıda 120 tl . Gene bu geçerlimi çünkü ben ordan direk ankaraya yola gideceğim için kayıt yaptırmayacağım gün içinde boş bir seans denk gelir ise transpnder takıp çıkabilirim bilgilendirirsen sevinirim iyi günler
Etkinlik günü kayıt masamızdan gerçekleştirilecek alımlarda 20 dakikalık sürüş seansları 180 TL olacaktır.
Intercity İstanbul Park Etkinlikler: 06 Ekim 2013: Intercity İstanbul Park Pist Günleri V
Pist hasarini karsilarsin.ayrica kasko nerden ogrencekki ben kaldirima vurdum cektim resim dilekce ile yaptirdim kaskodan.belkide pistte kaza yapmistim kim ispatlicakki:)
evet merak konusu orgç kaç tl?
Tarkan abi seni pistte görmek istiyoruz
İlkine girdim dahada nasip olmadı :D inşallah yetişirsek bunda olmam lazım zaman tutmak için.
Simdi indirim tum alimlarinizda toplam uzerinden % 10 ( ornegin 3 seans ve 3 transponder aldiniz 720 tl yerine 72 tl indirim alip 648 tl oduyorsunuz ) ve sadece ilk mesajdaki sistem ile gelen email sonrasi odeme yaparken gecerli internet uzerinden. Kapida indirim neyazikki :(
bugra abi telefon numarası alabilirmiyim..
Bisiklet konusu için görüşmek istiyorum.
yada 0531 227 10 67
Transponder olmayan süre kabul etmiyoruz deyince ben biraz çekindim bu yüzden çıkamıyacağım..
Transponder olmadan olculen sure kabul edilmez gayet dogru bir durum bu adil ve dogru bir olcumden cekinmenize gerek yok . Olcum sekli olmayan olcu birimi olmayan bir olcu nasil olabilirki ...
Transponder 120 tl ben size transponderi hediye ediyorum buyrun katilin .
şu transponder fiyatları halk gününe uygun rakamlara çekilse ne güzel olur
Mail attim Bugra abi cevap bekliyorum...
Arkadaşlar müjde bir aksilik olmazsa Türkiye genelinden 4 tane Esvcort Rs Cosworth 4 tane Sierra Rs Cosworth 1 tane Focus ST 1 Tane Mustang geliyoruz.
Kısmet olursa ve bir aksilik olmazsa tabiki..
shokadrayı kes transponder beleşe geldi 2dk da :hehe: güzel taktik :D :hehe:
kızma amca kızma şaka yapyıorum :D hadi gene iyisin :D :hehe: :D
maili attım. Allah'ın izniyle 6 ekimde pistteyiz.
Ben haram oldugunu dusunmuyorum.cunku rastgele biryere carpinca kasko yapiyorsa bunuda yapmali.bu kasko nun yalandan para tuzagi yapmasi risk var diye pisti kabul etmeme olayimi var sanki ara ralli araci.oyuzden benim seyimde olmaz allah korusun tabi oyle bisi olmasa daha iyi