Transponder olmadan olan ölçüm ölçüm değil Onurcan, süresizsin kabul et :p
Printable View
Arkadaşlar müjde bir aksilik olmazsa Türkiye genelinden 4 tane Esvcort Rs Cosworth 4 tane Sierra Rs Cosworth 1 tane Focus ST 1 Tane Mustang geliyoruz.
Kısmet olursa ve bir aksilik olmazsa tabiki..
shokadrayı kes transponder beleşe geldi 2dk da :hehe: güzel taktik :D :hehe:
kızma amca kızma şaka yapyıorum :D hadi gene iyisin :D :hehe: :D
maili attım. Allah'ın izniyle 6 ekimde pistteyiz.
Ben haram oldugunu dusunmuyorum.cunku rastgele biryere carpinca kasko yapiyorsa bunuda yapmali.bu kasko nun yalandan para tuzagi yapmasi risk var diye pisti kabul etmeme olayimi var sanki ara ralli araci.oyuzden benim seyimde olmaz allah korusun tabi oyle bisi olmasa daha iyi
motorlar ıcın seans yok yanlıs gormedıysem.
bır dahakı motor seansı ıcın tarıh bellı ?
abı maıl e cvp gelmedı beklemedeyım...
Motorsiklet federasyonu baskani Yunus bey e sormak lazim ....
Bu surec duzelmeden motorsiklet imkansiz...
Risk almanin mantıgi yok acigimizi kovalayan bir motorsiklet federasyonu varken isin ucunda pisti acmanin intahar etmekten farki yok. Nezamanki motorcular uyanir bu sacma duruma ozaman biz keyifle agirlariz ama bu motorsuklet federasyonu baskani ile uzgunum ....
abi 6 ekimde'de sabah 6 ile 10 arası bir organizasyon duyumları var ama bisikletçilerle ilgili var mı öyle bişi ?
ah ya bisikletim olsa keşke :(
bisikletle çıkmak için şart olan ekipmanlar neler
kask dizlik olsa yeterli diye düşünüyorum tekirdağ'dan gelmeyi düşünüyoruz net bir cevap bekliyoruz sadece tabi bisikletler kamyonetlerle gelicek :)
bunu okuduktan sonra baktım yazdıgınız elemana. 20 eylul'de acıklama yapmıs artık ıstanbulpark ta kaza vs den dolayı motor yarısı olmayacak dıye.
http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=447
saka gibi...
elbette sız de haklısınız.bılmedıgım ıcın sormus bulundum.
ya ben cidden bisikletle gelmeyi dusunuyorum da kan ter icinde kalacagiz bununla ilgili birsey yapma imkanimiz yok mu ? Bisiklet olayini cidden istiyorum ama geri kalan gunum rezil olacak :(
kısmetse gelicez şimdiden sizlere kolay gelsin organizasyonda ...
ozellikle sabah bisiklet için gelicektim ufak bir kaza geçirdim kırık kaburga ile binebiliceğimi sanmıyorm şansa bak ya
İnşallah frenlerim yetişir, ucu ucuna olacak olursa...