07 DS3 yarın orda :)
Printable View
07 DS3 yarın orda :)
bugra abı duy sesımıııı :D maıl geldı abı ...
su an ıcın tuzla genelı kapalı pıstın cıvarındayım hafıften cıselıyor ınsallah yarın ıyı olur ;)
Yarın saat 11 harıcınde hava ıyı....
telefonda konuşurken dilimde tüy bitti haber ver bişey olduğu zaman RSTUNER ı bağlar ne arıza var görürüz avansına cartına curtuna bakarız diye. Bi de dip dibe oturuoz. Eferim.
Hava tahmini yapiiim. Saat 3 ile 5 arası dışında bütün gün sağnak geçişli. Sabah 5 ile 8 arası şiddetli.
Hem çalıştığım için hemde şanzumanda sıkıntı çıktığı için gelemiyorum hepsi üstüste geldi :(
Kaçta orada olmamız gerektiği ile ilgili maili gelecekmi
Ariza gorunmuyor Alper,yoksa kolaydi isimiz.
Benzin basinci olcebiliyor mu rs tuner?
Yarin piste Fotigraf makinesi ile gelicek olan var mi? 458 ve Clio nun bir kac ftg'ini cekerdik...
bugra abı pm attım cevap beklıyorum kayıt sıkıntısı ıle alakalı...
Yarın BmwTeam olarak pistte olacağız,gündemimizde buluşma planımız vardı zaten.Bunu pist etkinliği ile birleştirdik.Hem arkadaşlarımızla buluşacağız hemde aramızda piste girecek arkadaşlar olacak.Yarın görüşmek üzere
İlk defa seyirci olarak geleceğim tabi ilerleyen saatlerde neler olur bilemem:))
Seyirci olarak gelicez bilet fln alınıyormu ordan nasıl oluyor fiyatlar vs
abı maıl gec geldı kayıt ıcın web sıtesıne gırdıgımde onlıne kayıt kapatılmıs oldugunu gordum
sımdı ındırım var sabah kayda gıtsem yıne aynı sekılde kayıt yaptırabılırmıyım acaba ?